gggero13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πώς μπορώ να μετακινηθω σε άλλο νομό για συγκομιδή ελιών?? Δεν είναι δικές μου οι ελιές (του πατέρα μου), και δεν είναι σε θέση ο ίδιος να τις μαζέψει. Ξέρετε αν μπορώ να μετακινηθω και ποια βεβαίωση χρειάζεται να συμπληρώσω???
zanskou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 αν δεν φαινεται επισημως κάπου δεν μπορεις να πας.
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, gggero13 είπε Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πώς μπορώ να μετακινηθω σε άλλο νομό για συγκομιδή ελιών?? Δεν είναι δικές μου οι ελιές (του πατέρα μου), και δεν είναι σε θέση ο ίδιος να τις μαζέψει. Ξέρετε αν μπορώ να μετακινηθω και ποια βεβαίωση χρειάζεται να συμπληρώσω??? 29 λεπτά πριν, zx1234r είπε Δεν μπορείς. Μπορεις "αρκεί να φέρουν μαζί τους το έντυπο μετακίνησης για λόγους εργασία, στην οποία θα αναγράψουν «για αγροτική παραγωγή» και το Ε9 που θα πιστοποιεί την ιδιοκτησία τους." *Πρωτου ανοιξετε ενα thread, ψαξτε πρωτα google. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic 2
Dante80 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορεις "αρκεί να φέρουν μαζί τους το έντυπο μετακίνησης για λόγους εργασία, στην οποία θα αναγράψουν «για αγροτική παραγωγή» και το Ε9 που θα πιστοποιεί την ιδιοκτησία τους." *Πρωτου ανοιξετε ενα thread, ψαξτε πρωτα google. Το πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιοκτησία του, και δεν είναι αγρότης κατ' επάγγελμα για να δουλέψει σε περιουσία άλλου. Δλδ, είναι το σε τι αστυνομικό θα πέσεις το θέμα καθώς τυπικά είσαι παράνομος (άλλος ο πατέρας, άλλος ο γιος). Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Dante80
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Dante80 είπε Το πρόβλημα είναι πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ιδιοκτησία του. Α δλδ φετος θα μαζεψουν οτι μπορουν οι ιδιοκτητες και οτι δεντρα δεν προλαβουν, δεν πειραζει, του χρονου? Αλλο αρθρο απο το παραπανω google search που εκανα: Οι εργάτες θα πρέπει να διαθέτουν βεβαίωση εργασίας από τον εργοδότη τους, Οι ιδιοκτήτες και οι κληρονόμοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Ε9. Οι ελαιοπαραγωγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη δήλωση ΟΣΔΕ, βάσει της οποίας λαμβάνουν τις επιδοτήσεις. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από SabotazNic 1
Dante80 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην τα λες σε μένα αυτά, το χαρτί της οδηγίας περιμένουμε να δούμε. Η διευκρίνηση που χρειάζεται είναι να μπορεί ο κληρονόμος να δουλέψει στην περιουσία άλλου, όπως και τι χαρτί χρειάζεται για να πιστοποιηθεί η σχέση ιδιοκτήτη - κληρονόμου. Ειδάλλως - επαναλαμβάνω - επαφίεσαι στο όργανο πως θα ξυπνήσει την μέρα που θα φας μπλόκο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Dante80
gggero13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπορεις "αρκεί να φέρουν μαζί τους το έντυπο μετακίνησης για λόγους εργασία, στην οποία θα αναγράψουν «για αγροτική παραγωγή» και το Ε9 που θα πιστοποιεί την ιδιοκτησία τους." *Πρωτου ανοιξετε ενα thread, ψαξτε πρωτα google. Ξαναλέω ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία μου. Εγω μαζεύω του πατέρα μου ο οποίος δεν είναι σε θέση πια.. Άρα μάλλον το Ε9 δεν με βοηθάει.
Dante80 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gggero13 είπε Ξαναλέω ΔΕΝ είναι ιδιοκτησία μου. Εγω μαζεύω του πατέρα μου ο οποίος δεν είναι σε θέση πια.. Άρα μάλλον το Ε9 δεν με βοηθάει. Μπορεί και να σε βοηθήσει αν προβλέψει η οδηγία την αποκομιδή ελιάς από τον συγγενή Α'/κληρονόμο και την απλή πιστοποίηση συγγένειας. Τότε έχεις μαζί σου Ε9, χαρτί συγγένειας (ή εξουσιοδότηση από τον πατέρα;) και είσαι κομπλέ. Πρέπει να δούμε ακριβώς το κείμενο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Dante80 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 https://www.topics.gr/diafora/elaioparagwgoi/
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gggero13 είπε Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πώς μπορώ να μετακινηθω σε άλλο νομό για συγκομιδή ελιών?? Δεν είναι δικές μου οι ελιές (του πατέρα μου), και δεν είναι σε θέση ο ίδιος να τις μαζέψει. Ξέρετε αν μπορώ να μετακινηθω και ποια βεβαίωση χρειάζεται να συμπληρώσω??? Πήγαινε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και ρώτησε,λογικά θα πάρεις από εκεί κάποιο χαρτί. Μην δίνεις σημασία στις απαντήσεις εδώ. Το Μάρτιο για παρόμοιο θέμα,ελιές του πατέρα μου,για κλάδεμα,δεν ειμαι αγρότης ουτε ειναι το χωραφι δικο μου, αλλά εντός του νομού,πήρα τηλ στο αστυνομικό τμήμα,μου είπαν να κάνω ένα χειρόγραφο όπου έγραφε το λόγο που θα πρέπει να πάω στο χωράφι,και δεν υπήρχε πρόβλημα,με έκαναν έλεγχο 2 φορές πριν βγω εθνική οδό,τους εδειξα το χαρτι,δεν υπήρχε θέμα. Επειδή σε εσένα είναι εκτός νομού,θα πήγαινα προσωπικά στην αστυνομία,αν γίνεται,θα σου πούνε τι να κάνεις,αν όχι τελειώνει το θέμα. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από jmmys
GREGORYMO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, gggero13 είπε Μπορεί κάποιος να ενημερώσει πώς μπορώ να μετακινηθω σε άλλο νομό για συγκομιδή ελιών?? Δεν είναι δικές μου οι ελιές (του πατέρα μου), και δεν είναι σε θέση ο ίδιος να τις μαζέψει. Ξέρετε αν μπορώ να μετακινηθω και ποια βεβαίωση χρειάζεται να συμπληρώσω??? 1) Σε ποιο νόμο θα πας ?? Έχει σημασία. Άλλο πχ Κόρινθο και άλλο Ιωαννίνα. 2) θα μένεις εκεί όσο μαζεύεις η θα πηγαινοέρχεσαι ?
gggero13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε 1) Σε ποιο νόμο θα πας ?? Έχει σημασία. Άλλο πχ Κόρινθο και άλλο Ιωαννίνα. 2) θα μένεις εκεί όσο μαζεύεις η θα πηγαινοέρχεσαι ? Νομός Αιτωλοακαρνανίας και θα μένω εκεί όσο διαρκεί η συγκομιδή.
GREGORYMO Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, gggero13 είπε Νομός Αιτωλοακαρνανίας και θα μένω εκεί όσο διαρκεί η συγκομιδή. Άρα, γίνεται κάπως εύκολο. Μια λύση είναι το αστυνομικό τμήμα, αν βγάλεις άκρη. ΥΓ. Στην περίπτωση σου ψάχνουμε μια λύση μεσοβεζικη. Τυπικα δεν δικαιούσαι, αλλά η κατάσταση είναι πραγματικη. Κάποια λύση ΠΑΚΕΤΟ δεν βλέπω και δεν μπορεί να ανακοινώσει το υπουργείο παρά μόνο ΑΝΟΧΗ μιλητο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις