Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. ένα ιντερνετ καφε δίνει τους παλαιούς υπολογιστες του προς πωληση. εγω εχω εναν υπολογιστη απο το 2011-12 και δεν διαθέτω πολλα χρηματα για αγορα εκ νεου οποτε με εψησε η αγορα, απλα θλεώ πρωτα και μια γνωμη απο εσας εδω. (τον υπολογισητ τον θελω για gaming χρηση σε απλα παιχνιδια οπως valorant, league και γενικοτερα για casual gaming σε decent γραφικα) η μοναδα αξιζει 350 ευρω και έχει τα εξης: i7 4790 8gb ram 1060 καρτα γραφικων 2ΤΒ και 120ssd η αγορα πρεπει να κλείσει αυριο οποτε γρηγορες απαντησεις θα βοηθουσαν πολυ. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Για τη χρήση που το θέλετε είναι πύραυλος! Μητρική και τροφοδοτικό ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Για τη χρήση που το θέλετε είναι πύραυλος! Μητρική και τροφοδοτικό ξέρουμε; καλησπέρα φιλε μου, δεν γνωρίζω αλλα μπορώ να ρωτήσω και να σου απαντήσω σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ο.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Για 350€, πολυ ευκολα και πολυ καλη προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simplemind79 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Pwnography είπε Καλησπέρα. ένα ιντερνετ καφε δίνει τους παλαιούς υπολογιστες του προς πωληση. εγω εχω εναν υπολογιστη απο το 2011-12 και δεν διαθέτω πολλα χρηματα για αγορα εκ νεου οποτε με εψησε η αγορα, απλα θλεώ πρωτα και μια γνωμη απο εσας εδω. (τον υπολογισητ τον θελω για gaming χρηση σε απλα παιχνιδια οπως valorant, league και γενικοτερα για casual gaming σε decent γραφικα) η μοναδα αξιζει 350 ευρω και έχει τα εξης: i7 4790 8gb ram 1060 καρτα γραφικων 2ΤΒ και 120ssd η αγορα πρεπει να κλείσει αυριο οποτε γρηγορες απαντησεις θα βοηθουσαν πολυ. ευχαριστω Πολυ καλη τιμη,αλλα προσεξτε το τροφοδοτικο.Πειτε μας αυριο τι μαρκα ειναι η ανεβαστε φωτο με το κινητο.Παντως ακομη και αν ειναι κακης ποιοτητας το τροφοδοτικο και χρειαστειτε καινουργιο και παλι ειναι καλη περιπτωση ο υπολογιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Pwnography είπε Καλησπέρα. ένα ιντερνετ καφε δίνει τους παλαιούς υπολογιστες του προς πωληση. εγω εχω εναν υπολογιστη απο το 2011-12 και δεν διαθέτω πολλα χρηματα για αγορα εκ νεου οποτε με εψησε η αγορα, απλα θλεώ πρωτα και μια γνωμη απο εσας εδω. (τον υπολογισητ τον θελω για gaming χρηση σε απλα παιχνιδια οπως valorant, league και γενικοτερα για casual gaming σε decent γραφικα) η μοναδα αξιζει 350 ευρω και έχει τα εξης: i7 4790 8gb ram 1060 καρτα γραφικων 2ΤΒ και 120ssd η αγορα πρεπει να κλείσει αυριο οποτε γρηγορες απαντησεις θα βοηθουσαν πολυ. ευχαριστω Ποιο νετ? Έχει και το inspot νομίζω κάτι μετ. συστήματα δεν ξέρω αν τα έδωσε όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Ποιο νετ? Έχει και το inspot νομίζω κάτι μετ. συστήματα δεν ξέρω αν τα έδωσε όμως καλημερα φιλε, το inspot λάρισας. 3 ώρες πριν, benign είπε Πολυ καλη τιμη,αλλα προσεξτε το τροφοδοτικο.Πειτε μας αυριο τι μαρκα ειναι η ανεβαστε φωτο με το κινητο.Παντως ακομη και αν ειναι κακης ποιοτητας το τροφοδοτικο και χρειαστειτε καινουργιο και παλι ειναι καλη περιπτωση ο υπολογιστης. καλημερα. εκλεισα την αγορα του υπολογιστή, σημερα το βραδυ θα τον έχω στα χερια μου. μου δινουν 1-2 εβδομαδες τεστινγκ να δω πως παει και να αποφασισω.επειδη δν έχω πολυ μεγαλη γνωση απο αυτά θα ποστάρω το πλήρες gear, οπως και τ τροφοδοτικο ωστε να με συμβουλεψετε εαν αξιζει να κανω καποια αλλαγη! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Pwnography Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, benign είπε Πολυ καλη τιμη,αλλα προσεξτε το τροφοδοτικο.Πειτε μας αυριο τι μαρκα ειναι η ανεβαστε φωτο με το κινητο.Παντως ακομη και αν ειναι κακης ποιοτητας το τροφοδοτικο και χρειαστειτε καινουργιο και παλι ειναι καλη περιπτωση ο υπολογιστης. καλησπερα, ζητησα να μ στειλει φωτογραφια το τροφοδοτικο και ειναι αυτο εδω περα. αξιζει,; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Pwnography είπε καλησπερα, ζητησα να μ στειλει φωτογραφια το τροφοδοτικο και ειναι αυτο εδω περα. αξιζει,; Οχι ειναι κακης ποιοτητας,αλλα οχι τοσο κακο που να κινδυνευει ο υπολογιστης σας αμεσα.Αγοραστε τον υπολογιστη και μετα οσο μπορεσετε πιο γρηγορα,σε λιγους μηνες εστω, προχωρατε σε μια αγορα φτηνου αλλα πιο αξιοπρεπους τροφοδοτικου. Υπαρχουν καλα και φτηνα τροφοδοτικα και με 70 ευρω περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Pwnography είπε καλησπερα, ζητησα να μ στειλει φωτογραφια το τροφοδοτικο και ειναι αυτο εδω περα. αξιζει,; το μηχάνημα είναι μια χαρά. Ζήτα όμως 1 μήνα εγγύηση σε περίπτωση που σου βγάλει οποιοδήποτε πρόβλημα να στο αλλάξουν με αντίστοιχο. Αν ο άλλος ξέρει ότι το μηχάνημα του λειτουργεί σωστά θα δεχθεί τον 1 μήνα εγγύηση , αν όχι θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. ΥΓ1 Το τροφοδοτικό είναι μέτριο αλλά δουλεύει στο ρελαντί (δεν πιέζεται για να τα φτύσει αφού βγάζει πραγματικά >600W την ώρα που στο σύστημα ζητάει 300W με το ζόρι.). Κατα την άποψη μου θα αντικαταστήσεις το σύστημα πριν χαλάσει το τροφοδοτικό σε 2-3 χρόνια. ΥΓ2 Με επιπλέον 8GB (dual channel 16GB) θα κερδίσεις σημαντικά ακόμη και μέσα στα παιχνίδια FPS γιατί τα παιχνίδια θα τα έχεις στον συμβατικό σκληρό δίσκο. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Το μεγαλο μειονεκτημα με ολα αυτα τα μηχανήματα απο τα Internet Cafe ειναι ότι εχουν παρα πολλες ώρες χρήσης και μαλιστα βαριας χρήσης σε παιχνίδια κατι που σημαίνει και ανεβασμένες θερμοκρασιας και σε επεξεργαστή και σε καρτα γραφικών και σε μνημες. Καποια απο αυτα ειναι σε λειτουργια 24/24. Η φθορά τους ειναι δεδομένο ότι ειναι πολλαπλάσια του χρόνου που εχει περασει. Εμενα θα με προβληματιζε οχι το τροφοδοτικο αλλα η motherboard. Μια καλή motherboard με solid state πυκνωτες θα αντεξει. Μια χαμηλής ποιοτητας motherboard μπορει οχι. Στην ουσια ειναι οι πυκνωτες που θα αστοχησουν συνηθως. Και αυτο μετραει με ωρες χρησης αρκετα. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να πεσεις σε κομματι το οποιο ειναι απο τα λιγα που τα εχουν για να τα χρησιμοποιουν για απλο browsing οι πελατες και ειναι συνηθως χαμηλοτερων δυνατοτητων απο τα υπολοιπα του μαγαζιου. Ειναι ενα ρισκο. Μπορει να σου βγει μπορει και οχι. Απλα τα δεδομενα ειναι αυτα. Ο ενας μηνας εγγυηση δεν μου λεει κατι προσωπικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το μεγαλο μειονεκτημα με ολα αυτα τα μηχανήματα απο τα Internet Cafe ειναι ότι εχουν παρα πολλες ώρες χρήσης και μαλιστα βαριας χρήσης σε παιχνίδια κατι που σημαίνει και ανεβασμένες θερμοκρασιας και σε επεξεργαστή και σε καρτα γραφικών και σε μνημες. Καποια απο αυτα ειναι σε λειτουργια 24/24. Η φθορά τους ειναι δεδομένο ότι ειναι πολλαπλάσια του χρόνου που εχει περασει. Εμενα θα με προβληματιζε οχι το τροφοδοτικο αλλα η motherboard. Μια καλή motherboard με solid state πυκνωτες θα αντεξει. Μια χαμηλής ποιοτητας motherboard μπορει οχι. Στην ουσια ειναι οι πυκνωτες που θα αστοχησουν συνηθως. Και αυτο μετραει με ωρες χρησης αρκετα. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να πεσεις σε κομματι το οποιο ειναι απο τα λιγα που τα εχουν για να τα χρησιμοποιουν για απλο browsing οι πελατες και ειναι συνηθως χαμηλοτερων δυνατοτητων απο τα υπολοιπα του μαγαζιου. Ειναι ενα ρισκο. Μπορει να σου βγει μπορει και οχι. Απλα τα δεδομενα ειναι αυτα. Ο ενας μηνας εγγυηση δεν μου λεει κατι προσωπικα. Έχεις δίκιο, το πρώτο που χαλάει από ώρες χρήσης είναι οι πυκνωτές μητρικής. Εμένα το pc δουλέυει 24/7, κλείνει μόνο για καθάρισμα. Και το προηγούμενο έτσι ήταν και ο άνθρωπος που το πήρε του έκανε εντύπωση πόσο καλά ήταν όλα. Τα νετ όμως έχουν το πλεονέκτημα σταθερής θερμοκρασίας όλο τον χρόνο σε αντίθεση με τα δικά μας που το καλοκαίρι πιάνουν φωτιά Το μόνο που θα άλλαζα σίγουρα σε πσ από νετ είναι το τροφοδοτικό ειδικά αν δεν ήταν κάποιας μάρκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Αν ο 4790 ειναι με αλλο cooler = εκτος του στοκ* δεν εχεις γενικα να ανησυχεις για κατι. 🤓 *Internet cafe - gaming - 24/7 με στοκ σημαινει: μεγαλες + θερμοκρασιες και στη μητρικη = καταπονηση της επακολουθα -οχι του επεξεργαστη, αυτος & ως μη Κ δεν παθαινει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα