Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, KanonBall είπε

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum. 

Έχω και εγώ στη κατοχή μου ένα Ford fiesta του '12, diesel . Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν το αμάξι πηγαινει πάνω από 80 χιλιόμετρα ανάβει ο ανεμιστήρας του ψυγείου και δεν κλείνει. Αυτό παρατηρείται πάνω από αυτή τη ταχύτητα και είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες. Μέσα στη πόλη όλα κανονικά .

Έχω αλλάξει ψυγείο,καινούργιο από επίσημο συνεργείο FORD (καμία πρόοδο), έχω αλλάξει 2 φορές θερμοστάτη (τίποτα), μέχρι που διάβασα το post. Υπήρχε βελτίωση με την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας ?

Βρέθηκε κάποια λύση που μπορείτε να μου προτείνετε ?

Αντλία νερού έχεις αλλάξει; πόση θερμοκρασία έχει το αντίψυκτικό όταν στο κάνει αυτό; 

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά 

Ευχαριστώ όλους για την απάντηση. @mavrik : όταν λέμε "θερμοστάτης", για ποιό θερμοστάτη μιλάμε? 
Προχθές, βράδυ, με εξωτερική θερμοκρασία 8 C, άδειος δρόμος με 100 km/h δούλευε συνέχεια . Πρέπει να βρω λύση. 

Στις 21/12/2021 στις 4:18 ΜΜ, thanasisxask είπε

Αντλία νερού έχεις αλλάξει; πόση θερμοκρασία έχει το αντίψυκτικό όταν στο κάνει αυτό; 

Αντλία νερού καινούργια . 

Δημοσ.
Στις 20/12/2021 στις 6:33 ΜΜ, KanonBall είπε

Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum. 

Έχω και εγώ στη κατοχή μου ένα Ford fiesta του '12, diesel . Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν το αμάξι πηγαινει πάνω από 80 χιλιόμετρα ανάβει ο ανεμιστήρας του ψυγείου και δεν κλείνει. Αυτό παρατηρείται πάνω από αυτή τη ταχύτητα και είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες. Μέσα στη πόλη όλα κανονικά .

Έχω αλλάξει ψυγείο,καινούργιο από επίσημο συνεργείο FORD (καμία πρόοδο), έχω αλλάξει 2 φορές θερμοστάτη (τίποτα), μέχρι που διάβασα το post. Υπήρχε βελτίωση με την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας ?

Βρέθηκε κάποια λύση που μπορείτε να μου προτείνετε ?

Όταν δουλεύει το βεντιλατερ μήπως έχεις αυξημένες στροφές στο ρελαντί από ότι συνήθως ;;Πχ 900-1000στροφες
Οταν κάνει αναγέννηση το dpf ανοίγει το βεντιλαντερ και έχει αυξημένες στροφές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...