Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω ενα 330s-15ARR lenovo laptop , windows 10 orig, amd ryzen 7 2700U with radeon vega mobile Gfx 2.20 gh , 8 gb ram 64 bit

Ξεχασα τον φορτιστη του στην δουλεια και οταν εφτασα σπιτι ηθελα να ασχοληθω με το Laptop το ανοιξα απο κατω κ κολλησα 2 καλλωδια στο power jack αφου μπαζαρα με το πολυμετρο να δω το +  --  

το εβαλα σε ενα switching τροφοδοτικο 20v εδειξε οτι φορτιζει κ ολα καλα ομως αρχιζε να κολλαει κ ανησυχησα . Εβγαλα τα καλωδια κ πλεον ειναι οπως ηταν αλλα "το κολλημα στο να ανοιξει new tasks ,εφαρμογες, στο ιντερνετ καρτελες " παρεμεινε και ειδικα οταν ανοιγω (power on) το pc (αφου του εκανα 2-3 restart )μεχρι να μ δειξει το "εισαγεται συνθηματικο " παιρνει 3 λεπτα πανω κατω. Σκληρο δεν αγγιξα καθολου , καρτες μνημης ελενξα αν ειναι καλα κουμπωμενες. Ολα αυτα καλα.

Αυριο π θα παω στην δουλεια θα παρω τον φορτιστη να δω αν θα κανει το ιδιο. Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι φταιει?

Δημοσ.

Φιλαράκο μου έκανες αυτοσχέδιο τροφοδοτικό και ρωτάς τι φταίει;😂

Μήπως έκαψες καμια κάρτα, καμιά μητρική, καμιά σύνδεση για καλώδιο; Στο CPU-Z τι ταχύτητες βγάζει;

Δημοσ.

image.png.b5ad8474224916096a127ab28b8e29ba.pngδεν γνωριζω πως να μετρησω CPU-Z / αυτο ειναι της randeon που μ βγαζει κατποια διαγραμματα . Δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει. Αν εκαψα κατι πως θα το καταλαβω απο την στιγμη που ολα δουλευεουν αλλα πανε με ταχυτητα χελωνας?

7 λεπτά πριν, andrewVi είπε

image.png.b5ad8474224916096a127ab28b8e29ba.pngδεν γνωριζω πως να μετρησω CPU-Z / αυτο ειναι της randeon που μ βγαζει κατποια διαγραμματα . Δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει. Αν εκαψα κατι πως θα το καταλαβω απο την στιγμη που ολα δουλευεουν αλλα πανε με ταχυτητα χελωνας?

image.png.ddfcc0fe0c5eefed757a62ad4a7fbea5.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με 21 λεπτά μπαταρία το πιο πιθανό είναι να είναι σε κατάσταση χαμηλής λειτουργίας

Αν δεν το έψησες

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Sad 1
Δημοσ.

Και εμένα νορμαλ μου φαίνονται τα νούμερα. Το σενάριο της χαμηλής κατανάλωσης μου φαίνεται το πιο λογικό.

Φόρτισέ το και πες μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...