Latina1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γιατι να μην ειναι δυσκολο και για εναν αντρα? Ρωτησα να με βοηθήσετε να καταλάβω πως ειναι για μια ΓΥΝΑΙΚΑ το επάγγελμα αυτο αν γνωριζετε σιγουρα και όχι να με κρίνετε ή να επιτιθεστε! Δεν με νοιαζει πως ειναι για εναν άνδρα ρωταω για μενα!! Αν καποιος πραγματικα γνωριζει ας μου πει ..οι υπόλοιποι ας γραψουν καπου αλλου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γενικώς η ΣΣΑΣ είναι χαλαρή σχολή καμία σχέση με ΣΣΕ,ΣΜΥ,ΣΜΥΝ,ΣΝΔ κτλπ, αλλά δεν παύει να είναι στρατιωτική και να πρέπει να ακολουθείς στρατιωτική εκπαίδευση/μαθήματα κοκ, από εκεί και πέρα επειδή τονίζεις συνεχώς πως είναι για μια γυναίκα το επάγγελμα η απάντηση είναι ακριβώς όπως είναι και έναν άντρα , στο θέμα μεταθέσεων δεν υπάρχουν διακρίσεις , στο ξαναλέω αμετάθετο λίγο σπάνιο να σου κάτσει αν δεν φας τουλάχιστον 2 μετάθεσες όσο και καλό βύσμα να έχεις. Πάντως για επαγγελματική αποκατάσταση μια χαρά είναι , προφανώς κάτι τέτοιο ψάχνεις. Για το θέμα των βυσμάτων/ρουσφέτια/μίζες κτλπ έτσι λειτουργεί η Ελλάδα τα τελευταία 40-50 χρόνια και ο στρατός είναι ένα παράδειγμα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Ας μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο όσοι δεν ξέρουμε. Μιλάμε για μια σχολή με βάση 18.875 που παίρνει κάθε χρόνο 6(!!!) άτομα από όλη την Ελλάδα. Ας περάσει με το καλό και βλέπει μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latina1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Γενικώς η ΣΣΑΣ είναι χαλαρή σχολή καμία σχέση με ΣΣΕ,ΣΜΥ,ΣΜΥΝ,ΣΝΔ κτλπ, αλλά δεν παύει να είναι στρατιωτική και να πρέπει να ακολουθείς στρατιωτική εκπαίδευση/μαθήματα κοκ, από εκεί και πέρα επειδή τονίζεις συνεχώς πως είναι για μια γυναίκα το επάγγελμα η απάντηση είναι ακριβώς όπως είναι και έναν άντρα , στο θέμα μεταθέσεων δεν υπάρχουν διακρίσεις , στο ξαναλέω αμετάθετο λίγο σπάνιο να σου κάτσει αν δεν φας τουλάχιστον 2 μετάθεσες όσο και καλό βύσμα να έχεις. Πάντως για επαγγελματική αποκατάσταση μια χαρά είναι , προφανώς κάτι τέτοιο ψάχνεις. Για το θέμα των βυσμάτων/ρουσφέτια/μίζες κτλπ έτσι λειτουργεί η Ελλάδα τα τελευταία 40-50 χρόνια και ο στρατός είναι ένα παράδειγμα. Σε ευχαριστώ πολυ! Το θεμα μου δεν ειναι να κανω 2 3 μεταθέσεις αλλα να μην ειναι ολη η ζωη μου μεταθέσεις...πιστευω αυτο το βλεπω αν και οταν μπω και με το καλο τελειωσω! Σπουδαζω φιλολογία και απο το να διοριστω στα 30 ή να καταλήξω σερβιτόρα που δεν ειναι κακο αλλα αν τελειώσω την σχολη μου θελω να κανω εστω κατι παραπλήσιο , καλυτερα να χω μεταθέσεις αλλα να χω ενα σιγουρο μελλον...εξαλλου ξερω οτι μετα απο 8 χρονια στράτευσης στο ψυχολογικό ή νομικο τμημα μπορεις να ασκησεις το επάγγελμα και να φυγεις απο τον στρατό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 δημοσιουπαλληλικι v2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latina1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Ας μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο όσοι δεν ξέρουμε. Μιλάμε για μια σχολή με βάση 18.875 που παίρνει κάθε χρόνο 6(!!!) άτομα από όλη την Ελλάδα. Ας περάσει με το καλό και βλέπει μετά. Το γνωριζω , και προφανώςγια να το πηρα αποφαση εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα ..με αριστη απόδοση την πρωτη φορα πανελλήνιων και σαν φιλολογος τωρα πιστευω θα τα καταφερω..το κανω για το μελλον μου και δεν θελω ενα πτυχιο 6 μεταπτυχιακα και να μην εχω κατι σιγουρο! Μπορει να ηταν λάθος ο τρόπος που τα είπα αλλα και γω αφηνω πολλα αυτην την στιγμη για να παλεψω για το μελλον μου και ηθελα μια γνωμη..δεν ειναι τοσο κακο π ρωτησα για την γυναίκα στο σωμα ή τις μεταθεσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Latina1 είπε Σε ευχαριστώ πολυ! Το θεμα μου δεν ειναι να κανω 2 3 μεταθέσεις αλλα να μην ειναι ολη η ζωη μου μεταθέσεις...πιστευω αυτο το βλεπω αν και οταν μπω και με το καλο τελειωσω! Σπουδαζω φιλολογία και απο το να διοριστω στα 30 ή να καταλήξω σερβιτόρα που δεν ειναι κακο αλλα αν τελειώσω την σχολη μου θελω να κανω εστω κατι παραπλήσιο , καλυτερα να χω μεταθέσεις αλλα να χω ενα σιγουρο μελλον...εξαλλου ξερω οτι μετα απο 8 χρονια στράτευσης στο ψυχολογικό ή νομικο τμημα μπορεις να ασκησεις το επάγγελμα και να φυγεις απο τον στρατό! κατ'αρχην μη φρικαρεις με τις μεταθεσεις: δε θα σε στειλουν στα Ιμια: σε μεγαλη πολη θα εισαι και σε γραφειο να κανεις τη δουλεια σου. Εκτος αυτου ισως να εισα τυχερη και να μην εχεις θεμα με τη διαμονη (και γλιτωσεις και εξοδα) επειτα σπανια καποιος στο σωμα βγαινει στον ιδιωτικο τομεα για τον απλο λογο: ο μεγαλος ανταγωνισμος εκει εξω. Ποιος θα αφησει ενα μισθο (στην ωρα του) μαζι με τα προνομια (δωρεαν διατροφη, στρατιωτικο σουπερμαρκετ κτλ); οποτε μεινε συγκεντρωμενη στο στοχο σου αρκει να σου αρεσει αυτο που θα σπουδασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Latina1 είπε Σε ευχαριστώ πολυ! Το θεμα μου δεν ειναι να κανω 2 3 μεταθέσεις αλλα να μην ειναι ολη η ζωη μου μεταθέσεις...πιστευω αυτο το βλεπω αν και οταν μπω και με το καλο τελειωσω! Σπουδαζω φιλολογία και απο το να διοριστω στα 30 ή να καταλήξω σερβιτόρα που δεν ειναι κακο αλλα αν τελειώσω την σχολη μου θελω να κανω εστω κατι παραπλήσιο , καλυτερα να χω μεταθέσεις αλλα να χω ενα σιγουρο μελλον...εξαλλου ξερω οτι μετα απο 8 χρονια στράτευσης στο ψυχολογικό ή νομικο τμημα μπορεις να ασκησεις το επάγγελμα και να φυγεις απο τον στρατό! Όχι δεν είναι 8 τα χρόνια αλλά 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latina1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Όχι δεν είναι 8 τα χρόνια αλλά 12. 12 ειναι στο ιατρικό και παραιατρικο σσας...8 ειναι σε μενα...το γραφει στο σαιτ της σχολης..μπορεις να το ψαξεις...εχωκανει αρκετη αναζήτηση 31 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε κατ'αρχην μη φρικαρεις με τις μεταθεσεις: δε θα σε στειλουν στα Ιμια: σε μεγαλη πολη θα εισαι και σε γραφειο να κανεις τη δουλεια σου. Εκτος αυτου ισως να εισα τυχερη και να μην εχεις θεμα με τη διαμονη (και γλιτωσεις και εξοδα) επειτα σπανια καποιος στο σωμα βγαινει στον ιδιωτικο τομεα για τον απλο λογο: ο μεγαλος ανταγωνισμος εκει εξω. Ποιος θα αφησει ενα μισθο (στην ωρα του) μαζι με τα προνομια (δωρεαν διατροφη, στρατιωτικο σουπερμαρκετ κτλ); οποτε μεινε συγκεντρωμενη στο στοχο σου αρκει να σου αρεσει αυτο που θα σπουδασεις Σίγουρα!!!...λεω για την περίπτωση μια στις 100 που δεν την παλευω αλλο!!! Επισης εννοειται μαρεσει, για αυτο παλεύω! Να σαι καλα που απαντησες χωρις να με κρινεις γτ εδω μεσα τα είδαολα🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να το λες θα έχεις δίκιο, πάντως δεν σε έκρινε κανένας, εσύ το ξεκίνησες λάθος όταν στο πρώτο σου μήνυμα τελειώνεις με το εξής " τοσο ασχημα ακομα και για γυναικα θα ναι τα πραγματα;" Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Latina1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Για να το λες θα έχεις δίκιο, πάντως δεν σε έκρινε κανένας, εσύ το ξεκίνησες λάθος όταν στο πρώτο σου μήνυμα τελειώνεις με το εξής " τοσο ασχημα ακομα και για γυναικα θα ναι τα πραγματα;" Προφανώς δεν το εννοούσα ετσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Dimitris- Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 11:19 ΜΜ, Latina1 είπε Εγω ηξερα οτι αυτο συμβαινει σε αλλες στρατιωτικές σχολες .τοσο ασχημα ακομα και για γυναικα θα ναι τα πραγματα; Λάθος ήξερες. Οι στρατιωτικές σχολές έχουν τις δυσκολίες τους. Στην τελική γίνεται ανταγωνισμός μεταξύ βυσμάτων. Το οτι είσαι γυναίκα δεν αφορά κανέναν. Η επιλογή είναι δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iSpO_fAcTo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 11:19 ΜΜ, Latina1 είπε Λοιπόν έχουμε και λέμε! Ειμαι φοιτήτρια ηδη στο 3ο ετος και εχω ξεκινησει προετοιμασια για να μπω ΣΣΑΣ νομικων συμβούλων γιατι το επαγγελμα μου ειναι κορεσμένο και γιατι τα σώματα μ'αρέσουν! Ήθελα να μπω αστυνομία αλλα δεν εχω το ύψος! Τοθεμα ειναι οτι ενω θελω πολυ να μπω εψαξα στο ίντερνετ για γνώμες και τρομοκρατηθηκα! Ολοι λενε πολλες μεταθέσεις...οτι δεν μπορεις ν κανεις οικογενεια..οτι οτι οτι . Εγω ηξερα οτι αυτο συμβαινει σε αλλες στρατιωτικές σχολες .τοσο ασχημα ακομα και για γυναικα θα ναι τα πραγματα; Τρίτο έτος; Και θα δώσεις του χρόνου; Είδες τον περιορισμό ηλικίας; Υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός ηλικίας για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, δες και τη φετινή προκήρυξη εδώ: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6Δ0Ρ6-ΓΓΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 11:19 ΜΜ, Latina1 είπε Λοιπόν έχουμε και λέμε! Ειμαι φοιτήτρια ηδη στο 3ο ετος και εχω ξεκινησει προετοιμασια για να μπω ΣΣΑΣ νομικων συμβούλων γιατι το επαγγελμα μου ειναι κορεσμένο και γιατι τα σώματα μ'αρέσουν! Ήθελα να μπω αστυνομία αλλα δεν εχω το ύψος! Τοθεμα ειναι οτι ενω θελω πολυ να μπω εψαξα στο ίντερνετ για γνώμες και τρομοκρατηθηκα! Ολοι λενε πολλες μεταθέσεις...οτι δεν μπορεις ν κανεις οικογενεια..οτι οτι οτι . Εγω ηξερα οτι αυτο συμβαινει σε αλλες στρατιωτικές σχολες .τοσο ασχημα ακομα και για γυναικα θα ναι τα πραγματα; Μήπως να ρωτούσες στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου?? Αν δεν υπάρχει στρατολογικό γραφείο, κάπου θα βρεις ένα στρατόπεδο - πήγαινε ρώτα για γυναίκες αξιωματικούς και θα σε κατευθύνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα