Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab A 8" 2019 (T290) 32GB: δεν βρίσκει το Wi-Fi δίκτυό μου

noa113

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους, μόλις άνοιξα την ολοκαίνουρια ταμπλέτα μου Samsung Galaxy Tab A 8" 2019 (T290) 32GB και διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού. Δοκιμασα να φτιάξω hotpot από το κινητό αλλά ουτε κι εκεί συνδέεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το στείλω πίσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ήδη επικοινωνήσει και θα το στείλω πίσω αλλά πιστεύετε ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι άλλο;

Έκανα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις, δοκίμασα να συνδεθώ σε hotspot που έφτιαξα αλλά και πάλι τίποτα. Πιάνει ένα πολύ μικρό μέρος μόνο των διαθέσιμων Wi-FI πο υβλέπει το κινητό μου. Μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση και γενικά κάτι άλλο εκτός από το hardware;

Στην καρτέλα wifi που σου εμφανίζει τα (πιο δυνατά) δίκτυα αν πατήσεις κάτω-κάτω "Περισσότερες Ρυθμίσεις θα σου εμφανίσει μία καινούρια καρτέλα όπου εμφανίζονται όλα τα δίκτυα wifi που πιάνει το tablet σου συν κάποιες ακόμα ρυθμίσεις. Δες εκεί αν εμφανίζεται το δίκτυο σου και συνδέσου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω γι αυτό το τάμπελ..ευχαριστημένος;σκέφτομαι να το πάρω στη μητέρα μου ,οπότε όχι για κάποια ιδιαίτερη χρήση για σερφάρισμα και viber

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...