Dimg19 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαλημερα συμφορουμητες. Πηρα το μηχάνημα του τιτλου μεταχειρισμένο, έχει 64gb ssd και 4gb ram. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα (αφού λαμβάνω υπόψιν την παλαιότητά). Η μπαταρία του έχει φάει τα ψωμιά της με 1000+ κύκλους. Η ερώτηση είναι αν παίρνω μια οποιαδήποτε oem a1465 η θα έχω θεμα? Θα την αναγνωρίζει κανονικά ή θα μου εμφανίσει κάποιο μυνημα ασυμβατότητας? Τέλος για αναβάθμιση ssd και ram νομίζω δεν γίνετε σε αυτό το μοντέλο καθώς είναι soldered σωστά? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Dimg19
bioentre Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dimg19 είπε Kαλημερα συμφορουμητες. Πηρα το μηχάνημα του τιτλου μεταχειρισμένο, έχει 64gb ssd και 4gb ram. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ταχύτητα (αφού λαμβάνω υπόψιν την παλαιότητά). Η μπαταρία του έχει φάει τα ψωμιά της με 1000+ κύκλους. Η ερώτηση είναι αν παίρνω μια οποιαδήποτε oem a1465 η θα έχω θεμα? Θα την αναγνωρίζει κανονικά ή θα μου εμφανίσει κάποιο μυνημα ασυμβατότητας? Τέλος για αναβάθμιση ssd και ram νομίζω δεν γίνετε σε αυτό το μοντέλο καθώς είναι soldered σωστά? O ssd αλλάζει. Η μνήμη όχι Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από bioentre
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Για μπαταρία βάλε άλλη μάρκα, εκτος Apple. Έτσι έκανα εγώ, και με έβγαλε ασπροπρόσωπο με το 1/10 των χρημάτων, που θα πλήρωνα την υπερκοστολογημένη μακακία της Apple. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.batteries.gr/ Απλά να είναι ίδιος ο κωδικός της μπαταρίας για να είναι απόλυτα συμβατό με το macbook σου. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου για να κάνεις την εγχείρηση, τότε πάρε τη μπαταρία και πάνε σε ένα μη-εξουσιοδοτημένο service της apple για να στην περάσουν αυτοί με 10-20 ευρώ.
Dimi1977 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα, μπορω να βοηθησω αν θελετε ελατε πμ
Dimg19 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά. Πιάνουν τα χέρια μου και βρήκα oem στα 30 ευρώ. https://www.hotsale.gr/apple-a1406-for-apple-macbook-air-11-a1370-mid-2011-a1465-mid-2012-4680mah.html.html Ssd λέτε να αξίζει να αλλάξω, θα ανέβει πολύ η ταχύτητα? Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από Dimg19
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα