gpelekanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά σας, ξαφνικά εμφανίστηκε η αγγλική γλώσσα στο πληκτρολόγιο και δεν μπορώ να την διαγράψω! Βλέπω ή κάνω κάτι λάθος; Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από gpelekanos
zx1234r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Εγώ βλέπω γερμανικά και ελληνικά. Τη διέγραψες μάλλον.
gpelekanos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Εγώ βλέπω γερμανικά και ελληνικά. Τη διέγραψες μάλλον. Και όμως εάν δεις δεξιά κάτω ύπαρχει ακόμα σαν επιλογή ! Ειναι κάποιο bug ;
zx1234r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Για πήγαινε εκεί στην επιλογή του πληκτρολογίου στο control panel . Κάνε και ένα restart.
australis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανε add το (συγκεκριμενο) Αγγλικο πληκτολογιο ξανά. Αν μπει σαν default πληκτρολογιο, βαλε ένα από τα άλλα δυο Αμέσως μετα διέγραψε το και θα διαγραφει και απο τη task bar Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2020 από australis
Aris_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2020 E είναι γνωστό bug το έχω και γω φεύγει με restart εμφανίζει γλωσσες κάτω δεξιά που δεν έχω βάλει στο keyboard Μάλλον σε μένα έχει να κάνει με αρχεια γραμμένα σε άλλες γλώσσες Κάποια στιγμή θα το φτιάξουν 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα