Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από δύο χρόνια με το Sony XZ1 στο οποίο η οθόνη αρνείται να ανταποκριθεί κάπου κάπου αποφάσισα να αλλάξω κινητό. Ήθελα κάτι απαραίτητα με 5G ( πηγαίνω εξωτερικό) και υποδοχή για κάρτα SD. 

Σκεφτόμουν κάτι με κάπου 350€ και βρήκα το Motorola Moto G 5G Plus. Άκουσα πολύ καλά πράγματα. Θα ήθελα πάντως λίγες επιπλέον γνώμες. Υποθέτω θα καλύπτει τις ανάγκες μου που είναι: απλά παιχνίδια όπως Minecraft και DS Emulator, browsing, YouTube, Manga Reader και τράβηγμα φωτογραφιών/βίντεο (εδώ δεν έχω υψηλές απαιτήσεις απλά θέλω να είναι καλό)

Έχει δοκιμάσει κανείς κινητά Motorola ή το συγκεκριμένο? Να το προχωρήσω? Στο amazon.es το βρίσκω σε ένα 325 και σε άλλο 360. Στο γερμανικό και το ιταλικό το βρίσκω κοντά 400€, δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό.

Έχετε κάποια άλλη πρόταση? 

Ευχαριστώ πολύ 

Επεξ/σία από Comic maniak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aπο φίλο κάτοχο κάποιων μοτορολα , στα φετινα μοντέλα φαίνεται εχει ρίξει την ποιοτητα  ,πολυ πλαστικο  ,ελλείψεις σε λειτουργιες ,η μπαταρια κρατά λίγο .Δεν εχουν και γυαλι προστασίας gorilla .

Από την αλλη όλα τα μοντελα της εταιρίας εχουν καθαρό android ,συνηθως χαμηλο σαρ ,καλες καμερες βασικά με  Samsung αισθητήρες , εχει αναβαθμίσεις λογισμικου της υπομονής ,και φαίνεται στα 2 έτη σταματάνε γενικα τα security updates .Γενικά πάντως είναι VFM  'σοβαρα' τηλεφωνα ,αλλά δείχνουν απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικιες..

Aν δεν το πάρεις απο Ελλάδα, θαχεις θεματα με το service για την εγγύηση.Είναι του ύψους ή του βάθους ,μαλλον επειδη εχει πολυ μικρο μεριδιο στην αγορα

Επεξ/σία από Fotia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...