SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, mpanos07 είπε Ειδα πιο πανω στις απαντησεις οτι σου περνει ολο το ποσο οκ μεχρι εδω (paypal) μετα η πιστωτικη πως θα πληρωθει θα σου στειλει η τραπεζα ενα χαρτι με ολο το ποσο γιατι θελω να κανω και εγω αγορα πανω απο 1000 μεσω ebay αλλα στο paypal εχω βάλει περα απο τις χρωεστικες και μια πιστωτικη και με αυτη θα γίνει Δεν εχεις ξανα χρησιμοποιησει την πιστωτικη σου? Οπως πληρωνεις καθε φορα θα πληρωσεις και τωρα. Ο λογαριασμος θα σου ερθει μεσω email.
mpanos07 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν εχεις ξανα χρησιμοποιησει την πιστωτικη σου? Οπως πληρωνεις καθε φορα θα πληρωσεις και τωρα. Ο λογαριασμος θα σου ερθει μεσω email. Δεν την εχω χρησιμοποιησει μεσω paypal (πιστωτικη) ειναι της γυναικας, και μια φορα βαλαμε κατι στον κωτσοβολο, ερχοταν καθε μηνα η δοση. Εδω θα ερθει ολο το ποσο, και εγω θα βαζω οτι θελω? Συνηθως οταν πληρωνω απο palypal τραβαει απο μια χρεωστικη που ειχα βαλει. Ευχαριστω για την απαντηση σου.
SabotazNic Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mpanos07 είπε Δεν την εχω χρησιμοποιησει μεσω paypal (πιστωτικη) ειναι της γυναικας, και μια φορα βαλαμε κατι στον κωτσοβολο, ερχοταν καθε μηνα η δοση. Εδω θα ερθει ολο το ποσο, και εγω θα βαζω οτι θελω? Συνηθως οταν πληρωνω απο palypal τραβαει απο μια χρεωστικη που ειχα βαλει. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Ναι, θα σου ερθει ο λογαριασμος με το συνολικο ποσο και το ελαχιστο ποσο και εσυ πληρωνεις απο εκει και περα οσα θες με τα υπολοιπα να τοκιζονται με τον ετησιο τοκο/12 που εχει η καρτα σου. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2021 από SabotazNic
mpanos07 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι, θα σου ερθει ο λογαριασμος με το συνολικο ποσο και το ελαχιστο ποσο και εσυ πληρωνεις απο εκει και περα οσα θες με τα υπολοιπα να τοκιζονται με τον ετησιο τοκο/12 που εχει η καρτα σου. Μόλις τώρα, mpanos07 είπε Ευχαριστω για την απαντηση φοβηθηκα μην μου πουν πληρωσε ολο το ποσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα