aouaas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 καλησπέρα. ξέρει κανείς άν γενικά βγαίνουν προσφορές σε προιόντα της apple την black fridray στην ελλάδα; θέλω να πάρω ένα ipad air και τώρα έχει πέσει η τιμή του. να το πάρω ή να περιμένω black friday;
bioentre Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, aouaas είπε καλησπέρα. ξέρει κανείς άν γενικά βγαίνουν προσφορές σε προιόντα της apple την black fridray στην ελλάδα; θέλω να πάρω ένα ipad air και τώρα έχει πέσει η τιμή του. να το πάρω ή να περιμένω black friday; H τιμή του είχε πέσει 20 ευρώ στη βασική έκδοση Πάντως ήδη υπάρχει αλυσίδα που το έχει κατεβάσει 70 ευρώ κάτω. Τα κομμάτια φαίνεται είναι λίγα οπότε λογικά κάτι θα γίνει για να ξεπουλήσουν ό,τι μείνει ως τότε
bahamut_zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 τα τελευταια 2 χρονια ελλαδα ριχνουν τιμες σε παλια προιοντα για ξεστοκαρισμα. στο τελευταιο air θα το θεωρουσα απιθανο 1
valandis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Θα γίνει Black Friday με κλειστά μαγαζιά ???????? 1
koukis hlias Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, valandis είπε Θα γίνει Black Friday με κλειστά μαγαζιά ???????? eshops?
bahamut_zero Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, valandis είπε Θα γίνει Black Friday με κλειστά μαγαζιά ???????? Οχι απλα θα γινει, αλλα θα ξεκινησει και 10 μερες νωριτερα 1
valandis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 και με ποιο τρόπο θα πουλήσουν τα μαγαζιά του Κωτσόβολου τα οποία δεν συνεργάζονται με το eshops της εταιρείας ? 9 ώρες πριν, bahamut_zero είπε Οχι απλα θα γινει, αλλα θα ξεκινησει και 10 μερες νωριτερα Κάθε χρόνο δούλευε το eshop των καταστημάτων περίπου 10 μέρες πριν. Αλλά όχι για προϊόντα βιτρίνας. Όσο για τον Κωτσόβολο, έβλεπες ένα προϊόν σε ξεφτίλα τιμή, σου έλεγαν στο τηλ. κέντρο πως είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Άρτας και πως έπρεπε να πας εκεί για να το πάρεις !!!!!!!
bahamut_zero Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, valandis είπε και με ποιο τρόπο θα πουλήσουν τα μαγαζιά του Κωτσόβολου τα οποία δεν συνεργάζονται με το eshops της εταιρείας ? Κάθε χρόνο δούλευε το eshop των καταστημάτων περίπου 10 μέρες πριν. Αλλά όχι για προϊόντα βιτρίνας. Όσο για τον Κωτσόβολο, έβλεπες ένα προϊόν σε ξεφτίλα τιμή, σου έλεγαν στο τηλ. κέντρο πως είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Άρτας και πως έπρεπε να πας εκεί για να το πάρεις !!!!!!! Απλο, ολο το stock θα διατεθει μεσω του online καναλιου πωλησεων. Αλλωστε απειρες φορες εχω παρει πραγματα απο κωτσο που τα πηραν απο καταστημα καπου στην Ελλαδα και μου τα εστειλαν σπιτι. ειναι μυθος πως η αποθηκη δεν βλεπει και καταστηκατα και κεντρικα logistics
valandis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε Απλο, ολο το stock θα διατεθει μεσω του online καναλιου πωλησεων. Αλλωστε απειρες φορες εχω παρει πραγματα απο κωτσο που τα πηραν απο καταστημα καπου στην Ελλαδα και μου τα εστειλαν σπιτι. ειναι μυθος πως η αποθηκη δεν βλεπει και καταστηκατα και κεντρικα logistics Σαφώς και δεν ισχύει αυτό που λες για Κωτσόβολο σε περίοδο Black Friday. Ούτε βέβαια για Public και Plaisio. Τα προϊόντα που ήταν βιτρίνας δόθηκαν μόνο από τα καταστήματα. Μακάρι βέβαια φέτος να δοθούν online, και να κυλήσουν όλα καλά. Γιατί στην προηγούμενη καραντίνα έκανα ένα μήνα να πάρω από you.gr αποστολή (αν θυμάμαι καλά) με Acs.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) με την ευκαιρια ας το ρωτησω εδω. ενδιαφερομαι για ενα apple watch, νομιζω ειναι το apple watch se. (τιμη περιπου 320 ευρω στο σαιτ της apple) το εχω βαλει στο καλαθι και λεω να περιμενω μεχρι την black friday , υπαρχει περιπτωση να πεσει καθολου ή θα το πληρωσω κανονικα στα 320? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
alexakos89 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, valandis είπε Σαφώς και δεν ισχύει αυτό που λες για Κωτσόβολο σε περίοδο Black Friday. Ούτε βέβαια για Public και Plaisio. Τα προϊόντα που ήταν βιτρίνας δόθηκαν μόνο από τα καταστήματα. Μακάρι βέβαια φέτος να δοθούν online, και να κυλήσουν όλα καλά. Γιατί στην προηγούμενη καραντίνα έκανα ένα μήνα να πάρω από you.gr αποστολή (αν θυμάμαι καλά) με Acs. Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Οι προσφορές οι γενικές και οι καταστημάτων. Υπάρχουν προσφορές που τις βρίσκεις στα κατάστηματα και όχι online. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. αυτό φέτος δεν θα υπάρξει. Όποτε ότι είναι να γίνει θα γίνει διαδικτυακά . Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2020 από alexakos89
bahamut_zero Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, valandis είπε Σαφώς και δεν ισχύει αυτό που λες για Κωτσόβολο σε περίοδο Black Friday. Ούτε βέβαια για Public και Plaisio. Τα προϊόντα που ήταν βιτρίνας δόθηκαν μόνο από τα καταστήματα. Μακάρι βέβαια φέτος να δοθούν online, και να κυλήσουν όλα καλά. Γιατί στην προηγούμενη καραντίνα έκανα ένα μήνα να πάρω από you.gr αποστολή (αν θυμάμαι καλά) με Acs. ok εσυ ξερεις καλυτερα
valandis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, alexakos89 είπε Υπάρχουν 2 κατηγορίες. Οι προσφορές οι γενικές και οι καταστημάτων. Υπάρχουν προσφορές που τις βρίσκεις στα κατάστηματα και όχι online. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. αυτό φέτος δεν θα υπάρξει. Όποτε ότι είναι να γίνει θα γίνει διαδικτυακά . Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Makatsoras είπε με την ευκαιρια ας το ρωτησω εδω. ενδιαφερομαι για ενα apple watch, νομιζω ειναι το apple watch se. (τιμη περιπου 320 ευρω στο σαιτ της apple) το εχω βαλει στο καλαθι και λεω να περιμενω μεχρι την black friday , υπαρχει περιπτωση να πεσει καθολου ή θα το πληρωσω κανονικα στα 320? δεν παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα