Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, lillaki είπε

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω την ίδια στην 43" μάλλον ή και 50"... Μπορείς να μου πεις αν το βράδυ σε σκοτεινό δωμάτιο έχει bleeding με λευκό φωτισμό που να είναι ενοχλητικό? Επίσης στο HDR αν έχεις Netflix πως τα πάει?

Καλημέρα. Αν μπορείς σε παρακαλώ εξήγησε μου τι εννοείς γιατί δεν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, adrfinance είπε

Καλημέρα. Αν μπορείς σε παρακαλώ εξήγησε μου τι εννοείς γιατί δεν τα ξέρω καλά αυτά τα τεχνικά.

Αυτό που ρωτάω είναι αν το βράδυ όταν βλέπεις πχ μια σειρά η μια ταινία αν έχει διάχυση φωτός στα μαύρα πλαίσια που δεν υπάρχει εικόνα από την ταινία. 

Αν έχεις netflix υπάρχει ειδική σήμανση HDR που είναι High Dynamic Range εικόνα. Εκεί πως τα πάει έχει καλή φωτεινότητα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lillaki είπε

Αυτό που ρωτάω είναι αν το βράδυ όταν βλέπεις πχ μια σειρά η μια ταινία αν έχει διάχυση φωτός στα μαύρα πλαίσια που δεν υπάρχει εικόνα από την ταινία. 

Αν έχεις netflix υπάρχει ειδική σήμανση HDR που είναι High Dynamic Range εικόνα. Εκεί πως τα πάει έχει καλή φωτεινότητα?

Για το πρώτο όχι δεν έχω παρατηρήσει κάποια διάχυση φωτός.

Έχω netflix αλλά αυτό που λες δεν το ξέρω το HDR. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...