noa113 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, μόλις άνοιξα την ολοκαίνουρια ταμπλέτα μου Samsung Galaxy Tab A 8" 2019 (T290) 32GB και διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο Wi-Fi του σπιτιού. Δοκιμασα να φτιάξω hotpot από το κινητό αλλά ουτε κι εκεί συνδέεται. Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το στείλω πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δεν συνδέεται? Ή δεν βλέπει δίκτυα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Βλέπει κάποια δίκτυα αλλά όχι όλα και παντως όχι το δικό μου... Δοκίμασα factory reset αλλά δεν έκανε κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Έχω ήδη επικοινωνήσει και θα το στείλω πίσω αλλά πιστεύετε ότι θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι άλλο; Έκανα factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις, δοκίμασα να συνδεθώ σε hotspot που έφτιαξα αλλά και πάλι τίποτα. Πιάνει ένα πολύ μικρό μέρος μόνο των διαθέσιμων Wi-FI πο υβλέπει το κινητό μου. Μπορεί να φταίει κάποια ρύθμιση και γενικά κάτι άλλο εκτός από το hardware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Στην καρτέλα wifi που σου εμφανίζει τα (πιο δυνατά) δίκτυα αν πατήσεις κάτω-κάτω "Περισσότερες Ρυθμίσεις θα σου εμφανίσει μία καινούρια καρτέλα όπου εμφανίζονται όλα τα δίκτυα wifi που πιάνει το tablet σου συν κάποιες ακόμα ρυθμίσεις. Δες εκεί αν εμφανίζεται το δίκτυο σου και συνδέσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aleka_gates Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα θέλω να ρωτήσω γι αυτό το τάμπελ..ευχαριστημένος;σκέφτομαι να το πάρω στη μητέρα μου ,οπότε όχι για κάποια ιδιαίτερη χρήση για σερφάρισμα και viber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα