dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Zangief είπε Όχι, δεν μου ξέφυγε. Σκέφτηκα καλύτερα 2 των 160, παρά μία των 350 - Πέταξε τον SATA δίσκο και στην θέση του βάλε έναν Sata SSD στο 1ΤΒ μαζί με τον NVME που έχεις. - Δεν υπάρχει λόγος για τόσο ακριβή κάρτα γραφικών, άχρηστη θα είναι αν δεν παίζεις παιχνίδια. - Δεν υπάρχει λόγος για τόσο ακριβή ψύκτρα, εκτός αν θες την απολυτη ησυχία Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από dpolal
Zangief Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ξέρω αλλά το κακό είναι ότι η επιλογή του καταστήματος δεν μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Έχω κάποιους περιορισμούς. Το σκέφτηκα και εγώ κάποια κομμάτια να είναι από άλλο κατάστημα καθώς εκεί βρήκα τις τιμές πιο φθηνά... Δεν ξέρω αν μπορώ να σπάσω το σετ σε 2 αγορές, γι' αυτό ρωτάω. Ένα βασικό που θέλω την κάρτα γραφικών είναι η 2η HDMI για την 2η οθόνη. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Zangief
niko13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Zangief είπε Το ξέρω αλλά το κακό είναι ότι η επιλογή του καταστήματος δεν μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Έχω κάποιους περιορισμούς. Το σκέφτηκα και εγώ κάποια κομμάτια να είναι από άλλο κατάστημα καθώς εκεί βρήκα τις τιμές πιο φθηνά... Δεν ξέρω αν μπορώ να σπάσω το σετ σε 2 αγορές, γι' αυτό ρωτάω. Ένα βασικό που θέλω την κάρτα γραφικών είναι η 2η HDMI για την 2η οθόνη. Αν κοιταξεις τις καρτες γραφικων στα χαρακτηριστικα θα δεις πως συνηθως εχουν μια εξοδο hdmi.. Μη μου τρελαθεις με ενα ανταπτορα λυνεται κι χρησιμοποιεις το display port.. Οσων για τις αγορες οτι σε κανει να νιωθεις πιο ανετα.. 😁 Απλα ολοι το ανεφεραν για την οικονομια της υποθεσης. Δες μηπως με τις προτασεις των παιδιων πεφτει λιγο η τιμη Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από niko13
tsofras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Zangief είπε Το ξέρω αλλά το κακό είναι ότι η επιλογή του καταστήματος δεν μπορεί να είναι οποιαδήποτε. Έχω κάποιους περιορισμούς. Το σκέφτηκα και εγώ κάποια κομμάτια να είναι από άλλο κατάστημα καθώς εκεί βρήκα τις τιμές πιο φθηνά... Δεν ξέρω αν μπορώ να σπάσω το σετ σε 2 αγορές, γι' αυτό ρωτάω. Ένα βασικό που θέλω την κάρτα γραφικών είναι η 2η HDMI για την 2η οθόνη. Αφού έχει και display port , και γνώμη μου καλύτερα μία 27αρα τουλάχιστον 1440p για προγραμματισμό παρά 2 1080p Εγώ π.χ. έχω αυτή https://www.skroutz.gr/s/10500387/BenQ-PD2700Q-27.html η οποία για την τιμή της είναι αρκετά καλή , κάθομαι 10-12 ώρες καθημερινά και δεν με κουράζει καθόλου Άσχετα με επιδόδεις καρτών , αν θέλεις όντως 2 HDMI , μπορείς να πας σε μία 580 που έχει 190ε αντί για 320 https://www.skroutz.gr/s/11715603/MSI-Radeon-RX-580-8GB-Armor-OC-V341-064R.html Οπότε γνώμη μου αν δεν σε απασχολεί το gaming τότε καλύτερα να επενδύσεις σε οθόνη Τώρα και για τις μνήμες δεν ξέρω τι θα τρέχεις αλλά δείχνουν overkill με τέτοια τιμή
jimakos234 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) γω θα περιμενα λιγο για την νεα γενια ryzen να ερθει Ελλαδα. Παντως και με την παλια, οριστε μια προταση. 12 cores 24 threads / 64gb ram για vms 2 Οθονες IPS 2k 27αρες https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU-27-Gaming-Monitor.html (την εχω προσωπικα αυτη την οθονη, θυρες HDMI/ DP και αντιστοιχα καλωδια μεσα, πολυ εργονομικη, εχω γραψει και review στον τσιγκουνη για αντιστοιχη χρηση/ δουλεια και λειτουργικο. Το intellij απλωνεται σε αυτη την αναλυση). Ισως πηγαινα και σε AMD gpu αλλα δεν ξερω τι γουστα εχει ο καθενας (υποστηριζει free sync) Ισως και το cooler να μην χρειαζεται, το στοκ να ειναι παραπλησιο @Zangief Spoiler Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από jimakos234 1
dpolal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Zangief είπε Ένα βασικό που θέλω την κάρτα γραφικών είναι η 2η HDMI για την 2η οθόνη. Σε καλύπτει απόλυτα μια GT1030, υπάρχουν με DP και HDMI ports, θα χρειαστείς έναν αντάπτορα. Διαφορετικά πάρε μία 1650 ή την 580.
Aggeluska Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Zangief said: Γνωμη για αυτη την συνθεση. Τι θα μπορουσε πιο ανετα να κοπει για να φτασει στα 2000? προσωπικα εφοσον το θελεις για προγραμματισμο θα επαιρνα δυο μονιτορ. δεν μπορεις να φανταστεις ποσο βολευει. Επισης θα επαιρνα 32αρες ραμ. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Aggeluska
nik5163 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Στις 9/11/2020 στις 10:07 ΜΜ, jimakos234 είπε 2 Οθονες IPS 2k 27αρες https://www.skroutz.gr/s/10630680/Iiyama-ProLite-XUB2792QSU-27-Gaming-Monitor.html Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Προτίμησε 2 οθόνες 27' 2K αν σου επιτρέπει ο χώρος, νομίζω είναι το ιδανικό για productivity. (Έχω 3 και κάποιες στιγμές αναρωτιέμαι μήπως θα βοηθούσε και μία 4η σε portrait mode 🙂 ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα