Προς το περιεχόμενο

10900k θερμοκρασιες!

Pantaz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην κοινοτητα! Πριν λιγο καιρο εστησα ενα μηχανημα! Βαζοντας πανω τα εξης specs

asus rog strix z490 H-gaming

10900k

nzxt x72 kraken  Επειδη δεν γνωριζω απο oc και τα σχετικα! ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ oc στον επεξεργαστη! Δεν ξερω πως....Με αποτελεσμα να  υπαρχει στα παιχνιδια συγκεκριμενα αυξομειωση θερμοκρασιων! Πχ απο 60 βαθμους ανεβαινει στους 70 και μετα παλι πισω! Σε ορισμενες περιπτωσεις χθες συγκεκριμενα εδειχνε σε σημεια και 82 βαθμους!  Εντωμεταξυ σε αλλα καναλια  στο youtube που βλεπω με benchmark ο συγκεκριμενος επεξεργαστης δεν ανεβαινει πανω απο 69 βαθμους στα ιδια παιχνιδια! Αμα μπορει καποιος παιδια να βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων! Οποιος θελει ας παρει και τηλεφωνο 6978065371! Ευχαριστω και παλι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως ξερεις οτι εγινε Overclocking? Απο της θερμοκρασιες? Εσυ τον εστησες τον υπολογιστη? Θερμοαγωγιμη εβαλες σωστα?

Επεξ/σία από winawer

Καλησπερα φιλε μου! Εχω βαλει υδροψυξη! Και την συχνοτητα τη δειχνει ενα προγραμμα που εχω πανω(της υδροψυξης) nzxt x72 kraken! Δειχνει συχνοτητα επεξεργαστη 4,9

Για τούρμπο λειτουργία που ποιος ξέρει πόσο ρεύμα έδινε ( σίγουρα αρκετό ) και καλές θερμοκρασίες που είχες θα λεγα.

Θα σου πρότεινα, πρώτον να επαληθεύσεις πως υπάρχει σωστή ποσότητα θερμοαγώγιμης πάστας μεταξύ CPU + ΑΙΟ. Το επόμενο που θα κοίταζα είναι το VCore LoadLine Calibration να είναι στο standard. Η συχνότητα που αναφέρεις είναι νορμάλ. Θερμοκρασία σε αυτά τα GHz δίνουν τα ρεύματα που μπορεί να είναι περισσότερα από το κανονικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...