SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Θα το τσιμπήσει κανείς? Γενικά πρέπει να είναι ίδιο με το παλιό, με αναβαθμισμένα γραφικά + cross platform το οποίο είναι κάτι θετικό στο να μείνει ζωντανό το mp. Εμένα με απασχολεί αν θα μπορέσουμε να φορτώσουμε το παλιό μας save από το 2010 σε αυτό. Δεν ξέρω αν το ψήνω να παίξω όλο το campaign πάλι απλά για να ξεκλειδώσω τα αμάξια για το mp Επίσημο site: https://www.ea.com/en-gb/games/need-for-speed/need-for-speed-hot-pursuit-remastered
Alexpao13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το original ήταν ούτως η άλλως διαχρονικό, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο (εκτός από το χρηματικό κέρδος) το κάνουν remaster
Dimi29 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Ας εκαναν remaster το underground οχι αυτο...
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Arkin είπε Έχει φάει downgrade σε πολλά σημεία. 2 ώρες πριν, Alexpao13 είπε Το original ήταν ούτως η άλλως διαχρονικό, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο (εκτός από το χρηματικό κέρδος) το κάνουν remaster Και μόνο που θα γεμίσει πάλι το multi του και λόγω cross platform νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το τσιμπήσει κάποιος. Παίζει να το πάρω, κάνα 3ωρο θέλει έτσι και αλλιώς το campaign. 1
Arkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Και μόνο που θα γεμίσει πάλι το multi του και λόγω cross platform νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το τσιμπήσει κάποιος. Παίζει να το πάρω, κάνα 3ωρο θέλει έτσι και αλλιώς το campaign. 31 ωρες ειναι το campaign του για 100% και 14 ωρες απλα για να βγουν οι πιστες μεχρι το τελος. Το εχω τερματισμενο στο PS3 αλλα αν φτιαξουν τα σημεια που εφαγε downgrade θα το τσιμπησω και εγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα