thanasisxask Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, KanonBall είπε Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum. Έχω και εγώ στη κατοχή μου ένα Ford fiesta του '12, diesel . Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν το αμάξι πηγαινει πάνω από 80 χιλιόμετρα ανάβει ο ανεμιστήρας του ψυγείου και δεν κλείνει. Αυτό παρατηρείται πάνω από αυτή τη ταχύτητα και είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες. Μέσα στη πόλη όλα κανονικά . Έχω αλλάξει ψυγείο,καινούργιο από επίσημο συνεργείο FORD (καμία πρόοδο), έχω αλλάξει 2 φορές θερμοστάτη (τίποτα), μέχρι που διάβασα το post. Υπήρχε βελτίωση με την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας ? Βρέθηκε κάποια λύση που μπορείτε να μου προτείνετε ? Αντλία νερού έχεις αλλάξει; πόση θερμοκρασία έχει το αντίψυκτικό όταν στο κάνει αυτό;
KanonBall Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Χρόνια Πολλά Ευχαριστώ όλους για την απάντηση. @mavrik : όταν λέμε "θερμοστάτης", για ποιό θερμοστάτη μιλάμε? Προχθές, βράδυ, με εξωτερική θερμοκρασία 8 C, άδειος δρόμος με 100 km/h δούλευε συνέχεια . Πρέπει να βρω λύση. Στις 21/12/2021 στις 4:18 ΜΜ, thanasisxask είπε Αντλία νερού έχεις αλλάξει; πόση θερμοκρασία έχει το αντίψυκτικό όταν στο κάνει αυτό; Αντλία νερού καινούργια .
spyrossss Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 6:33 ΜΜ, KanonBall είπε Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο forum. Έχω και εγώ στη κατοχή μου ένα Ford fiesta του '12, diesel . Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Όταν το αμάξι πηγαινει πάνω από 80 χιλιόμετρα ανάβει ο ανεμιστήρας του ψυγείου και δεν κλείνει. Αυτό παρατηρείται πάνω από αυτή τη ταχύτητα και είναι ακριβώς όπως τις φωτογραφίες. Μέσα στη πόλη όλα κανονικά . Έχω αλλάξει ψυγείο,καινούργιο από επίσημο συνεργείο FORD (καμία πρόοδο), έχω αλλάξει 2 φορές θερμοστάτη (τίποτα), μέχρι που διάβασα το post. Υπήρχε βελτίωση με την αλλαγή της βαλβίδας θερμοκρασίας ? Βρέθηκε κάποια λύση που μπορείτε να μου προτείνετε ? Όταν δουλεύει το βεντιλατερ μήπως έχεις αυξημένες στροφές στο ρελαντί από ότι συνήθως ;;Πχ 900-1000στροφες Οταν κάνει αναγέννηση το dpf ανοίγει το βεντιλαντερ και έχει αυξημένες στροφές.
aetos1988 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Πρέπει να γίνει έλεγχος στον θερμοστάτη ( γνήσιο έβαλες;)και στον αισθητήρα θερμοκρασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα