Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας

Αν γνωρίζει καποιος λιγο να μου λυσει μια απορία σχετικα με αγορα απο Ευρωπη. Πρόκειται να κανω μια αγορα μέσω ενος site απο Ευρώπη αλλα η πληρωμη γινεται μονο με paypal. Επειδή το κοστος ειναι μεγαλο κοντα στο 1000ρικο μπορω να κανω την αγορα μεσω της πιστωτικής μου καρτας;; και οχι με την χρεωστικη που εχω ειδη στο paypal. Και αν γίνεται η αγορα με πιστωτική μπορω να βαλω και δοσεις η απλα θα χρεωσει κατευθειαν ολο το ποσο;; 

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Καλημέρα σας

Αν γνωρίζει καποιος λιγο να μου λυσει μια απορία σχετικα με αγορα απο Ευρωπη. Πρόκειται να κανω μια αγορα μέσω ενος site απο Ευρώπη αλλα η πληρωμη γινεται μονο με paypal. Επειδή το κοστος ειναι μεγαλο κοντα στο 1000ρικο μπορω να κανω την αγορα μεσω της πιστωτικής μου καρτας;; και οχι με την χρεωστικη που εχω ειδη στο paypal. Και αν γίνεται η αγορα με πιστωτική μπορω να βαλω και δοσεις η απλα θα χρεωσει κατευθειαν ολο το ποσο;; 

Μπορείς να βάλεις πιστωτική αλλά θα χρεωθεί όλο το ποσό με τη μία. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

Καλημέρα σας

Δεν θα έχεις πρόβλημα , εχω κανει αγορα με paypal & πιστωτικη πανω απο 1000ε , αλλά σε χρεώνει ολο το ποσο δεν μπορεις να το βαλεις με δόσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

18 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Δεν θα έχεις πρόβλημα , εχω κανει αγορα με paypal & πιστωτικη πανω απο 1000ε , αλλά σε χρεώνει ολο το ποσο δεν μπορεις να το βαλεις με δόσεις 

Και αν κανει την χρέωση ολο το ποσο και βαζω εγω καθε μηνα πχ 100 ευρω η τράπεζα περιπου τι επιπλεον χρεωση θα μου βαζει ξέρετε; η πιστωτική ειναι της eurobank

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisaudi είπε

Και αν κανει την χρέωση ολο το ποσο και βαζω εγω καθε μηνα πχ 100 ευρω η τράπεζα περιπου τι επιπλεον χρεωση θα μου βαζει ξέρετε; η πιστωτική ειναι της eurobank

Ετήσιο τόκο γύρω στο 17% έχει αν θυμάμαι καλά οπότε κάθε μήνα ο τόκος θα είναι 17/12 = 1,41% μηνιαία προσαύξηση για το ποσό που δεν εξοφλέιται. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george1807 είπε

Ετήσιο τόκο γύρω στο 17% έχει αν θυμάμαι καλά οπότε κάθε μήνα ο τόκος θα είναι 17/12 = 1,41% μηνιαία προσαύξηση για το ποσό που δεν εξοφλέιται. 

Σε ευχαριστώ πολυ φιλος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sakisaudi είπε

Σε ευχαριστώ πολυ φιλος

Κάνε bookmark και αυτό, βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ουσιαστικά βλέπεις τι θα πληρώσεις με "έντοκες" δόσεις.

https://www.bankrate.com/calculators/credit-cards/credit-card-payoff-calculator.aspx

Για την περίπτωσή σου (αν θυμάμαι καλά, το επιτόκιο σε απλή πιστωτική eurobank είναι 17,85%?).

6IQjIvn.png

Άρα, θα ξεχρεώσεις σε 11 δόσεις, και θα πληρώσεις ένα καπέλο 90€ σύνολο.

Επεξ/σία από Dante80
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Κάνε bookmark και αυτό, βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Ουσιαστικά βλέπεις τι θα πληρώσεις με "έντοκες" δόσεις.

https://www.bankrate.com/calculators/credit-cards/credit-card-payoff-calculator.aspx

Για την περίπτωσή σου (αν θυμάμαι καλά, το επιτόκιο σε απλή πιστωτική eurobank είναι 17,85%?).

6IQjIvn.png

Άρα, θα ξεχρεώσεις σε 11 δόσεις, και θα πληρώσεις ένα καπέλο 90€ σύνολο.

Σε ευχαριστώ πολυ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια ακομη ερώτηση

Ποιο ειναι το οριο συναλλαγής που μπορω να κανω συναλλαγή με το paypal;; και αν πχ κανω μια αγορα 2000 ευρω  ποσο προμήθεια θα κρατησει ? 

Ευχαριστώ 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειδα πιο πανω στις απαντησεις οτι σου περνει ολο το ποσο οκ μεχρι εδω (paypal) μετα η πιστωτικη πως θα πληρωθει θα σου στειλει η τραπεζα ενα χαρτι με ολο το ποσο

γιατι θελω να κανω και εγω αγορα πανω απο 1000 μεσω ebay αλλα στο paypal εχω βάλει περα απο τις χρωεστικες και μια πιστωτικη και με αυτη θα γίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...