dumakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα στην παρέα επειδή θέλω να βάλω Vpn στο δίκτυο μου λόγω μη συμβατότητας του ρούτερ του οτέ θα ήθελα να μάθω ποιο θα μου προτείνατε με ταβάνι τα 50 ευρώ. Είδα κάποια Tenda(ac6 - ac10) Πιστεύετε ότι αξίζουν τα λεφτά τους σαν πιο οικονομικά και βεβαίως κάνουν για την δουλειά που θέλω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Τι εννοείς ακριβώς? Θέλεις να συνδέεσαι απομακρυσμένα στο δίκτυο του σπιτιού σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Τι εννοείς ακριβώς? Θέλεις να συνδέεσαι απομακρυσμένα στο δίκτυο του σπιτιού σου? Επειδή έχω iptv για να μην φαίνεται η isp μου. Να βάλω το router πίσω από το speedport του ote και πάνω σε αυτό να συνδέσω τις υπόλοιπες συσκευές που θέλω(pc,iptv etc). Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από dumakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ποια είναι η ISP? IP εννοείς? Το VPN το έχω δει να υλοποιείται σωστά μόνο σε routers με DD-WRT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dumakos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ποια είναι η ISP? IP εννοείς? Το VPN το έχω δει να υλοποιείται σωστά μόνο σε routers με DD-WRT. Μάλιστα.Υπάρχει κάποιο οικονομικό router με αυτή την τεχνολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Archer C5 ίσως. Θέλει όμως κάποια διαδικασία για να περάσεις μόνος σου το DD-WRT. Δεν είναι εύκολο. Δες μήπως βρεις κάποιο preflashed router με DD-WRT για να μην μπλέκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos81 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Μήπως σου κάνει κάτι τέτοιο ; Στο καλάθι θα δεις Lifetime Subscription https://stacksocial.com/sales/vpn-unlimited-by-keepsolid-3/?rid=638027 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα