Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 11/11/2020 στις 12:09 ΜΜ, fastnickride είπε

Κατέβασα μία αλλά δεν είναι από αυτήν! Την απεγκατεστησα και παραμένει !

Δες μηπως αυτη η εφαρμογη σου περασε μαζι και καμια αλλη που δεν βλεπεις...

Τσεκαρε στο μενου που διαγραφεις τις εφαμοργες αν υπαρχει καμια παραξενη που δεν ξερεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vforvaggelis είπε

Δες μηπως αυτη η εφαρμογη σου περασε μαζι και καμια αλλη που δεν βλεπεις...

Τσεκαρε στο μενου που διαγραφεις τις εφαμοργες αν υπαρχει καμια παραξενη που δεν ξερεις.

Όλα τα έχω τσεκαρει! Από τα πρώτα που έλεγξα!! Για αυτό αναφέρθηκα και εδώ μέσα μήπως βγάλω άκρη! Μόνο σε εξειδικευμενες εφαρμογές αναγκαστικά! Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο factory reset εφόσον δεν είναι κάτι σοβαρό! Πάντως συνεχίζω να το ψάχνω να δω τι γίνεται! 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fastnickride είπε

Όλα τα έχω τσεκαρει! Από τα πρώτα που έλεγξα!! Για αυτό αναφέρθηκα και εδώ μέσα μήπως βγάλω άκρη! Μόνο σε εξειδικευμενες εφαρμογές αναγκαστικά! Δεν θέλω να φτάσω σε σημείο factory reset εφόσον δεν είναι κάτι σοβαρό! Πάντως συνεχίζω να το ψάχνω να δω τι γίνεται! 

Μια χαρά σοβαρό είναι.

Δημοσ.

Καλό είναι να κάνεις factory reset.. Δεν είναι κάτι τρομερό ούτε θα πάθει τίποτα το κινητό.. ισα ισα

Από αυτά που καταλαβαίνω πρέπει να έχει μείνει κάποιου είδους adware μέσα (στην καλυτερη περιπτωση) απο καποια  εφαρμογή που έβαλες και ήταν μολυσμένη.

Στην θέση σου δε θα έμπαινα ουτε σε εφαρμογές ebanking ούτε θα έκανα σοβαρά τηλεφωνήματα για αυτο το διαστημα (μεχρι να γινει το reset)

Αν θες την γνώμη μου (και των υπολοίπων):

Κρατάς φωτογραφίες , σημειώσεις, μηνύματα κλπ --> κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων --> περνάς μόνο τις απαραίτητες εφαρμογές (viber/whatsapp/signal, ebanking , Brave κλπ)

ελεγχεις τακτικά τις άδειες στο κινητό σου και ιδιαίτερα μικρόφωνο/κάμερα/επαφές/gps. Να προτιμάς εφαρμογές απο το F-Droid ή αν θες μπορείς να ρωτήσεις για μια ασφαλή/καθαρή εφαρμογή και να σου πούμε μια γνώμη, δεν είναι κακό.

Αυτά εν ολίγης..

Δημοσ.

Θα συμφωνησω στο FR να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Το οτι εβαλες εναπ ρογραμμα και δεν τα βλεπεις δεν σημαινει πως δνε υπαρχουν η πως δεν σου δημιουργουν καποιο αλλο θεμα...

Δημοσ.

Απλά το όλο σκηνικό είναι ταλαιπωρία για να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων! Φωτογραφίες και βίντεο οκ! SMS πως τα κρατάω? Επίσης έχω τόσες εφαρμογές που πρέπει να περαστούν! Μιλάμε και που το σκέφτομαι κουράστηκα!!!!! Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...