Polixronis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Χαιρετώ όλο το φόρουμ εύχομαι να είστε όλοι καλά σε αυτές της δύσκολες καταστάσεις που περνάμε!!!! Θα ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για απλή χρήση, ταινίες,μουσική, βίντεο,αλλά κ για να παίζω Euro truck simulator2( μόνο αυτό για παιχνίδι) τι μου προτείνετε το μπάτζετ είναι 150€ το πολύ!!!!! Οθόνη, κουτί,ssd,hdd, πληκτρολόγιο,ποντίκι, υπάρχουν Ευχαριστώ πολύ!!!!
Nik1239 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Polixronis είπε Χαιρετώ όλο το φόρουμ εύχομαι να είστε όλοι καλά σε αυτές της δύσκολες καταστάσεις που περνάμε!!!! Θα ήθελα να φτιάξω ένα υπολογιστή για απλή χρήση, ταινίες,μουσική, βίντεο,αλλά κ για να παίζω Euro truck simulator2( μόνο αυτό για παιχνίδι) τι μου προτείνετε το μπάτζετ είναι 150€ το πολύ!!!!! Οθόνη, κουτί,ssd,hdd, πληκτρολόγιο,ποντίκι, υπάρχουν Ευχαριστώ πολύ!!!! Αν μπορείς αφού θες και game ανέβα τουλάχιστον ένα 30αρι ακόμα
simplemind79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από simplemind79
Polixronis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Αν μπορείς αφού θες και game ανέβα τουλάχιστον ένα 30αρι ακόμα Ωραία ας ανεβάσω τι μου προτείνετε????
Nik1239 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Polixronis είπε Ωραία ας ανεβάσω τι μου προτείνετε????
Polixronis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Σε ευχαριστώ πολύ,καλό build είναι κ αυτό θα κάνω 💪 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα