giorgos1712 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα, σας προειδοποιώ είμαι εντελώς άσχετος με το θεμα. Προ 3ημέρου αγόρασα ένα mag424, για να βλέπω διαφορά στην τηλεόραση μου. Το πρόβλημα είναι ότι, ενώ έχω vdsl 50αρα γραμμή vodafone, κολλάει τρομερά κατά την διάρκεια της ημέρας. Αντιλαμβάνομαι ότι λόγω καραντινας, όλοι είναι στο internet , αλλά βλέπω 4κ video στο κινητό μου στο youtube κ πάει σφαίρα. Είναι θέμα ρύθμισης? Έχω λαλήσει παιδιά.. βοήθεια!!
filip123go Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Κολλάει μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας; Αν ναι λογικά φταίει η vodafone. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις κανάλι στο wifi σου, αλλά δεν νομίζω να δεις διαφορά. Σε τι συχνότητα είναι το wifi στο οποίο συνδέεσαι, γνωρίζεις; Επίσης, έχεις καλό wifi στο σημείο που το έχεις τοποθετήσει;
giorgos1712 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, δεν έχει wifi αυτός ο δέκτης . Με ethernet το έχω. Κολλαει μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας, αλλά το παράδοξο είναι ότι την ώρα που κολλάει, δοκιμάζω στο κινητό να δω βίντεο με ανάλυση 4K στο youtube κ πάει σφαίρα. Να έχει καμία ασυμβατοτητα το mag με την vodafone;;
dafnoula13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Όταν είναι φορτωμένο το δίκτυο θα έχεις πρόβλημα να παρακολουθησεις iptv, το youtube 4κ νομίζω θέλει 10 mbps, τα οποία οι παροχοι στα δίνουν .Δεν έχει ασυμβατότητα το mag με την Vodafone, το πρόβλημα είναι η Vodafone που εξυπηρετεί περισσοτερους πελάτες από όσους πραγματικά μπορεί.
giorgos1712 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Επομένως δεν μπορώ να κάνω τπτ. Ή να αλλαξω εταιρία.. αν πάω σε fiber, πάλι το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζω? Άσχετα που θα είναι fiber; Όταν θα είναι πολύς κόσμος στο internet της vodafone, πάλι το ίδιο θα έχω??
georgeV1975 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Αγόρασα πριν 4 ημέρες 1 mag424. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετίζεται με το timeshift... Όταν επιλέγω να "πάω" το πρόγραμμα ενός καναλιού χρονικά πιο πίσω, το timeshift με πάει στην αρχή της προηγούμενης ακέραιης ώρας (δλδ αν ξεκινάει η εκπομπή που θέλω να δω στις 19:45, με πάει αυτόματα στις 19:00). Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;
jonharis21 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/11/2020 στις 4:45 ΜΜ, georgeV1975 είπε Καλησπέρα σας. Αγόρασα πριν 4 ημέρες 1 mag424. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σχετίζεται με το timeshift... Όταν επιλέγω να "πάω" το πρόγραμμα ενός καναλιού χρονικά πιο πίσω, το timeshift με πάει στην αρχή της προηγούμενης ακέραιης ώρας (δλδ αν ξεκινάει η εκπομπή που θέλω να δω στις 19:45, με πάει αυτόματα στις 19:00). Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;; Υπάρχει κάποια λύση επί του θέματος; γνωρίζει κάποιος κάτι;
kotlid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Η Vodafone είναι γνωστή για το bandwidth throttling που κάνει όταν βλέπει streaming. VPN είναι η μόνη λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα