Προς το περιεχόμενο

POCO X3 vs MI 10T lite vs A71 Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ο τίτλος τα λεει όλα.

Έχω επιλέξει τα 3 midrange αυτα κινητά για την τελική μου επιλογή.

Είναι σχεδον ιδια κινητα σε specs , μονη μεγάλη διαφορά είναι ο επερξεργαστής όπου το ΜΙ 10Τ lite φοράει τον 750 SP έναντι του 732 SP που φοραει ο POCO και τον 720 του Α71.

Βέβαια ο Α71 εχει και την amoled οθόνη αλλά χάνει έδαφος λόγου ότι μου εχουν πει πολλοί οτι ψιλο κολλάει το skin της samsung.

Η χρήση θα είναι επαγγελματική , όπου το βάρος το ρίχνουμε στην ποιότητα των κλήσεων , συνδεση bluetooth με ακουστκά , αυτονομία μπαταρίας.

Οπότε είμαι σχεδόν έτοιμος να κλείσω το MI 10T lite αλλά θα ήθελα την γνώμη σας πριν το οριστικοποιήσω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vargas είπε

Καταρχήν το άλλο 71 δεν έχει τον 720 αλλά τον 730 και τραγική κάμερα. Midrange και Samsung δεν...

Οποτε άκυρο λοιπον το Α71 , αυτα φοβόμουν για τα midrange Samsung (δεν ειχα ποτε) , παμε για ενα απο τα Xiaomi , πιο όμως?

Ένας φίλος μου πρότεινε και το Huawei Nova 5T , παρόλου που είναι περσινό μοντέλο.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lillen είπε

Οποτε άκυρο λοιπον το Α71 , αυτα φοβόμουν για τα midrange Samsung (δεν ειχα ποτε) , παμε για ενα απο τα Xiaomi , πιο όμως?

Ένας φίλος μου πρότεινε και το Huawei Nova 5T , παρόλου που είναι περσινό μοντέλο.

Καλό κ το nova , απλά έχει δραματικά μικρή μπαταρία . Απ' αυτά που βλέπεις το mi 10  t lite είναι η λογική επιλογή

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vargas είπε

Καλό κ το nova , απλά έχει δραματικά μικρή μπαταρία . Απ' αυτά που βλέπεις το mi 10  t lite είναι η λογική επιλογή

Μια χαρα μπαταρία έχει για μια ημέρα γεμάτης χρήσης. Το λέω με εμπειρια χρήσης του. Δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά νομίζω την διαχειρίζεται καλύτερα από τα Xiaomi. Το OS μου κάθεται καλύτερα της Huawei από της Xiaomi (έχω εμπειρια και από τα δύο). Ο επεξεργαστής του Nova είναι ξεκάθαρα δυνατότερος και προσωπικά θα το προτίμησω ως χαρακτηριστικό. Δεν δέχεται κάρτα μνήμης.

Επειδή ο καθένας επιλέγει με δικά του κριτήρια φυσικά η τελική επιλογή είναι υποκειμενική.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Μια χαρα μπαταρία έχει για μια ημέρα γεμάτης χρήσης. Το λέω με εμπειρια χρήσης του. Δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά νομίζω την διαχειρίζεται καλύτερα από τα Xiaomi. Το OS μου κάθεται καλύτερα της Huawei από της Xiaomi (έχω εμπειρια και από τα δύο). Ο επεξεργαστής του Nova είναι ξεκάθαρα δυνατότερος και προσωπικά θα το προτίμησω ως χαρακτηριστικό. Δεν δέχεται κάρτα μνήμης.

Επειδή ο καθένας επιλέγει με δικά του κριτήρια φυσικά η τελική επιλογή είναι υποκειμενική.

Δεν υπάρχει Xiaomi που να βγάζει απλα την μέρα . Σε αυτό χωλαινει το nova. Γούστα είναι αυτά εγώ δεν μπορώ το emui με τπτ όμως . Το miui  ειδικά στο 12 είναι καταπληκτικό

Δημοσ.

Το Nova 5t είναι ήδη 12 μηνών και έχει πάρει μια αναβάθμιση OS. Δεν θα ασχολιό-
μουν καν με τα 300 Ευρώ που ζητάνε.

Από Samsung δες μηπως παίξει προσφορά το s10 lite και πέσει στη γειτονιά του
Α71, κάτω από 400 δλδ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eaglos είπε

Α71, κάτω από 400 δλδ.

Αλλη κατηγορία το S10 lite, πολύ ανώτερο αλλά με κάποιες ελλείψεις σε σχέση με το S10.Είναι σε διαφορετικό εύρος τιμής σε σχέση με αυτά που γράφει ο TS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, eaglos είπε

Α71, κάτω από 400 δλδ.

220-250 παίζει. Και εχει τον ίδιο επεξεργαστή με τα  P30/P30 Pro με πολύ καλές κάμερες. Δεν το προσπερνάς εύκολα.

4150 μπαταρία έχει το Mi10lite και 3750 το Nova. Μικρή η διαφορά και το EMUI κατά κανόνα κάνει καλύτερη διαχείριση από το MIUI.

Καλύτερος επεξεργαστής και καλύτερες καμερες για το Nova 5t και πιο φθηνή τιμή.

Amoled οθόνη, λίγο μεγαλύτερη μπαταρία και βύσμα 3.5 (αδιάφορο για εμένα αφού υπάρχει αντάπτορας) για το Mi10lite

Ο καθένας επιλέγει με τα δικά του κριτήρια.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 νοεμβρη σημερα...  σε λιγοτερο απο 3 βδομαδες ερχεται η μαυρη παρασκευη

κραταω μικρο καλαθι... αλλα κανα αμαζον ισως να πεταξει μια προσφορα κανα poco f2 στα 290...  και μετα τα αλλα δεν μπαινουν καν στην συγκριση

στην θεση σου θα εκανα λιγο υπομονη.. 

απο κει και μετα οι διαφορες σε επεξεργαστη gpu και τζιτζιρι μιτζιρι ειναι μικρες.. εως ελαχιστες...  αν δεν εβλεπες την διαφορα σε χαρτι ουτε θα την ηξερες

οσο αναφορα την καταναλωση και διαχειρηση μπαταριας επεξεργαστων, καλος και ο kirin αλλα ο snapdragon ειναι αλλο πραμα...  ακομα και στα πιο φτηνα..

απο εκει και μετα ειναι πως σε βολευει... αμα δεν κολλησεις με ονομα και παρεις αυτο που σου ταιριαζει δεν υπαρχει λαθος επιλογη

και τα 2 ειναι κινηταρες... αντε βαλε μεσα και το  m 10 lite να τριτωσει το κακο

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.

Τελικά παρήγγειλα το MI 10T lite και το περιμένω.

Οι λόγοι που το επέλεξα ήταν η αυτονομία (μπαταρία 4850 mAh) , refresh rate οθονης στα 120 Hz , και το chipset της SP 750G με antutu score στα 330000.

Επίσης καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το poco, αυτα.

Θα επανέλθω με εντυπώσεις και συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα που ειχα προσφατα (iphone και Huawei)

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/11/2020 στις 11:21 ΜΜ, lillen είπε

Τελικά παρήγγειλα το MI 10T lite και το περιμένω.

Οι λόγοι που το επέλεξα ήταν η αυτονομία (μπαταρία 4850 mAh) , refresh rate οθονης στα 120 Hz , και το chipset της SP 750G με antutu score στα 330000.

Επίσης καλύτερη ποιότητα κατασκευής απο το poco, αυτα.

Θα επανέλθω με εντυπώσεις και συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα που ειχα προσφατα (iphone και Huawei)

Έχω εδώ και κάτι μέρες το καινούργιο κινητό στα χέρια μου, πρώτη εντύπωση μου έκανε το μέγεθος και το βάρος, προηγούμενος είχα το iphone 6 και αργότερα το mate 10 lite, αλλά πιστεύω ότι αυτό ένιαι κάτι που θα το συνηθίσω με τον καιρό. 

Γενικότερα είναι μια ποιοτική συσκευή, η ανανέωση της οθόνης στα 120 Hz κάνει την εμπειρία χρήσης πιο ομαλή.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι οκ , αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έδινα ποτέ σημασία.

Είναι ένα γρήγορο κινητό με μπαταρία που θα σου βγάλει την ημέρα άνετα με νορμάλ χρήση αλλά αν το ξεσκίσεις στην χρήση θα χρειαστεί να το φορτίσεις μεσα στην μέρα (γρήγορη φόρτιση μεν αλλά ζεσταίνεται).

Δεν βλέπω τον λόγο να έδινα παραπάνω λεφτά για κινητό , το μόνο που του λείπει είναι η ασύρματη φόρτιση σαν feature.

Αυτά…

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lillen είπε

Έχω εδώ και κάτι μέρες το καινούργιο κινητό στα χέρια μου, πρώτη εντύπωση μου έκανε το μέγεθος και το βάρος, προηγούμενος είχα το iphone 6 και αργότερα το mate 10 lite, αλλά πιστεύω ότι αυτό ένιαι κάτι που θα το συνηθίσω με τον καιρό. 

Γενικότερα είναι μια ποιοτική συσκευή, η ανανέωση της οθόνης στα 120 Hz κάνει την εμπειρία χρήσης πιο ομαλή.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι οκ , αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έδινα ποτέ σημασία.

Είναι ένα γρήγορο κινητό με μπαταρία που θα σου βγάλει την ημέρα άνετα με νορμάλ χρήση αλλά αν το ξεσκίσεις στην χρήση θα χρειαστεί να το φορτίσεις μεσα στην μέρα (γρήγορη φόρτιση μεν αλλά ζεσταίνεται).

Δεν βλέπω τον λόγο να έδινα παραπάνω λεφτά για κινητό , το μόνο που του λείπει είναι η ασύρματη φόρτιση σαν feature.

Αυτά…

Άντε καλορίζικο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29/11/2020 στις 6:26 ΜΜ, lillen είπε

Έχω εδώ και κάτι μέρες το καινούργιο κινητό στα χέρια μου, πρώτη εντύπωση μου έκανε το μέγεθος και το βάρος

Είναι τόσο φανερή η διαφορά με τα προηγούμενα κινητά σου; Έχω ένα Redmi note 4x και διστάζω να το αλλάξω για το λόγο ότι όλα τα νέα μοντέλα είναι "τσόκαρα" (παντόφλες με βάρος).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...