Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτός απο ταχύτητα , Ping, tracert κτλ. Εχω φυσιολογικούς αριθμούς σε όλα αυτα αλλα η συνδεση παραμένει κακή. Σαφώς μονο σε Games το καταλαβαίνεις αλλα πως βρίσκεις τι φταίει? Δεν είναι τωρινο, μετράει μηνες και δεν φταίει το Lockdown. Βλέπω 70-80ms αλλα ειναι σαν 150. Πολλά packet loss, rubberbanding, κτλ. Ούτε το 2008 δεν είχα τοσο κακή εμπειρία Online gaming. 

Capture.PNG

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε

Είναι το ρούτερ στην κεντρική πρίζα της οικίας? Το έχεις μέσω Splitter ή απευθείας?

κεντρική πρίζα μέσω Splitter

Δημοσ.

Βλεποντας τα στατιστικα σου και το οτι εχεις fast/fast προφιλ θα προτεινα το εξης:

- Αυξηση SNR σε 9/9 ή 12/12 το οποιο θα κατεβασει την ταχυτητα σου απο 15 στα 12-13 αλλα η γραμμη θα ειναι πιο σταθερη.

Απο την αλλη, αν θες να προσπαθησεις να βρεις ενα workaround, το πιο απλο θα ηταν η αγορα aftermarket modem για καλυτερη διαχειριση πακετων και στησιμο της γραμμης. Αναλογα τα χρηματα που διαθετεις, μπορουμε να σου προτεινουμε διαφορα μοντελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η γραμμη για δεδομενα 2020 ειναι παραπανω απο καλη.... το ρουτερ φανταζομαι ειναι το H108N v2.5 που δινει η Βοντα/Φορθνετ δωρεαν... ειναι για πολυ βασικη χρηση.. με ενα άλλο θα ησουν πολυ καλυτερα.

Επεξ/σία από geoavlonitis
Δημοσ.

σιγουρα ειναι zte,θυμήθηκα και το παλιο της wind με το διάφανο πλαστικό,δεν φαντάζομαι να είναι αυτό...γιατί αν είναι αυτό είναι δεδομένα τα προβλήματα. Το άλλο που πρέπει να προσεχτεί (είδα 1-2 περιπτώσεις τελευταία) μην τυχόν εχει το default password στο wifi,και το εχουν μυριστεί τίποτα γύπες...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaspatra είπε

σιγουρα ειναι zte,θυμήθηκα και το παλιο της wind με το διάφανο πλαστικό,δεν φαντάζομαι να είναι αυτό...γιατί αν είναι αυτό είναι δεδομένα τα προβλήματα. Το άλλο που πρέπει να προσεχτεί (είδα 1-2 περιπτώσεις τελευταία) μην τυχόν εχει το default password στο wifi,και το εχουν μυριστεί τίποτα γύπες...

Στη μεγαλυτερη πλειοψηφια των μοντεμ το default password ειναι συνδυασμοι MAC με κατι αλλο, ή καποια μετατροπη του S/N κτλπ. 

Φυσικα υπαρχουν και εφαρμογες που φτιαχνουν συνδυασμους μεσα απο το MAC, αλλα δεν δουλευει τοσο πολυ οσο παλαιοτερα.

Δημοσ.

Η108Ν εχω ναι. το θέμα ειναι οτι παντα αυτο ειχα και δεν ειμουν ετσι. τι να πω, θα ζητησω αναβαθμιση γραμμής ουτως η άλλως σε vdsl απλα περιμένω να τελειώσουν τα 267 και να παρω το νεο μοντεμ της Nova/forthnet. Αν ειναι το ρουτερ λοιπον θα αλλάξει. το θέμα ειναι οτι ειμαι συνδεδεμένος με ενα δευτερο ρουτερ στο pc. δηλαδη απο το 108 παω με 15μ καλωδιο στο asus rt2900 και μετα στο Pc. δοκίμασα ομως και το 108->καλώδιο->pc και δεν ειδα καμία διαφορά. Το θέμα ειναι οτι αν παω σε vdsl και εχω τα ίδια θα ξενερώσω. Ειναι πολύ άσχημη κατάσταση για games. Δεν ξερω και τι να πω στο support αφου αυτο που θέλω αρχικα να βρω (ενα τροπο να μετρησω την ποιοτητα της γραμμής και κυριως τα packet loss) δεν το εχω βρει. Εχω Lag spikes απο 80 σε 400 πολύ συχνα. Ωρες που ο μονος που ειναι συνδεδεμένος ειμαι εγω προφανώς. Εχω στο wifi το hue bridge και μια ip cam αλλα δεν νομίζω να εχει καμια σημασια. Εχω δοκιμάσει άλλωστε και χωρις αυτα δεν άλλαξε κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη το ανεφερε και ο geoavlonitis,δοκιμασε αρχικα να αλλάξεις τον default κωδικό του wifi,αν δεν τον ειχες αλλάξει. Να μην ειναι δηλαδή ο κωδικός του wifi αυτος που γράφει το αυτοκόλλητο από κάτω. Δες και πόσες συσκευές βλέπει συνδεδεμένες επάνω στο ασύρματο. Αν δείχνει κι άλλες εκτός των δικών σου,μπορεί να το έχουν παραβιάσει και να τραβάνε ίντερνετ κι άλλοι.

α τώρα βλέπω οτι εχεις κι άλλο ρούτερ επάνω. Το zte εχει ανοιχτό το wifi,ή παίρνεις ασύρματο από το 2ο? κοίτα και εκεί μην έχεις θέμα με τον κωδικό καλού κακού. Μετά κοιτάς και τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από kostaspatra
Δημοσ.
14 ώρες πριν, kostaspatra είπε

επειδη το ανεφερε και ο geoavlonitis,δοκιμασε αρχικα να αλλάξεις τον default κωδικό του wifi,αν δεν τον ειχες αλλάξει. Να μην ειναι δηλαδή ο κωδικός του wifi αυτος που γράφει το αυτοκόλλητο από κάτω. Δες και πόσες συσκευές βλέπει συνδεδεμένες επάνω στο ασύρματο. Αν δείχνει κι άλλες εκτός των δικών σου,μπορεί να το έχουν παραβιάσει και να τραβάνε ίντερνετ κι άλλοι.

α τώρα βλέπω οτι εχεις κι άλλο ρούτερ επάνω. Το zte εχει ανοιχτό το wifi,ή παίρνεις ασύρματο από το 2ο? κοίτα και εκεί μην έχεις θέμα με τον κωδικό καλού κακού. Μετά κοιτάς και τα υπόλοιπα.

Άλλον έχω. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρέλαβα το 288 της νοβα και 15 του μήνα μπαίνει 100αρα. αν συνεχίσει να βαράει 600+ms κάθε 5 λεπτά όπως τωρα δεν εχω ιδεα τι αλλο να ψαξω. εχω δοκιμάσει ολα τα καλώδια να τα αλλάξω. αλλες συσκευες, κλειστες συσκευες κτλ. καμια διαφορα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

παρέλαβα το 288 της νοβα και 15 του μήνα μπαίνει 100αρα. αν συνεχίσει να βαράει 600+ms κάθε 5 λεπτά όπως τωρα δεν εχω ιδεα τι αλλο να ψαξω. εχω δοκιμάσει ολα τα καλώδια να τα αλλάξω. αλλες συσκευες, κλειστες συσκευες κτλ. καμια διαφορα

Συγγνώμη, αλλά το ενδεχόμενο το πρόβλημα να οφείλεται στην διασύνδεση με τον server του παιχνιδιού που παίζεις και οχι στην γραμμή σου, το εχεις εξετάσει; Το λέω γιατί τα νούμερα της γραμμής είναι καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...