Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.Γνωριζετε μηπως ποτε μπαινουν οι τοκοι υπερημεριας σε ενα ληξιπροθεσμο λογαριασμο δεκο(δεη,οτε,νερο)? πχ αν ληγει σημερα η δεη ή ο λογαριασμος του νερου και τον πληρωσω σε δυο μερες μετα την ληξη του θα μου βαλουν τοκους υπερημεριας?

Επισης θα ηθελα να μαθω ποσο χρονικο διαστημα εχω περιθωριο μεχρι να τους κοψουν τους παραπανω λογαριασμους αν δεν πληρωσω καθολου? Αυτο ισχυει για ολους τους λογαριασμους δηλαδη ακομη και για τον λογαριασμο του νερου? Αν βαζω σε καθε λογαριασμο ενα μικροποσο τοτε παλι κοβεται η παροχη τους?

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια χαρα σε ολους.Γνωριζετε μηπως ποτε μπαινουν οι τοκοι υπερημεριας σε ενα ληξιπροθεσμο λογαριασμο δεκο(δεη,οτε,νερο)? πχ αν ληγει σημερα η δεη ή ο λογαριασμος του νερου και τον πληρωσω σε δυο μερες μετα την ληξη του θα μου βαλουν τοκους υπερημεριας?

Επισης θα ηθελα να μαθω ποσο χρονικο διαστημα εχω περιθωριο μεχρι να τους κοψουν τους παραπανω λογαριασμους αν δεν πληρωσω καθολου? Αυτο ισχυει για ολους τους λογαριασμους δηλαδη ακομη και για τον λογαριασμο του νερου? Αν βαζω σε καθε λογαριασμο ενα μικροποσο τοτε παλι κοβεται η παροχη τους?

Σας ευχαριστω.

Καλημερα... Για ποια ποσα μιλαμε;; Μπαινει τοκος αλλα ειναι πολυ ελαχιστος αναλογα και τα ποσα φυσικα..

Δημοσ.

Έχω αφήσει απλήρωτους λογαριασμούς παλαιότερα, όχι περισσότερο από μήνα πάντως. Δεν έχει μπει ποτέ τόκος. Βέβαια παλαιότερα ήταν περισσότερο ανεκτικοί. Πλέον με την "κρίση" και τα πιστόλια που πέσανε πιθανόν να αλλάξανε τα πράγματα.

Όσο για το αν στο κόψουν, τι να πω εξαρτάται. Ακούς μερικούς να τους κόβεται το ρεύμα για 300€ και σε άλλους να έχει φτάσει 4000€. Από γνωστό πάντως που πάντα κάτι χρωστάει, ξέρω ότι αν βάζεις ένα ποσό κάθε μήνα ώστε να βλέπουν κίνηση, δε στο κόβουν. Οπότε δεν υπάρχει στάνταρ ότι στο τάδε πόσο στο κόβουν. Ό,τι κάτσει

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Μου ήρθαν τόκοι 600 ευρώ για λογαριασμό των 1500 ευρώ κομμένης παροχής από το 2018  στην ακατανόμαστη.

Τι κανω;

Να τα πληρωσεις.. Είναι τόσο πολλοί οι τόκοι; Είναι μαζί τίποτα άλλο; Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;Τι εννοείς κομμένη παροχή;

Δημοσ.
55 minutes ago, revmatopliktos said:

Μου ήρθαν τόκοι 600 ευρώ για λογαριασμό των 1500 ευρώ κομμένης παροχής από το 2018  στην ακατανόμαστη.

Τι κανω;

Διακανονισμό με το μέγιστο των επιτρεπόμενων δόσεων. Για 2100 που οφείλεις οι δόσεις αποπληρωμής ίσως φθάνουν απο 18 εως 24 μήνες. 

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα αλλά τουλάχιστον στην Δεη δεν έμπαινε τόκος. Το γνωρίζω απο κοντινό μου πρόσωπο.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Τι κανω;

5-6% επιτόκιο βγαίνει.

Δεν είναι υπερβολή.

Να ζητήσεις κούρεμα μπας και δεχθούν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Να τα πληρωσεις.. Είναι τόσο πολλοί οι τόκοι; Είναι μαζί τίποτα άλλο; Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις;Τι εννοείς κομμένη παροχή;

Όταν μετακόμισα έκοψα την παροχή. 

Υπήρχε το υπόλοιπο των 1500 ευρώ που όμως μου είπαν ότι είναι άτοκο μέχρι την ρύθμιση. Μετά από κάποια χρόνια το ρύθμισα και τότε με φέσωσαν με 600 ευρώ τόκο ενώ θα έπρεπε να είναι άτοκα. 

Μετά από απανωτές επικοινωνίες με δεη μου είπαν ότι από την στιγμή που κάνεις την ρύθμιση τρέχουν τόκοι. 

Όμως το ποσό που λένε δεν βγαίνει με τίποτα

ΕΔΩ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Όταν μετακόμισα έκοψα την παροχή. 

Υπήρχε το υπόλοιπο των 1500 ευρώ που όμως μου είπαν ότι είναι άτοκο μέχρι την ρύθμιση. Μετά από κάποια χρόνια το ρύθμισα και τότε με φέσωσαν με 600 ευρώ τόκο ενώ θα έπρεπε να είναι άτοκα. 

Μετά από απανωτές επικοινωνίες με δεη μου είπαν ότι από την στιγμή που κάνεις την ρύθμιση τρέχουν τόκοι. 

Όμως το ποσό που λένε δεν βγαίνει με τίποτα

ΕΔΩ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΊΑ. 

Έκοψες την παροχή.. Όταν έκοψες την παροχή βγήκε και ο εκκαθαριστικόςμετα  με τα παραπάνω χρήματα από την οφειλή; Υπήρχε αυτή η οφειλή όμως 1500 Ευρώ; Μετά πηγες να πληρωσεις κάτι; Έκανες  τον διακανονισμό; Με από πόσα χρόνια τον έκανες;

Έχει τόκο ο διακανονισμός... 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Έκοψες την παροχή.. Όταν έκοψες την παροχή βγήκε και ο εκκαθαριστικόςμετα  με τα παραπάνω χρήματα από την οφειλή; Υπήρχε αυτή η οφειλή όμως 1500 Ευρώ; Μετά πηγες να πληρωσεις κάτι; Έκανες  τον διακανονισμό; Με από πόσα χρόνια το έκανες;

Έχει τόκο ο διακανονισμός... 

Το 23 έκανα την ρύθμιση και από τότε τρέχουν οι τόκοι. 

Η οφειλή έγινε το 18.

Η ρύθμιση έχει τηρηθεί κατά γράμμα και απέμειναν 400 ευρώ για να εξοφλησω.

Ξαφνικά όμως μου ρίξανε στο κεφάλι άλλα 600 ευρώ τόκους που δεν μου το είχαν πει στην ρύθμιση. 

Όταν βγήκε ο εκκαθαριστικός υπήρχε μόνο η οφειλή των 1500.

Επεξ/σία από revmatopliktos
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Το 23 έκανα την ρύθμιση και από τότε τρέχουν οι τόκοι. 

Η οφειλή έγινε το 18.

Η ρύθμιση έχει τηρηθεί κατά γράμμα και απέμειναν 400 ευρώ για να εξοφλησω.

Ξαφνικά όμως μου ρίξανε στο κεφάλι άλλα 600 ευρώ τόκους που δεν μου το είχαν πει στην ρύθμιση. 

Όταν βγήκε ο εκκαθαριστικός υπήρχε μόνο η οφειλή των 1500.

Πάντα στην ρύθμιση έχει κάποιο τόκο.. Πήρες τηλέφωνο, πηγες σε κατάστημα να ρωτήσεις όλα αυτά; Για κοίταξε το.. Μήπως συνέβη κάτι άλλο; Το έψαξες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Πάντα στην ρύθμιση έχει κάποιο τόκο.. Πήρες τηλέφωνο, πηγες σε κατάστημα να ρωτήσεις όλα αυτά; Για κοίταξε το.. Μήπως συνέβη κάτι άλλο; Το έψαξες;

Έγιναν τα πάντα . Τώρα περιμένω μέσω ΡΑΕ απάντηση αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. 

Τελικά μάλλον αυτό που λέει ο @GREGORYMO περί κουρέματος των τόκων πρέπει να γίνει. Η ΔΕΗ δεν παραδέχεται κάποιο λάθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Έγιναν τα πάντα . Τώρα περιμένω μέσω ΡΑΕ απάντηση αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. 

Τελικά μάλλον αυτό που λέει ο @GREGORYMO περί κουρέματος των τόκων πρέπει να γίνει. Η ΔΕΗ δεν παραδέχεται κάποιο λάθος. 

Δεν νομίζω να γίνεται κούρεμα.. Δεν υπάρχει αυτό.. Αναφέρεται στην σύμβαση  όταν κάνεις διακανονισμό ότι υπάρχουν τόκοι.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Μ

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Δεν νομίζω να γίνεται κούρεμα.. Δεν υπάρχει αυτό.. Αναφέρεται στην σύμβαση  όταν κάνεις διακανονισμό ότι υπάρχουν τόκοι.. 

Με 5-6% επιτόκιο δεν βγαίνουν 600 ευρώ τόκος στον ενάμιση χρόνο που πληρώνω. 

Για να βγεί αυτό το ποσό πρέπει το επιτόκιο να είναι 50%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...