Panagiotis 7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα παιδιά και καλή καραντίνα σε όλους.Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε μητρική a-320 gigabyte και επάνω εχω επεξεργαστή ryzen 2400g..Σκέφτομαι να πάω παλι σε ryzen οπότε κοιτάω x570 μητρικές..Το budget ειναι μέχρι 180 ευρώ.Εχετε καποια πρόταση για μητρική σε αυτα τα λεφτά?
TopCLR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόσεξε γιατί η AMD δείχνει πως το X570 δεν έχει υποστήριξη για επεξεργαστές σαν τον 2400G που έχεις. Σε ένα-δύο μητρικές που κοίταξα οι κατασκευαστές μητρικών έχουν προσθέσει τέτοια υποστήριξη. Αν διαλέξεις μητρική βεβαιώσου οτι παίρνει τον 2400G. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από TopCLR
Panagiotis 7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, TopCLR είπε Πρόσεξε γιατί η AMD δείχνει πως το X570 δεν έχει υποστήριξη για επεξεργαστές σαν τον 2400G που έχεις. Σε ένα-δύο μητρικές που κοίταξα οι κατασκευαστές μητρικών έχουν προσθέσει τέτοια υποστήριξη. Αν διαλέξεις μητρική βεβαιώσου οτι παίρνει τον 2400G. Φίλε μου θα αλλάξω και επεξεργστή σκέφτομαι 5600 να βάλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα