Justelene235 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σας, στο καινούργιο μας σπίτι έχουμε βάλει ενδοδαπεδια πριν 14 μέρες. Πρέπει να αφήσουμε να στεγνώσει το θερμό μπετόν 21-25 μέρες και μετά να ξεκινήσουμε ξήρανση. Θα έχω φέρει την αντλία θερμότητας ( τριφασική). Για να τη συνδέσω με ενδοδαπεδια θα πρέπει να τη συνδέσω με το εργολαβικό αφού έχουν μπει διακόπτες και πινακας; Ξέρει κανεις γιατί σύνδεση δεν έχουμε ακόμη με ρεύμα ανα διαμέρισμα
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Το μονο που καταλαβα ειναι αυτο 49 λεπτά πριν, Justelene235 είπε πρέπει να τη συνδέσω με το εργολαβικό Να υποθέσω οτι εννοείς το εργοταξιακο ρεύμα Αν ναι ποιο είναι το προβλημα;
SB_1957 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Justelene235 είπε Καλημέρα σας, στο καινούργιο μας σπίτι έχουμε βάλει ενδοδαπεδια πριν 14 μέρες. Πρέπει να αφήσουμε να στεγνώσει το θερμό μπετόν 21-25 μέρες και μετά να ξεκινήσουμε ξήρανση. Θα έχω φέρει την αντλία θερμότητας ( τριφασική). Για να τη συνδέσω με ενδοδαπεδια θα πρέπει να τη συνδέσω με το εργολαβικό αφού έχουν μπει διακόπτες και πινακας; Ξέρει κανεις γιατί σύνδεση δεν έχουμε ακόμη με ρεύμα ανα διαμέρισμα Αφού πρόκειται για διαμέρισμα πολυκατοικίας, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις να γίνει η δική σου σύνδεση. Δεν νομίζω να θέλει ο εργολάβος να σου πληρώσει τη θέρμανση.
hp8 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Justelene235 είπε Θα έχω φέρει την αντλία θερμότητας ( τριφασική). Για να τη συνδέσω με ενδοδαπεδια θα πρέπει να τη συνδέσω με το εργολαβικό αφού έχουν μπει διακόπτες και πινακας; Φαντάζομαι ότι αναφαιρεσε σε εργοταξιακη και οχι εργολαβικη Απο τη στιγμή που η παροχή είναι ιδιοκτησία σας, η τάση και τα αμπέρ της εργοταξιακης παροχής καθώς και η υπάρχουσα εγκατάσταση καλύπτει τις ανάγκες της αντλίας από πλευράς ασφάλειας (πινάκες και καλωδιώσεις ) δεν νομίζω να υπάρχει θέμα Καταναλώνεις πληρώνεις
Justelene235 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. εχω ξεκινήσει ξήρανση στην ενδοδαπεδια μου. Ανα ημέρα αύξανω . 2 ημέρες 25 μετά 27 μετά 30 μετά 32 37 37 41 45 45 45 και 35 και κλείσιμο. Επειδή είναι νεόδμητο τρίτου ορόφου, μπαινεις αερας από κεντρική πόρτα. να αφήσω και κάποιο παράθυρο; Ή θέλει ζέστη;
Tsino Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Το σπίτι πρέπει να είναι κλειστό για την ξήρανση.. ΠΡέπει να γίνει αβίαστα τόσο εσωτερικά του θερμομπετό όσο και στην επιφάνειά του.. Άρα ο αέρας στην επιφάνειες δεν πρέπει να κυκλοφορεί λόγω ρευμάτων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα