Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα. οπως ανεφερα πηρα τον υπολογιστη και ολα δουλευαν ρολοι. βεβαια το τροφοδοτικο ειχε ενα θεμα και μ τ αντικατέστησαν με ενα ιδιο. εγω, οπως προτεινατε θελω να προχωρησω σε μια αγορα νεου ποιοτικου τροφοδοτικου. εχετε να κανετε καποια προταση; οσο για την motherboard που ανεφερε καποιος αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη: GIGABYTE GA-Z97P-D3 οποτε, υπαρχει καποια προταση για νεο τροφοδοτικο; οσο αφορα το οικονομικο θα προτιμουσα να ειναι οικονομικο και ποιοτικο, φανταζομαι 70-80 ευρω ειναι ενα καλο μπατζετ. ΥΓ: Ξεχασα να αναφερω οτι το πισι εχει παω 2 RAM HyperX DDR3 και εγω απο τον παλιο μου υπολογιστη εχω αυτες εδω τις ραμ(kingston νομιζω). μπορω να της βαλω στο νεο μου συστημα αφοβα; Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από Pwnography
jgeorgiou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Pwnography είπε καλησπερα. οπως ανεφερα πηρα τον υπολογιστη και ολα δουλευαν ρολοι. βεβαια το τροφοδοτικο ειχε ενα θεμα και μ τ αντικατέστησαν με ενα ιδιο. εγω, οπως προτεινατε θελω να προχωρησω σε μια αγορα νεου ποιοτικου τροφοδοτικου. εχετε να κανετε καποια προταση; οσο για την motherboard που ανεφερε καποιος αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη: GIGABYTE GA-Z97P-D3 οποτε, υπαρχει καποια προταση για νεο τροφοδοτικο; οσο αφορα το οικονομικο θα προτιμουσα να ειναι οικονομικο και ποιοτικο, φανταζομαι 70-80 ευρω ειναι ενα καλο μπατζετ. ΥΓ: Ξεχασα να αναφερω οτι το πισι εχει παω 2 RAM HyperX DDR3 και εγω απο τον παλιο μου υπολογιστη εχω αυτες εδω τις ραμ(kingston νομιζω). μπορω να της βαλω στο νεο μου συστημα αφοβα; 1) Το τροφοδοτικό είναι υπερβολικό για το pc , θα δουλεύει στο ρελαντί οπότε μην βιαστείς να το αλλάξεις. Πιθανότατα να το "πετάξεις" μαζί με το pc σε 2-3 χρόνια. 2) ΝΑΙ , είναι DDR3 άρα κάνουν. 99% πιθανότητα επιτυχίας 3) Προσωπικα ΑΝ ήθελα να ξοδέψω λεφτά με το ζόρι θα αγόραζα με 90ευρώ έναν φθηνό SSD 960GB να τρέχω τα παιχνίδια από εκεί και όχι στο τροφοδοτικό που κατα 99% θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο για μερικά χρόνια ακόμη. (όταν τρέχουμε το παιχνίδι από SSD τσιμπάνε προς τα πάνω και τα average FPS και τα 1% ΜΙΝ FPS) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
SeNNinhA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Pwnography είπε καλησπερα. οπως ανεφερα πηρα τον υπολογιστη και ολα δουλευαν ρολοι. βεβαια το τροφοδοτικο ειχε ενα θεμα και μ τ αντικατέστησαν με ενα ιδιο. εγω, οπως προτεινατε θελω να προχωρησω σε μια αγορα νεου ποιοτικου τροφοδοτικου. εχετε να κανετε καποια προταση; οσο για την motherboard που ανεφερε καποιος αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη: GIGABYTE GA-Z97P-D3 οποτε, υπαρχει καποια προταση για νεο τροφοδοτικο; οσο αφορα το οικονομικο θα προτιμουσα να ειναι οικονομικο και ποιοτικο, φανταζομαι 70-80 ευρω ειναι ενα καλο μπατζετ. ΥΓ: Ξεχασα να αναφερω οτι το πισι εχει παω 2 RAM HyperX DDR3 και εγω απο τον παλιο μου υπολογιστη εχω αυτες εδω τις ραμ(kingston νομιζω). μπορω να της βαλω στο νεο μου συστημα αφοβα; Καλή είναι η μητρική με solid state capacitors. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχει πάνω 8gb μνήμες ήδη. Αλλά σε τι MHz? Υποθέτω πολύ παραπάνω από 665MHz που είναι οι δικές σου. Η ΜΒ παίρνει από 1333/1800MHz εως 3000MHz(OC). Υποθέτω θα έχει πάνω 1333MHz Μπορείς να τις βάλεις αλλά τότε θα έχεις μεν περισσότερη μνήμη για τις ελάχιστες φορές που θα την χρειαστείς αλλά η μνήμη σου θα είναι πιο αργή γιατί όλες θα χρονιστουν στα 665MHz που είναι οι δικές σου. Που σημαίνει ότι τον περισσότερο χρόνο θα έχεις αργότερο PC αντί για ταχύτερο.
blackhill66 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Στις 16/11/2020 στις 5:10 ΜΜ, Pwnography είπε καλησπερα. οπως ανεφερα πηρα τον υπολογιστη και ολα δουλευαν ρολοι. βεβαια το τροφοδοτικο ειχε ενα θεμα και μ τ αντικατέστησαν με ενα ιδιο. εγω, οπως προτεινατε θελω να προχωρησω σε μια αγορα νεου ποιοτικου τροφοδοτικου. εχετε να κανετε καποια προταση; οσο για την motherboard που ανεφερε καποιος αν δεν κανω λαθος ειναι αυτη: GIGABYTE GA-Z97P-D3 οποτε, υπαρχει καποια προταση για νεο τροφοδοτικο; οσο αφορα το οικονομικο θα προτιμουσα να ειναι οικονομικο και ποιοτικο, φανταζομαι 70-80 ευρω ειναι ενα καλο μπατζετ. ΥΓ: Ξεχασα να αναφερω οτι το πισι εχει παω 2 RAM HyperX DDR3 και εγω απο τον παλιο μου υπολογιστη εχω αυτες εδω τις ραμ(kingston νομιζω). μπορω να της βαλω στο νεο μου συστημα αφοβα; αυτο δεν εχει i7 4790
Geothekiller Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, blackhill66 είπε αυτο δεν εχει i7 4790 Αυτό θα έλεγα. Να το πας πίσω φίλε να σου δώσουν με τον επεξεργαστή που σου είπαν. Αλλιώς δεν άξιζαν τα λεφτά σε σχέση με την αγορά με αυτόν τον i5
Aten-Ra Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, blackhill66 είπε αυτο δεν εχει i7 4790 5 ώρες πριν, Geothekiller είπε Αυτό θα έλεγα. Να το πας πίσω φίλε να σου δώσουν με τον επεξεργαστή που σου είπαν. Αλλιώς δεν άξιζαν τα λεφτά σε σχέση με την αγορά με αυτόν τον i5 Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι το σύστημα που έχει τώρα και όχι αυτό που θα πάρει.
Geothekiller Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι το σύστημα που έχει τώρα και όχι αυτό που θα πάρει. Μάλλον έχεις δίκιο. Ας γράψει λάθος ο φίλος. 🙂
jgeorgiou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 η DDR3 που του γράφει 665Mhz στην πραγματικότητα είναι 1333Μhz και υπάρχει και η πιθανότητα να είναι 1600 και να μην την βλέπει σωστά το m/b.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα