adrfinance Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, Έως τώρα πληρώνω κάθε 6μηνο την ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία μου βγαίνει 136 ευρώ το 6 μηνο. Σκέφτηκα μήπως την πληρώνω με τον μήνα για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, και βλέπω πως μου βγαίνει 32 ευρώ τον μήνα. Με την Hellas Direct έχω ασφάλεια. Αυτό βγαίνει μια διαφορά της τάξης των 10 ευρώ το μήνα άρα 120 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι τεράστιο ποσό αλλά δεν είναι και αμελητέο. Ποια είναι η άποψη σας? 6μηνο καλύτερα ή με τον μήνα? Εσείς τι κάνετε στις δικές σας ασφάλειες?
Narayan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, adrfinance είπε Καλημέρα, Έως τώρα πληρώνω κάθε 6μηνο την ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία μου βγαίνει 136 ευρώ το 6 μηνο. Σκέφτηκα μήπως την πληρώνω με τον μήνα για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, και βλέπω πως μου βγαίνει 32 ευρώ τον μήνα. Με την Hellas Direct έχω ασφάλεια. Αυτό βγαίνει μια διαφορά της τάξης των 10 ευρώ το μήνα άρα 120 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι τεράστιο ποσό αλλά δεν είναι και αμελητέο. Ποια είναι η άποψη σας? 6μηνο καλύτερα ή με τον μήνα? Εσείς τι κάνετε στις δικές σας ασφάλειες? Για ποιόν λόγο να κάνεις ανά μήνα από τη στιγμή που βγαίνει ακριβότερα; Η μηνιαία ανανέωση είναι για πολύ ιδιαίτερες χρήσεις, π.χ. όταν επέκειται μεταβίβαση του οχήματος. Εγώ κάνω ετήσια για να πετύχω την μέγιστη έκπτωση. 2
fragsp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη διαχείριση των οικονομικών ειναι μακροπρόθεσμα αν η ασφαλιστική σου δεν κινδυνεύει με κλείσιμο τότε η καλύτερη λύση είναι ετήσια μήνα με το μήνα είναι μόνο για μεταβίβαση. Με 120 ευρώ μπορεί να πληρώνεις την Δεη σου ή κάποια άλλη υποχρέωση Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από fragsp 1
terry308 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εξάμηνη έκανα την 1η του καινούργιου αυτοκινήτου επειδή έγινε μέσω αντιπροσωπείας Allianz, έπειτα κάνω μόνο ετήσιες οι οποίες βγαίνουν φθηνότερα, αν όχι σε όλες σε κάποιες εταιρείες 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, adrfinance είπε Καλημέρα, Έως τώρα πληρώνω κάθε 6μηνο την ασφάλεια αυτοκινήτου η οποία μου βγαίνει 136 ευρώ το 6 μηνο. Σκέφτηκα μήπως την πληρώνω με τον μήνα για καλύτερη διαχείριση των οικονομικών, και βλέπω πως μου βγαίνει 32 ευρώ τον μήνα. Με την Hellas Direct έχω ασφάλεια. Αυτό βγαίνει μια διαφορά της τάξης των 10 ευρώ το μήνα άρα 120 ευρώ το χρόνο. Δεν είναι τεράστιο ποσό αλλά δεν είναι και αμελητέο. Ποια είναι η άποψη σας? 6μηνο καλύτερα ή με τον μήνα? Εσείς τι κάνετε στις δικές σας ασφάλειες? Αυτό που περιγράφεις πως θέλεις να κάνεις δεν λέγεται καλή, λέγεται κακή διαχείριση των οικονομικών σου. Η δική μου άποψη είναι καλύτερα ασφάλεια με το έτος. 2
SilentVoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Κάνεις ετήσια για να έχεις όφελος. Αν χρειαστεί να την διακόψεις, μπορείς να το κάνεις όποτε χρειαστεί και θα έχεις επιστροφή του ποσου των υπόλοιπων μηνών. Οι λόγοι όμως διακοπής της ασφάλειας συνήθως είναι η κατάθεση πινακίδων, όπου σου ζητάνε χαρτί ή διαγραφή αυτοκινητου. Αν και νομίζω πως πλέον εχουν "παγώσει" το έλεγχο για τα ανασφάλιστα αυτοκινητα. Μέχρι πριν κάτι μηνες πριν την καραντίνα , έτρωγες πρόστιμο αν δεν το είχες ασφαλισμένο. 1
adrfinance Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Έχετε δίκιο παιδιά. Θα κοιτάξω για ετήσια. Σας ευχαριστώ πολύ.
MontzOlee Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μια ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος ,το παρον πακετο ασφαλειας του οχήματος μου ληγει στις 17/11 , εχω δικαιωμα να μπορω να το ''καθυστερησω'' εως τις 27/11 που ειναι BF μηπως παιξουν τιποτα προσφορες οπως περυσι ? εννοειται ακινητο κτλ το αμαξι. 1
adrfinance Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Μια ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος ,το παρον πακετο ασφαλειας του οχήματος μου ληγει στις 17/11 , εχω δικαιωμα να μπορω να το ''καθυστερησω'' εως τις 27/11 που ειναι BF μηπως παιξουν τιποτα προσφορες οπως περυσι ? εννοειται ακινητο κτλ το αμαξι. Νομίζω θα θεωρείται ανασφάλιστο για αυτές τις ημέρες αλλά κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα φαντάζομαι. Απλά άποψη μου αυτό μη σε πάρω στο λαιμό μου.
alexiko Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Μια ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος ,το παρον πακετο ασφαλειας του οχήματος μου ληγει στις 17/11 , εχω δικαιωμα να μπορω να το ''καθυστερησω'' εως τις 27/11 που ειναι BF μηπως παιξουν τιποτα προσφορες οπως περυσι ? εννοειται ακινητο κτλ το αμαξι. 1 λεπτό πριν, adrfinance είπε Νομίζω θα θεωρείται ανασφάλιστο για αυτές τις ημέρες αλλά κατά 99% δεν θα έχεις πρόβλημα φαντάζομαι. Απλά άποψη μου αυτό μη σε πάρω στο λαιμό μου. Φίλε στο άλλο θέμα σου απάντησα με βάση το νόμο. Αν το αφήσεις ανασφάλιστο μπορεί να μην υπάρξουν συνέπειες αλλά αναλαμβάνεις την όποια ευθύνη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, MontzOlee είπε Μια ερωτηση παιδια αν γνωριζει καποιος ,το παρον πακετο ασφαλειας του οχήματος μου ληγει στις 17/11 , εχω δικαιωμα να μπορω να το ''καθυστερησω'' εως τις 27/11 που ειναι BF μηπως παιξουν τιποτα προσφορες οπως περυσι ? εννοειται ακινητο κτλ το αμαξι. Μπορείς να κάνεις ότι θες αλλά θα είσαι ανασφάλιστος . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα