siomio Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα έχω στη κατοχή μου τον FX 6300 και την μητρική Gigabyte 970a ud3p. Είναι σταθερός στα 4.5 ghz και τάση 1.38 v. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι το εξής: Ενώ μέχρι τα 4.5 ghz overclock όλα είναι εντάξει όταν προσπαθώ να πάω στα 4.6 καθώς εκκινεί ο υπολογιστής μου εμφάνιζε το εξής μήνυμα "boot failure detected και από κάτω current cpu speed 0.00 Ghz" γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω η εάν απλά δε σηκώνει παραπάνω Ghz το σύστημα μου η αν είναι απλά κάτι στις ρυθμίσεις bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2020 Στις 9/11/2020 στις 12:10 ΜΜ, siomio είπε Καλησπέρα έχω στη κατοχή μου τον FX 6300 και την μητρική Gigabyte 970a ud3p. Είναι σταθερός στα 4.5 ghz και τάση 1.38 v. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι το εξής: Ενώ μέχρι τα 4.5 ghz overclock όλα είναι εντάξει όταν προσπαθώ να πάω στα 4.6 καθώς εκκινεί ο υπολογιστής μου εμφάνιζε το εξής μήνυμα "boot failure detected και από κάτω current cpu speed 0.00 Ghz" γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω η εάν απλά δε σηκώνει παραπάνω Ghz το σύστημα μου η αν είναι απλά κάτι στις ρυθμίσεις bios? Η ταση ειναι fixed η στο auto?Δοκιμασε με λιγη παραπανω ταση για αρχη.Ειναι πολλες οι παραμετροι που παιζουν ρολο για να ανεβεις παραπανω αλλα δε ξερω τι επιλογες εχει η μητρικη σου.Για αρχη θα σου ελεγα να ακολουθησεις αυτο το βιντεο Να ξερεις οτι μεχρι τα 4.5 πας ευκολα απο κει και περα η ταση που χρειαζεται για καθε 100 mhz ανεβαινει εκθετικα.Εξαρταται και απο το κομματι βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα