SabotazNic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βλεπω δεν υπαρχει ακομα σχετικο θεμα. Εριξα την προ προπαραγγελια. Ξερω οτι θα αξιζει σαν παιχνιδι, αλλα με ενοχλει λιγο η κατα πολυ μικροτερη διαρκεια απο το S-M (10 ωρες αντι για 20) + οτι δεν εχουν πει κατι για dlc. Ημουν στο να μην το αγορασω, αλλα καραντινα εχουμε 😛 Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic
SabotazNic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι διαθεσιμο πλεον. Για οποιον ενδιαφερεται, θα το streamαρω στο twitch το gameplay https://www.twitch.tv/nikdim Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Εγω διαβασα και για 6 ωρες παντως
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, FromDusk_TillDawn είπε Εγω διαβασα και για 6 ωρες παντως 100% game play πρέπει να μου πήρε ένα 10ωρο. Αν πας καρφί μόνο story, ναι, ίσως βγαίνει στις 6 ώρες
johng4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Ειναι re-playable γενικά τα Spiderman? Έχω παραγγείλει την ultimate edition.
SabotazNic Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, johng4 είπε Ειναι re-playable γενικά τα Spiderman? Έχω παραγγείλει την ultimate edition. Ναι, στο 1ο έχω τελειώσει και το ng+. Στο miles περιμένω το ps5. Το miles είναι γενικά και πιο εύκολο να το φτάσεις 100% στα trophies Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic
lebron15 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Αν αγοράσω τη standard έκδοση του παιχνιδιού για το PS5 μπορώ να την κάνω upgrade σε ultimate για να έχω και το Marvels Spiderman;
pictorino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Ξεθάβω το νήμα μιας και το κατέβασα από το ps plus extra. Ξεκίνησα σε Performance RT mode με το vrr ενεργοποιημένο (δεν ξέρω αν βοηθάει). Η insomniac κουβαλάει την ομάδα, έχει φτιάξει ένα πανέμορφο παιχνίδι που χαίρεσαι να παίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα