Koumaki24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Θέλω να μου πείτε αν αξίζει να πάρω το xs max για 460 από άνθρωπο γνωστό μου και στη περιοχή μου. Μιλάω για τα 64 GB μια και μου είναι αρκετά θεωρώ. Σκεφτόμουν τώρα τελευταία και το mi 10 αλλά ο μόνος λόγος που το σκεφτόμουν ήταν ότι είναι πιο οικονομικό. Δεν είμαι χρήστης iphone λόγο τιμών αλλά είμαι Apple funboy. Λατρεύω σε όλα τα κομμάτια την εταιρία αυτή. Σκεφτόμουν για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το iphone 11 σε τιμολόγιο. Πάνω κάτω η έκδοση με τα 64 GB εκεί κοντά είναι αλλά δεν μου αρέσουν τα εξής στο 11: 1. Μεγαλύτερα bezels στο πλάι και γύρο γύρο. 2.¨Εχει IPS οθόνη κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. 3.Το ένα είναι το μαξ του 2018 και το 11 είναι το Xr του 2019. Θεωρώ ότι το xs max θα πηγαίνει κάτι παραπάνω από τρένο και θα έχει πολλά χρόνια υποστήριξης. Ευχαριστώ όλους όσους κάτσουν και διαβάσουν όλο αυτό το λίγο μεγάλο αυτό κειμενάκι. Παρακαλώ απαντήσεις από χρήστες ή από έστω λίγο σχετικούς να ξέρουν δηλαδή τι είναι ο A12 και ο A13. Ευχαριστώ πολύ!!! Θέλω να προσθέσω τώρα ότι το έκλεισα και θα το πάρω θα σας ενημερώσω όταν το πάρω και τις πρώτες εντυπώσεις! 2
sarpan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μια χαρα επιλογη εκανες. Θα το χαρεις και δε θα εχεις κανενα θεμα 1 1
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Koumaki24 είπε Θέλω να μου πείτε αν αξίζει να πάρω το xs max για 460 από άνθρωπο γνωστό μου και στη περιοχή μου. Μιλάω για τα 64 GB μια και μου είναι αρκετά θεωρώ. Σκεφτόμουν τώρα τελευταία και το mi 10 αλλά ο μόνος λόγος που το σκεφτόμουν ήταν ότι είναι πιο οικονομικό. Δεν είμαι χρήστης iphone λόγο τιμών αλλά είμαι Apple funboy. Λατρεύω σε όλα τα κομμάτια την εταιρία αυτή. Σκεφτόμουν για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το iphone 11 σε τιμολόγιο. Πάνω κάτω η έκδοση με τα 64 GB εκεί κοντά είναι αλλά δεν μου αρέσουν τα εξής στο 11: 1. Μεγαλύτερα bezels στο πλάι και γύρο γύρο. 2.¨Εχει IPS οθόνη κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου. 3.Το ένα είναι το μαξ του 2018 και το 11 είναι το Xr του 2019. Θεωρώ ότι το xs max θα πηγαίνει κάτι παραπάνω από τρένο και θα έχει πολλά χρόνια υποστήριξης. Ευχαριστώ όλους όσους κάτσουν και διαβάσουν όλο αυτό το λίγο μεγάλο αυτό κειμενάκι. Παρακαλώ απαντήσεις από χρήστες ή από έστω λίγο σχετικούς να ξέρουν δηλαδή τι είναι ο A12 και ο A13. Ευχαριστώ πολύ!!! Θέλω να προσθέσω τώρα ότι το έκλεισα και θα το πάρω θα σας ενημερώσω όταν το πάρω και τις πρώτες εντυπώσεις! Πολύ καλά έκανες. Κι εγώ είχα για κάποιες μέρες το xr αλλά με χαλουσαν τα bezels και η μικρη οθόνη και τώρα έχω xs max εδώ και 8 μηνες. Το xs max έχει οθοναρα και θα το ευχαριστηθείς. 1
paris_chav Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Εχει 2 πολυ συγκεκριμενα μειονεκτηματα σε σχεση με το 11, ελλειψη υπερευρυγωνιου και night mode. Κατα τ αλλα επειδη τα χω δει διπλα διπλα, μιας και τα χουν 2 γνωστοι μου, αν ρωτησεις καποιον ασχετο με τα iphone, ποιο απ τα 2 του φαινεται πιο προσφατο μοντελο, αποκλειεται να σου πει το 11. Εμενα να σου πω την αληθεια, ειναι το τελευταιο iphone που μ αρεσε πολυ σχεδιαστικα. Σιγουρα θα το χαρεις και δεν θα χρειαστει να σκεφτεις αλλο κινητο για τουλαχιστον άλλα 3 χρονια που θα υποστηριζεται απο αναβαθμισεις.
Koumaki24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον κόπο και τον χρόνο σας. Θα έχετε νέα μου μέσα σε αυτή την βδομάδα ή την επόμενη όταν το παραλάβω 2
Koumaki24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, koutsis είπε Πολύ καλά έκανες. Κι εγώ είχα για κάποιες μέρες το xr αλλά με χαλουσαν τα bezels και η μικρη οθόνη και τώρα έχω xs max εδώ και 8 μηνες. Το xs max έχει οθοναρα και θα το ευχαριστηθείς. Μπορείς να μου πεις γενικά πράγματα για το xs max μιας και είσαι χρήστης;
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Koumaki24 είπε Μπορείς να μου πεις γενικά πράγματα για το xs max μιας και είσαι χρήστης; Γενικά είναι πολύ καλό κινητό. Κάμερα πολύ καλή, εννοείται πολύ γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά. Εγώ βασικά το προτίμησα λόγω της μεγάλης led οθόνης και των μικρών bezels έναντι του 11. Επίσης είναι το τελευταίο που έχει 3d touch μιας και από τη σειρά 11 το καταργησαν. Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο ρώτα με... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από koutsis
Koumaki24 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, koutsis είπε Γενικά είναι πολύ καλό κινητό. Κάμερα πολύ καλή, εννοείται πολύ γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά. Εγώ βασικά το προτίμησα λόγω της μεγάλης led οθόνης και των μικρών bezels έναντι του 11. Επίσης είναι το τελευταίο που έχει 3d touch μιας και από τη σειρά 11 το καταργησαν. Αν σε ενδιαφέρει κάτι συγκεκριμένο ρώτα με... Τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμή θα περιμένω να το παραλάβω σε 10 μέρες περίπου και μάλλον θα σας χρειαστώ Γιατί θα είναι η πρωτη μου φορά με apple device! 1
tilaverboy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 10/11/2020 στις 9:17 ΜΜ, Koumaki24 είπε Τίποτα συγκεκριμένο μέχρι στιγμή θα περιμένω να το παραλάβω σε 10 μέρες περίπου και μάλλον θα σας χρειαστώ Γιατί θα είναι η πρωτη μου φορά με apple device! Έλεγξε την μπαταρία. Εάν χρειαστεί αλλαγή η αλλαγή να γίνει μόνο από επισήμους. Document isystem info quest istorm με τη σειρά που τα γράφω. Επέλεξε τζάμι που να προστατεύει το notch της spigen είναι εξαιρετικά και μια καλή θήκη που να εξέχει λίγο παραπάνω από την οθόνη όποτε σε πιθανή πτώση θα είσαι προστατευμένος. Με γεια σου! Ααααα και icloud βάλε το 50gb με 0.90 λεπτά το μήνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα