AlizavraCY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας, Ενδιαφερομαι για αγορα κινητου και εχω διαθεσιμα 700 ευρω τα οποια ομως δεν θα ηθελα να τα ξοδεψω ολα επειδη σκεφτομαι για αγορα ταμπλετ μεχρι τα Χριστουγεννα. Μεχρι προσφατα ημουν φανατικη των Samsung κινητων με το τελευταιο να ηταν το A50 το οποιο καταστραφηκε επειδη μπηκε σε πλυντηριο. Να πω πως δεν θελω να αγορασω κινητο απο διαδικτυο, αλλα με φυσικη παρουσια απο καταστημα απο Κυπρο για να αποφυγω τυχον ταλαιπωριες αποστολης σε περιπτωση που το κινητο εχει καποιο προβλημα. Επισης να αναφερω πως το κινητο το θελω για να παιζω το νεο mobile game που θα κυκλοφορησει τον Δεκεμβρη το League of Legends Wild Rift καθως το παιζω στο PC και ειμαι πολυ καλη, ειμαι Diamond 1 ενω περσι ημουν Master..Επισης το θελω για μουσικη στο youtube χρησιμοποιωντας ακουστικα και για browsing...Φωτογραφιες, βιντεο, mp3 μουσικη και social media δεν μ ενδιαφερουν.. Επισης η Amoled οθονες δεν με ξετρελαινουν και οι LCD που ειδα ειναι μια χαρα.. Ειμαι μεταξυ Xiaomi redmi note 9 pro 128gb/6gb στα 299 ευρω και Realme 7 pro 128gb/8gb στα 350 ευρω... Και εχω τις εξης ερωτησεις που οποιος μπορει και εχει ορεξη θα παρακαλουσα να μου τις απαντησει μια προς μια: 1. Το xiaomi redmi note 9 pro ειναι καλο κινητο; ή ειναι προβληματικο; Επισης εχει καλο ηχο οταν χρησιμοποιεις ακουστικα; 2. Τα 50 ευρω διαφορα στο Realme 7 pro αξιζουν; 3. Η θηκη που δινουν τα δυο κινητα ειναι αρκετη για προστασια ή θα χρειαστω να παρω αλλη; Με γυαλι προστασιας τι γινεται χρειαζομαι; 4. Γενικα αυτα τα κινεζικα xiaomi και τα realme που δεν γνωριζω την χωρα προελευσης τους ειναι καλα και ανθεκτικα ή παρουσιαζουν συνεχεια προβληματα; Θα προτιμουσα το κινητο να ειναι 6.7 ιντζες ή στην χειροτερη περιπτωση 6.5 ιντζες..Δεν το θελω μικρο..Αν το iphone 11 64gb ηταν 6.4 ή 6.5 ιντζες θα το αγοραζα με κλειστα ματια στα 700 ευρω που το εχουν τωρα προσφορα!!! Ομως θελω η οθονη του κινητου να ναι μεγαλη!!!
jimakos234 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, τα κινητα που αναφερεις ειναι εντος του budget σου, αν και θα ελεγα mid range. οντας παικτης λολ παλαιοτερα, δεν εχει και τρομακτικες απαιτησεις, και θα σε καλυψουν αν το παιχνιδι αυτο ακολουθησει το μοτιβο του λολ. Ισως κοιτoυσα το POCO X3 NFC που εχει πολυ αποκριση οθονης LCD στα 144ΗΖ σε αυτο το ευρος τιμης ~250 ευρω, αλλα υπαρχει αρκετο θεμα με το αποθεμα αυτου του κινητου (παθων). Το realme 7 pro σε αυτα τα λεφτα περιπου ειναι εξισου καλο, με καποιες διαφορες. Διαφορετικα ενα απο τα τοπ θα ελεγα για τα λεφτα του με κορυφαιο επεξεργαστη, amoled οθονη και γενικοτερα επιδοσεις, σε μια νορμαλ για αυτα που προσφερει τιμη, ειναι το Poco F2 pro (αν το βρισκεις στα ~350 ευρω). Λιγο Πιο πανω θα κοιτουσα καποιο One Plus, ισως το περυσινο 7Τ Pro (αλλα οχι το Nord σιγουρα λογο του οτι τα τεχνικα του χαρακτηριστικα παραπεμπουν σε midrange) 1
AlizavraCY Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ για την απαντηση... Το POCO X3 με την εκδοση 64gb και 6gb το εχει παρει ενας φιλος απο καταστημα στην Κυπρο 279 ευρω...Υπηρχε μονο σ ενα καταστημα τωρα εχει εξαντληθει και το χω δει απο κοντα...Απ οτι ειπε ο φιλος ενω ηταν ενθουσιασμενος, οταν του εκανε ενα speed test απεναντι στο redmi note 9 pro παρατηρησε πως το redmi note 9 pro ηταν πιο γρηγορο..Ο λογος που αγορασε το POCO X3 ηταν επειδη πιστευε πως ο 732g ηταν μια αναβαθμιση του 720g ομως στην πραξη ο 720g φανηκε καλυτερος...Το δοκιμασε και απεναντι στο Realme 7 pro με το δευτερο να βγαινει νικητης...Επισης απ οτι ειδα οταν βαζεις τον ηχο σε φουλ ενταση και μουσικη με μπασο το κινητο τρεμει στο πισω μερος κατι που ενοχλει και δεν γνωριζω αν σε βαθος χρονου γινει πιο ενοχλητικο..Επισης στα 120 hz το κινητο και ειδικα το scroll εχει ωραια αισθηση ομως οταν το κατεβασεις στα 60 hz φαινεται σαν να κολλαει δεν ειναι καθολου smooth!! Και τελος ειναι το κινητο με τις περισσοτερες διαφημισεις..Σου βγαζει διαφημισεις απο παντου και απ οσο γνωριζω αυτο γινεται με ολα τα xiaomi ομως με το poco x3 γινεται ο κακος χαμο... Ολοι μου λενε να παρω το redmi note 9 pro και πως αν το παρω θα εντυπωσιαστω με τις επιδοσεις του και θα μπορω να συνεχισω με τις redmi εκδοσεις στο μελλον επειδη ολοι ειναι απολυτα ικανοποιημενοι...Στο διαδικτυο ομως διαβασα για αρκετα προβληματα και δεν ξερω τι να κανω.. Το poco f2 pro 6gb/128gb υπαρχει στα καταστηματα στην Κυπρο στην τιμη των 500 ευρω..Ομως το μοναδικο καταστημα που το πουλαει εχει κακο service και γενικα ελαττωματικα προιοντα και δεν ξερω αν μπορω να το εμπιστευτω...Πολλοι εχουν κακη εμπειρια απο αυτο το καταστημα!!! Nα συμπληρωσω πως στο poco f2 pro με προβληματιζει η μπαταρια επειδη ενας αλλος φιλος που το εχει κατεβασε το wild rift μεσω vpn και μου ειπε πως σε ultra high graphics μετα απο καθε παιχνιδι η μπαταρια πεφτει κατα 8-10%...Επισης στο 20λεπτο ζεσταινεται και στην μια ωρα καιει..Γενικα απ οτι μου ειπε ειναι πολυ γρηγορο κινητο ομως εχει θεμα με την μπαταρια και την υπερθερμανση στα παιχνιδια..Οταν ριξει τα γραφικα σε medium δεν εχει κανενα θεμα!!! Επειδη δεν εχω δει η ιδια δεν μπορω να ξερω αν η εμπειρια του ειναι ορθη ή λανθασμενη αν καποιος εχει εμπειρια απο αυτο το κινητο να μας πει..Σε poco x3, redmi note 9 pro και realme 7 pro με vpn το wild rift ετρεχε μια χαρα σε ultra high graphics χωρις θεμα υπερθερμανσης ομως απ οτι μου ειπαν σε καποια φαση βγηκε ενα update και δεν μπορουσαν να το τρεξουν σε ultra high graphics δεν ηταν διαθεσιμη η ρυθμιση...Η Riot ειπε πως ειναι bug και θα το φτιαξει.. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από AlizavraCY
Donalhioy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) rog 3 νομιζω το μοναδικο κινητο για gamming ναι ο 732 ειναι ελαφρως καλυτερος απο τον 720... απλα στα κινητα παιζουν πολλα... απο την εκδοση λογισμικου, καποιο update, οθονη κτλ κτλ υγ.. realme 7 pro και note 9 pro εχουν ιδιο cpu θα κοιτουσα και το Μ 10T pro 8gb ή το Μ 10Τ το απλο στα 425... και τα 2 με τον 865 snapdragon https://www.amazon.es/dp/B08HJDNNQY/ref=olp_product_details?_encoding=UTF8&me= και το oneplus 8/8T, galaxy s20 για το note 9 pro αν μπορεις δωσε λινκ που λενε οτι κολλανε... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Donalhioy
AlizavraCY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Ειναι πολλα τα λινκς...Απο Ελληνες ηταν και εψαχνα σχολια απο σελιδες που πωλουσαν το κινητο και ειχαν σχολια...Τα σχολια ηταν απο Ελληνες...Και πρεπει να ψαξω να τα βρω..Απο αυτα που θυμαμαι: 1. Ενας ειπε πως αγορασε 2 κινητα redmi note 9 pro με την κοπελα του και στους 3 μηνες ειχαν και τα δυο προβλημα με κολληματα σερνονταν.. 2. Ενας ειπε πως στους 2 μηνες ο ηχος δεν ακουγοταν καλα.. 3. Ενας ειπε πως το wifi επεφτε συνεχεια..Και ειπαν καποιοι πως ειχαν το ιδιο προβλημα.. 4. Καποιος ειπε πως ο ηχος με ακουστικα ηταν πολυ χαμηλος...και συμφωνησαν και αλλοι και ειπαν πως γενικα τα xiaomi εχουν θεμα με τ ακουστικα.. 5. Καποιος ειπε πως οταν του εστελναν sms δεν ερχονταν αν δεν ανοιγε το wifi και γενικα δεν του ερχονταν ειδοποιησεις απο ενα φωτακι δεν καταλαβα καλα..Και συμφωνησαν και καποιοι αλλοι πως εχουν το ιδιο προβλημα και μια κοπελα ειπε πως μιλησε με καποιον απο την εταιρια και της ειπε πως οταν της στελνουν μεγαλα μηνυματα συμβαινει αυτο... Αυτα θυμαμαι πανω κατω..
jimakos234 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @AlizavraCY Περι του F2 pro να πω, οτι εχει ισχυροτερη καρτα γραφικων (ας μου επιτραπει η εκφραση) και cpu απο τα Χ3, το Redmi Note 9pro , τo realme 7 pro. ΤΟ 8-10% αν τρεχουν κι αλλα απο πισω, οπως το VPN, FB , insta κλπ ειναι σχετικο για το πως θα τελειωσει (αργα η γρηγορα μια μπαταρια). Διαφημισεις - Κακος χαμος ειναι υπερβολη, μπορει να βγαλει μερικες, αλλα μην τα παραλεμε. Δεν συμφωνω στην πολιτικη των διαφημισεων (εχω 5+ χρονια Xiaomi κινητα αλλα σε ολα αλλαζω ROM και περναω "Καθαρες"), αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο. Τωρα με αυτες τις τιμες που ακουω στην Κυπρο, δεν ξερω. Ξερω παντως οτι το eshop ελλαδας (οπως και λογικα διαφορα ακομα καταστηματα) στελνει κυπρο. Αστοχιες γενικα θα υπαρχουν παντου. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από jimakos234
AlizavraCY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σημερα εψαχνα βιντεακια για να δω την αποδοση του Pocophone F2 pro και πετυχα αυτο το βιντεο με το πιο κατω σχολιο οποτε ειχε δικαιο ο φιλος μου που το εχει: yes its warm for the first 20 minute.. then really hot after 1 hour gaming if we set the game on max setting. Βασικα ενα τουμπανο κινητο με φοβερο επεξεργαστη που ομως δεν μπορεις να παιξεις το game σε full γραφικα γιατι ζεσταινεται... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από AlizavraCY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα