fosmpa1988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα Έχω ένα σύστημα ryzen 3600, 16gb ram, 5700xt pulse κάρτα γραφικών, b450 msi gaming carbon pro ac μητρικη, 750w psu. Μεχρι τωρα ηταν στο σαλονι πανω σε μια 55αρα 4κ και ολα παιζαν μια χαρα.. Τωρα το μετεφερα σε αλλο χωρο και μου δωσαν ενα monitor lg flatron w2261vp-pf 1080p και μια παλια 32αρα 720p τηλεοραση και ειπα να κανω dual monitor φαση (αναθεμα την ωρα!!!), στην 22αρα να καθομαι να παιζω και απο την tv να την αραζω να βλεπω τπτ οσο κανω αλλες δουλειες στην μικρη.. επιλογες συνδεσης στο monitor και στην tv ειναι hdmi, στην καρτα γραφικων 1 hdmi 1 adaptor displayport σε hdmi. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! Συνδεση pc με tv ολα καλα μου βγαζει και μεγαλυτερες αναλυσεις να επιλεξω.. Συνδεση pc με monitor επιλογη αναλυσης γκρι στα 640x480, με μονο τροπο να δω 1080 αναλυση στις ρυθμισεις, ειναι αν βαλω custom resolution radeon software.. αν μπει custom αρχιζουν τα τρελα με την αναλυση της tv και οταν διορθωνω της tv να χαλαει του monitor και να με επιστρεφει σε γκρι επιλογη 640x480. Μετα απο μερικα restart η κατασταση εστρωσε απο μονο του, ξεκινησα να τεσταρω και οταν ανοιξα game (στην αρχη valorant επειτα τεσταρα και αλλα) αναβοσβηνει η tv αλλαζει αναλυση και το παιχνιδι ξεκιναει στο monitor σε 640x480 και μονο αμα κλεισω το παιχνιδι γυρναει στα 1080 το Monitor και στην tv η εικονα βγαινει εκτος περιθωριων. restart και setarisma απο την αρχη. τωρα κραταει αναλυση και στα 2 αλλα μου βγαζει το παιχνιδι στην tv.. restart και setarisma απο την αρχη χωρις συνδεμενη την tv. ξεκιναει το παιχνιδι σε 640x480 και δεν μου δινει ποτε την επιλογη για αλλαγης αναλυσης ουτε στο παιχνιδι ουτε στις ρυθμισεις. Εχω κανει windows update. Eχω δοκιμασει απο τον τελευταιο driver της καρτας γραφικων μεχρι και αυτην που δουλευα τοσο καιρο και 2 πιο παλιες εκδοσεις.. Εχω δοκιμασει 4 διαφορετικα καλωδια hdmi (το ενα υποτιθεται 4κ 120) και τους συνδιασμους οθονων με καλωδια και adaptor σε ολες τις θυρες της καρτα. βοηθεια μην τις σπασω και τις 2!!!! σορρυ για το κατεβατο και ευχαριστω
Sakiz105 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Αν βάζεις 75hz στην ανάλυση του monitor, άλλαξε το σε 60
fosmpa1988 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 50 ή 60 αφηνει και για τις 2 οθονες και το δοκιμασα και με τα 2. και με custom αναλυση σε 60 ή 50..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα