SeNNinhA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, tasanton είπε Είναι τόσο φανερή η διαφορά με τα προηγούμενα κινητά σου; Έχω ένα Redmi note 4x και διστάζω να το αλλάξω για το λόγο ότι όλα τα νέα μοντέλα είναι "τσόκαρα" (παντόφλες με βάρος). Είναι διαφορά αλλά τα πάντα συνηθιζονται. Η αληθεια είναι ότι συνήθισα το Nova 5t και δεν μου κάνει αίσθηση αλλά καταλαβαίνω την διαφορά μόλις πιάνω το iPhone 7 μου που φαίνεται κατευθείαν λεπτεπιλεπτο και τέλειο στο χέρι. Η φορμα των Samsung S πάντως με βολεύει και αυτή. 1
lillen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, tasanton είπε Είναι τόσο φανερή η διαφορά με τα προηγούμενα κινητά σου; Έχω ένα Redmi note 4x και διστάζω να το αλλάξω για το λόγο ότι όλα τα νέα μοντέλα είναι "τσόκαρα" (παντόφλες με βάρος). Τι να σου πω ρε φίλε, το εχω λιγες μερες και ακομα με ενοχλει. Σκέφτομαι μηπως εκανα βλακεια τελικα. Μετάνοιασα που δεν πηρα το nova 5t που είναι πιο βολικό στο χέρι. Θα δούμε μήπως το συνηθίσω με το καιρο.
tasanton Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lillen είπε Τι να σου πω ρε φίλε, το εχω λιγες μερες και ακομα με ενοχλει. Σκέφτομαι μηπως εκανα βλακεια τελικα. Μετάνοιασα που δεν πηρα το nova 5t που είναι πιο βολικό στο χέρι. Θα δούμε μήπως το συνηθίσω με το καιρο. Φτάσαμε πλέον τα βολικά κινητά, δηλαδή με οθόνη <6", να είναι πιο ακριβά ενώ όλα τα φθηνότερα να είναι παντόφλες... Δοκίμασα ένα Xiaomi Note 9 ενός φίλου και δεν χωρά στην τσέπη του μπουφάν. Απλά πράγματα δηλαδή... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από tasanton
lillen Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, tasanton είπε Φτάσαμε πλέον τα βολικά κινητά, δηλαδή με οθόνη <6", να είναι πιο ακριβά ενώ όλα τα φθηνότερα να είναι παντόφλες... Δοκίμασα ένα Xiaomi Note 9 ενός φίλου και δεν χωρά στην τσέπη του μπουφάν. Απλά πράγματα δηλαδή... Δυστυχώς τα μεγάλα και βαριά κινητά δεν είναι για όλους και δεν μπορεί κάποιος που είχε ένα μικρότερο κινητό να συνηθίσει έτσι εύκολα ένα τούβλο για κινητό , πιστεύω ότι οι διαστάσεις του κινητού θα έπρεπε να ήταν πρώτη μου προτεραιότητα. 1
eko13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Poco X3 vs Mi 10T lite, ειναι μια συγκριση που θα φορεθει πολυ... Αν και το 10T Lite μοιαζει ενα τσικ πανω στις επιδοσεις, η απαντηση ειναι δυσκολη, ενω το X3 ειναι φθηνοτερο. Ειλικρινα δεν ξερω ποιο απο τα δυο θα αγοραζα. Μαλλον το X3 Bαλτε και στην εξισωση το Redmi Note 9 pro 5G που ερχεται απο Κινα και εαν γινει universal θα τα φαει και τα δυο... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2020 από eko13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα