Προς το περιεχόμενο

[Mousepad] Corsair Polaris RGB MM800, 30,90€ @ Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mousepad του τίτλου με extra θύρα usb για pass through σύνδεση άλλης συσκευής στα 30,90€

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/e-sports-accessories/corsair-mousepad-polaris-rgb-mm800_2609533

Επόμενη τιμή χωρίς πραγματική διαθεσιμότητα στα 68,45€ + έξοδα: https://www.skroutz.gr/s/10187521/Corsair-MM800-RGB-Polaris.html?from=price_drops

idealo από 56,52€: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/5110943_-gaming-mm800-rgb-polaris-corsair.html

Το χτύπησα.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ότι θα έκανε το Πλαίσιο καλύτερη τιμή από τα καταστήματα του Skroutz και του Amazon αυτό με ξεπερνά!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Το ότι θα έκανε το Πλαίσιο καλύτερη τιμή από τα καταστήματα του Skroutz και του Amazon αυτό με ξεπερνά!

Πολύ συχνά ότι πλαίσιο κάνει πολύ καλές τιμές, όπως αυτή.

Κάτι corsair k70 , rx 5700 απλή και xt, το μεγάλο το mousepad της corsair 50% διαφορά, ένα λάπτοπ που είχα πάρει για την γυναίκα με ryzen 3 IPS με nvme 329€. Όλα σε μακράν καλύτερες τιμές από skroutz. 

Βέβαια χωρίς προσφορά οι τιμές είναι απαράδεκτες. Πάνω κάτω όπως όλες οι αλυσίδες. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Κάνει κι αυτό πλέον που και που από πέρσι. Και ο Κωτσόβολος πριν κάποια χρόνια δεν έκανε ποτέ. Αλλάξανε τα πράγματα...

2 ώρες πριν, Petros267 είπε

τελος

Επανήλθε.

Δημοσ.

Συγνώμη κ όλας,

αλλά τι προσφέρει αυτό το mousepad σε σχέση με τα κλασσικά που έχουμε?!!!!

11 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Ρωτησα και μου ειπαν οτι δινουν ακομα και τωρα το T-shirt σε Medium νουμερο μονο. Εχουν γενικα φαρδια γραμμη αυτα?

😮

• Like 1
Δημοσ.

Καγκουρόχρωμα για να ψαρώσεις κάνα γκομενάκι στο δωμάτιο με τα εφέ που κάνει, αλλά το βασικότερο μια λεία επιφάνεια για το ποντίκι σου.

Βέβαια ΌΛΟΙ μας πλέον έχουμε από 5 .... τέτοια, οπότε δεν ξέρω αν μας χρησιμέψει σε κάτι. 😛
Είναι πάντως καλή τιμή αν βάλεις και το μπλουζάκι στο κάδρο!

• Like 1
Δημοσ.

Ρωτησα και μου ειπαν οτι δινουν ακομα και τωρα το T-shirt σε Medium νουμερο μονο. Εχουν γενικα φαρδια γραμμη αυτα?

6 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Συγνώμη κ όλας,

αλλά τι προσφέρει αυτό το mousepad σε σχέση με τα κλασσικά που έχουμε?!!!!

😮

Τιποταααα σαν το κλασσικο που εχουμε 2-3 ο καθενας δεν ειναι :P

Δημοσ.

Δεν γινεται να λειπει ενα rgb mousepad απο ενα ολοκληρωμενο gaming room.

Η θα εισαι full rgb ή δεν θα εχεις τιποτα!

Δυστυχως αυτο δεν εχει ασυρματη φορτιση 

Δημοσ.

Δε μπορώ να πω, σφαίρα το Πλαίσιο όταν έχει stock. Μου έστειλαν το πρωί SMS για παράδοση αύριο και τελικά η Speedex μου το έφερε πριν 5 λεπτά.

Μπορώ να πω ότι σε pre-sales επίπεδο και σε διακίνηση το Πλαίσιο έχει ξεφύγει από τους υπόλοιπους. 

Τώρα αν έκαναν κάτι και με το Poco ...

Δημοσ.

Πως να εχει μπλουζα μαζι αφου παραγγειλατε προχθες και η προσφορα εληξε πριν 2 βδομαδες? :Ρ

1 λεπτό πριν, PrimoStore είπε

Υπαρχει κανεις που να παρελαβε ? Αν ναι, υπηρχε μεσα η μπλουζα και τι νουμερο ?

Η προσφορά ισχύει μέχρι και 01.11.2020

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...