fastnickride Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Όπως λέει ο τίτλος, το πρόβλημα είναι ότι σε όποιο blog και να μπω μου βγάζει διαφημίσεις! Δεν τις πετάει μπροστά στην οθόνη, κατεβαινοντας μου βγάζει παραθυράκια!! Έχω κάνει scan με anti-virus, με πρόγραμμα της συσκευής scan, δεν έχει βρεθεί τπτ! Την πρώτη μέρα μου έβγαζε διαφημίσεις σεξουαλικου περιεχομένου, τώρα βγάζει διαφημίσεις από ικεα και διάφορα άλλα! Τι έχει πεχτει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω κάνει και μια ρύθμιση στο Chrome που αφορά για τις διαφημίσεις αλλά δεν ήταν αυτό! Δεν έχω μπει σε περίεργα site η να κατεβάσω από Android τπτ περιεργο(ένα πρόγραμμα γυμναστικης μόνο κατέβασα τις τελευταίες μέρες το οποίο πλήρωσα για να αφαιρέσω τις διαφημίσεις που πέταγε συνεχώς ).
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, fastnickride είπε Όπως λέει ο τίτλος, το πρόβλημα είναι ότι σε όποιο blog και να μπω μου βγάζει διαφημίσεις! Δεν τις πετάει μπροστά στην οθόνη, κατεβαινοντας μου βγάζει παραθυράκια!! Έχω κάνει scan με anti-virus, με πρόγραμμα της συσκευής scan, δεν έχει βρεθεί τπτ! Την πρώτη μέρα μου έβγαζε διαφημίσεις σεξουαλικου περιεχομένου, τώρα βγάζει διαφημίσεις από ικεα και διάφορα άλλα! Τι έχει πεχτει και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω? Έχω κάνει και μια ρύθμιση στο Chrome που αφορά για τις διαφημίσεις αλλά δεν ήταν αυτό! Δεν έχω μπει σε περίεργα site η να κατεβάσω από Android τπτ περιεργο(ένα πρόγραμμα γυμναστικης μόνο κατέβασα τις τελευταίες μέρες το οποίο πλήρωσα για να αφαιρέσω τις διαφημίσεις που πέταγε συνεχώς ). Δεν κατάλαβα ακριβώς το πρόβλημα. Σου πετάει διαφημίσεις μόνο στον browser όταν μπαίνεις σε διάφορες σελίδες η στο κινητό γενικά; αν είναι στον browser είναι φυσιολογικό και θα πρέπει να βάλεις ένα ad block extension...
fastnickride Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, koutsis είπε Δεν κατάλαβα ακριβώς το πρόβλημα. Σου πετάει διαφημίσεις μόνο στον browser όταν μπαίνεις σε διάφορες σελίδες η στο κινητό γενικά; αν είναι στον browser είναι φυσιολογικό και θα πρέπει να βάλεις ένα ad block extension... Μόνο στον browser, chrome χρησιμοποιώ! Όταν μπαίνω σε μπλογκς η σε site μου βγάζει παραθυράκια διαφημίσεων. Δεν το είχα αυτό οπότε δεν το θεωρώ φυσιολογικό! Στην αρχή μου έβγαζε να φανταστείς σεξουαλικου περιεχομένου(κοινώς τσόντα), τώρα σταμάτησε !!! Δεν έχω μπει σε τπτ περίεργο site!
koutsis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fastnickride είπε Μόνο στον browser, chrome χρησιμοποιώ! Όταν μπαίνω σε μπλογκς η σε site μου βγάζει παραθυράκια διαφημίσεων. Δεν το είχα αυτό οπότε δεν το θεωρώ φυσιολογικό! Στην αρχή μου έβγαζε να φανταστείς σεξουαλικου περιεχομένου(κοινώς τσόντα), τώρα σταμάτησε !!! Δεν έχω μπει σε τπτ περίεργο site! Φυσιολογικό είναι αυτό. Σχεδόν όλα τα site έχουν διαφημίσεις. Εγώ χρησιμοποιώ τον Microsoft edge με adblock και τα κρύβει. Δες αν έχει κάτι σχετικό και ο Chrome στις ρυθμίσεις. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από koutsis 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, fastnickride είπε Μόνο στον browser, chrome χρησιμοποιώ! Όταν μπαίνω σε μπλογκς η σε site μου βγάζει παραθυράκια διαφημίσεων. Δεν το είχα αυτό οπότε δεν το θεωρώ φυσιολογικό! Στην αρχή μου έβγαζε να φανταστείς σεξουαλικου περιεχομένου(κοινώς τσόντα), τώρα σταμάτησε !!! Δεν έχω μπει σε τπτ περίεργο site! Μπορεις να βαλεις το blokada απο το fdroid, που ειναι γενικος adblocker, πιανει και apps. Απο το fdroid μπορεις να κατεβασεις τον bromite, ειναι ο browser που χρησιμοποιω και εγω, δεν υπαρχει τπτ καλυτερο οσο αφορα το privacy σε android. Αν δεν θες να ασχοληθεις με fdroid, θα προτεινα να βαλεις τον brave που κοβει διαφημισεις by default, η τον firefox 1
fastnickride Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Αυτό είναι το θέμα ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα αυτές τις διαφημίσεις! Σε άλλο κινητό που χρησιμοποιείται ο Chrome δεν τις βγάζει καθόλου! Απλά προσπαθώ να βρω τι φταίει, αν εχω κολλήσει τπτ!
najinblue3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, fastnickride είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δεν είναι φυσιολογικό γιατί την προηγούμενη βδομάδα δεν είχα αυτές τις διαφημίσεις! Σε άλλο κινητό που χρησιμοποιείται ο Chrome δεν τις βγάζει καθόλου! Απλά προσπαθώ να βρω τι φταίει, αν εχω κολλήσει τπτ! Δεν εχεις κολλησει τιποτα, κατεβασε τον brave η τον firefox και θα εισαι κομπλε 1
Vista32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού - εφαρμογές - βρες τον Chrome - στο υπομενού για τον αποθηκευτικό χώρο και κάνε διαγραφή των δεδομένων του. Θα σου σβήσει και δεδομένα που ίσως θέλεις, όπως ιστορικό, σελιδοδείκτες κτλ, αλλά πιθανότατα θα σου λύσει και το πρόβλημα.
fastnickride Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Vista32 είπε Πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού - εφαρμογές - βρες τον Chrome - στο υπομενού για τον αποθηκευτικό χώρο και κάνε διαγραφή των δεδομένων του. Θα σου σβήσει και δεδομένα που ίσως θέλεις, όπως ιστορικό, σελιδοδείκτες κτλ, αλλά πιθανότατα θα σου λύσει και το πρόβλημα. Το έχω κάνει και παραμένει! 12 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Kατεβασες καμιά νέα εφαρμογή μηπως; Κατέβασα μία αλλά δεν είναι από αυτήν! Την απεγκατεστησα και παραμένει ! Κατέβασα το Opera να δοκιμάσω και κάνει το ίδιο! Θα δοκιμάσω και Firefox. Απλά ρωτάω να δω τι παίζει γενικά γιατί στο tablet που χρησιμοποιώ δεν μου εμφανίζει διαφημίσεις! Ακόμα στο site του Insomnia μου βγάζει διαφημίσεις, κάτι που δεν έκανε! Ψάχνω να δω τι συμβαίνει!!!
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Για κινητό μιλάμε;Κάνει ένα factory reset ,αφου κρατησεις ότι χρειάζεται ,και μετά βάλε μια μια τις εφαρμογές που θες να δεις αν θα στο ξανακάνει και μετά απο ποια εγκατάσταση.
fastnickride Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για κινητό μιλάμε;Κάνει ένα factory reset ,αφου κρατησεις ότι χρειάζεται ,και μετά βάλε μια μια τις εφαρμογές που θες να δεις αν θα στο ξανακάνει και μετά απο ποια εγκατάσταση Για κινητό ναι! Αυτό σημαίνει ότι έχω αρπάξει κάνα ιό έτσι όπως το αναφέρεις! Δύσκολο προς το παρών να γίνει.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, fastnickride είπε Για κινητό ναι! Αυτό σημαίνει ότι έχω αρπάξει κάνα ιό έτσι όπως το αναφέρεις! Δύσκολο προς το παρών να γίνει. Δεν είπα κάτι για ιό αλλά υπάρχουν εφαρμογες που προβάλουν διαφημίσεις.
fastnickride Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είπα κάτι για ιό αλλά υπάρχουν εφαρμογες που προβάλουν διαφημίσεις. Το ξέρω! Απλά όταν εγκατέστησα μια εφαρμογή, την έβγαλα να δω μήπως φταίει αλλά δεν έγινε τπτ! Δεν ξέρω αν θεωρείται ύποπτο αλλά μου έστειλαν email, στο Gmail, ένα αρχείο pdf και ένα αρχείο Outlook που είχε ονομασία no name! Εγω μόνο το αρχείο pdf άνοιξα, ήταν για να το ανοίξω! Απλά έτυχε την ίδια μέρα να λάβω το email και να κάνω εγκατάσταση την εφαρμογή . Από τότε ξεκίνησε το πρόβλημα με τις διαφημίσεις!!!
fastnickride Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Χρησιμοποίησα τον adblock εφαρμογή απλή στο playstore και καθάρισε το θέμα! Ανοίγω από εκεί τις σελίδες! Δεν ξέρω τον Chrome να τον απεγκατεστησω η θα επηρεάσει τπτ εφαρμογές!!! Δοκίμασα τον brave αλλά νομιζω καθυστερούσε λίγο στο άνοιγμα σελίδων (στο δικό μου κινητό τουλάχιστον )!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα