Cristina_B Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, farcry33 είπε Δεν μπορώ να γράφω στον καθένα το αυτονόητο ότι κάνει μπαμ ότι δεν το λέω στα σοβαρά το επίπεδο εδώ μέσα είναι τραγικά χαμηλό τελικά. Ας ανεβάζουν αθρα με κινητά και κάνα PlayStation ως εκεί, δεν το λέω προσωπικά για σένα. Όντος δεν ισχύει κάθε μέρα πιτόγυρα καθισιό και τσιγάρο λοιπόν. Και αγιασμό - τσίπουρο. 👌 Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι είναι πρόταση χιουμοριστική ; Στα 70 καταρχήν υπάρχουν άτομα που κάνουν περισσότερα από ακούς που είναι 40. Φιλικά πάντα Καταλαβαινεις οτι δεν σε ξερουμε για να ξερουμε το "ειδος" του χιουμορ που κανεις. Εμεις απλα σχολιασαμε μια αναρτηση και κυριως για τον τροπο που εγραψες οτι εγραψες...ισως το χιουμορ σου να μην αποτυπώθηκε στο γραπτο λογο απλα! Απο εκει και περα εγω τουλαχιστον δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζι σου... Φιλικα παντα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Το ότι θα αποφέρει αρκετά χρήματα στις φαρμακοβιομηχανίες είναι γνωστό και όχι σε μια αλλά σε παραπάνω που θα βρουν το συγκεκριμένο εμβόλιο. Ωστόσο για τον απλό πολίτη και τον ευρύτερο πλυθησμό το θέμα είναι να είναι ασφαλές καταρχήν , και 2ον να μπορεί να λύσει το πρόβλημα με τον ιό στην παρούσα φάση σε ένα σημαντικό ποσοστό και μελλοντικά να περιορίσει σχεδόν σχεδόν ολοκληρωτικά το πρόβλημα . Όσοι μιλάνε για το αν θα είναι ασφαλές ότι δεν γίνεται να βγει τόσο γρήγορα εμβόλιο κτλπ χωρίς να είμαι ιατρός η να έχω γνώσεις θεωρώ πως θα είναι τόσο ασφαλές όσο χρειάζεται σε πρώτη φάση καθώς το πρόβλημα είναι τεράστιο σε ολόκληρο τον πλανήτη οπότε σίγουρα δεν θα γίνουν επιπόλαιες ενέργειες για την διανομή του γιατί τότε και δεν θα λυθεί το πρόβλημα και μεγαλύτερα προβλήματα θα δημιουργηθούν . ( Δεν νομίζω ότι και το εμβόλιο για την γρίπη σου δίνει προστασία 100 % ) Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι συμφερόντων θα είναι η εκάστοτε εταιρία που θα βγάλει το εμβόλιο / εμβόλια αρκεί να είναι αυτό που θα δώσει λύση στο πρόβλημα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αχα, καλό ε; Σεφερλιδικο αστείο το παρακάτω απόσπασμα: "Παραμένουν, όμως, και κάποια ερωτήματα που χρήζουν απάντησης, όπως το πόσο διάστημα διαρκεί η ανοσία, κατά πόσο το εμβόλιο έχει εξίσου καλά αποτελέσματα σε ηλικιωμένα άτομα που ανήκουν στις κατηγορίες υψηλού κινδύνου και επίσης κατά πόσο εμποδίζει την εξάπλωση του ιού ή απλά αποτρέπει την εκδήλωση συμπτωμάτων." Με λίγα λόγια επιταχύνουν με fast truck διαδικασίες την έγκριση του συγκεκριμένου εμβολίου ΧΩΡΙΣ να απαντώνται τα πιο σημαντικά προαπαιτούμενα: Αν προφυλάσσει τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, αν παρεμποδίζει την μετάδοση της νόσου, αν λειτουργεί στους ηλικιωμένους (που όλως τυχαίως αποτελούν άνω του 90% των θυμάτων) κι αν αποτρέπει τα συμπτώματα της νόσου. Το κερασάκι όμως είναι ότι αμφιβάλουν ακόμη και για το πόσο διατηρεί την ανοσία (!) ακόμη κι αν και κατά πόσο εμποδίζει την εξάπλωση του ιού (!!!!). Σοβαρά τώρα; Μήπως μια ασπιρίνη θα μας κοστίσει λιγότερο; Μήπως μια placebo ομοιοπαθητική, μήπως ένα πράσινο τσάι; Μήπως η φταπελιά και το ξεμάτιασμα δίνουν τις ίδιες αν όχι περισσότερες εγγυήσεις για την αποδοτικότητα τους; Σεφερλιδικο αστείο επίσης η ανακοίνωση του εμβολίου λίγο αμέσως μετά την οριστική(;) ανακοίνωση του ποιος θα είναι ο επόμενος Αμερικανός πρόεδρος. Κουλαρετε, το αμερικανικό θα αγοράσουμε, όχι το βρετανικό ή γερμανικό, ή ρωσικό ή κινέζικο... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Krepalidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gamer73 είπε Και όμως υπάρχουν ψεκασμένοι που δεν θα το κάνουν Ενα νέο προϊόν όπως ξέρεις κάποιοι θα το προ παραγγείλουν , κάποιοι θα τρέξουν πρώτη μέρα στο μαγαζί και κάποιοι θα περιμένουν ένα διάστημα να δούνε τυχόν προβλήματα να κανουν τυχόν συγκρίσεις κτλ . Από ποτέ η τελευταία κατηγορία καταναλωτή για κάτι τοσο σοβαρό οπως το να βάλεις κάτι στον οργανισμό σου θεωρείται ψεκασμένη ; Ειδικά όταν μιλάμε για νέα παρασκευαστικη μέθοδο που η έρευνα και τα τεστ έγιναν σε λιγότερο από χρόνο . Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Aztec 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SPANK είπε ( Δεν νομίζω ότι και το εμβόλιο για την γρίπη σου δίνει προστασία 100 % ) Γύρω στο 50 - 70%. Give or take. Κάθε χρονιά έχει κάποιες διακυμάνσεις αυτό το ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις