Προς το περιεχόμενο

Με πετάει κάθε 10' έξω...

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...στο χωριό,από τότε που έκαναν "αναβάθμιση" στις γραμμές τους και μας έβαλαν ψηφιακές.

Συνδέομαι κανονικά,βγάζει παραθυράκι από 31.2-56(!!!ναι,έχει φτάσει και τόσο,στην Αθήνα ποτέ δεν είδα πάνω από 48...),αλλά κάθε τόσο πρέπει να ξανασυνδεθώ.

WinXPSP1En.

Έσβησα και ξανάβαλα άπειρες φορές τις συνδέσεις μου(OTEnet,Panafonet),αλλά μάταια.

Το ίδιο μηχάνημα(Acer Aspire 1352XC),στην Αθήνα δουλεύει άψογα.

Πέρα από την ενόχληση στον τοπικό ΟΤΕ(πρέπει καθημερινή...),τι άλλο μπορώ να κάνω και πως;

Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή,ας είναι και μ@λ@κί@-lol.

Δημοσ.

ας είναι και μ@λ@κί@-lol

phra tharos apo ayto.... (gyreyontas phgaines)

exeis dokimasei to connecton keep alive toy nortona?

me thn 56ara kapote moy fanike poly xrhshmo sta ebdomadiaia downloads gia ena cd.....

einai meros toy systemworks an to foras

nhb44587.jpg

an palei eisai neglize apo systemworks tote yparxoun kai oi katothi lyseis

Keep It Up 1.0

http://downloads-zdnet.com.com/3000-2155-7196850.html?tag=lst-0-5

Rasputin 1.6

http://downloads-zdnet.com.com/3000-2155-10147331.html?tag=lst-0-7

p.s1 ta links einai apo zdnet gia eynoitoys logoys ;)

Δημοσ.

Symantec,γιοκ.

Ας ελπίσουμε ότι θα προλάβω να κατεβάσω...

Με transfer rate 1.03Kb/sec,θέλει κανα μισάωρο...

Ήδη μ' έχει πετάξει όξω δύο φορές.

Δημοσ.

Thnkz για τις εισηγήσεις σας,d/l ΔΕΝ κατάφερα να κάνω,αποσύνδεσα όλα τα τηλέφωνα και κράτησα μόνο τη γραμμή του net,τζάμπα κόπος.

Μάλλον με χώσανε(πάλι) σε φερέσυχνο.Όταν τους ενόχλησα,με γράψανε κανονικά,λέγοντάς μου "άσε ρε φίλε,εδώ άλλοι δεν έχουνε τηλεφ και συ θέλεις και internet"...ναι,έτσι ακριβώς.

Πρέπει λοιπόν να βρω τον τοπικό "μπάρμπα",να βρούμε μαζί το σχετικό "μάστορα",να ανεβούμε με δαγκάνες στον κόμβο,να βγάλουμε κάποια "ευθεία" και να χώσουμε κάποιον ταλαίπωρο στο φερέσυχνο.'Εχει ξαναγίνει,παλιά,στο ίδιο μέρος,όταν κόπηκαν όλες οι γραμμές και στην επανασύνδεση με ξέχασαν κανα εξάμηνο...

Αθάνατη Ελλάδα!!!!Γι αυτό,ρε σεις.ποτέ δεν θα μας βάλουν στο γκεζί οι κουτόφραγκοι!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι σε φερέσυχνο λόγω των ταχυτήτων.

Σε PCM δεν πας πάνω από 20 που να χτυπιέσαι. Το λέεω γιατί ξέρω ότι το PCM δεν σήκώνει πάνω από 14400.

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του modem να βάλεις για προχωρημένους την εντολή atx.

Επίσης κοίταξε να δεις αν υπάρχει ενεργοποιημένη η αναμονή κλήσης.

Αν υπάρχει PCM θα δεις ότι είναι ένα ορθογώνιο (γκρίζο ή μπλε) λεπτό κουτάκι και πάντα κοντά εκεί που είσαι. Συνήθως επάνω γράφει OTE (πρωτότυπο εεε;).

Δημοσ.

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν δοκιμάζεις να βάλεις την εντολή atx3 στις ρυθμίσεις για προχωρημένους του modem στη διαχείρηση συσκευών;

Δημοσ.

Καλαματιανέ μου φίλε,σ' ευχαριστώ που ασχολείσαι ακόμα μαζί μου.Τώρα ήρθα στο Μεγάλο Καζάνι,από βδομάδα που θα πάω βουνό,θα σε θυμηθώ.Πάντως εδώ(Αth),δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα.Μόνιμο 48άρι,άπειρες ώρες+d/l+πολαπλά παράθυρα ανοιχτά+updates του nortonα...χαμπάρι δεν παίρνει.

Πάντως εκεί,ώρες-ώρες ακούω και κάτι φωνούλες στο τηλέφωνο,όλο και κάτι gkxxxx---krkrkrkkrkrrr---,μάλλον φερέσυχνο το κόβω.Ο server τους πάντως(τον είδα εν δράσει),είναι ένας πανγρήγορος P1_133Mhz!!!! :shock:

Δημοσ.

φερέσυχνο και εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο. με φερέσυχνο θα ήσουν πολύ χαμηλά. δεν επρόκειτο να πιάνεις 56. πολλοί άλλοι χρήστες για να λύσουν το πρόβλημα με τα φερέσυχνα αλλάξανε σε isdn. Ψαξ'το πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...