Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους . στο συστημα της υπογραφης μου , για gaming σε 1080 αναλυση , ποια αναβαθμιση θα προτεινατε? εχω σκεφτει να αλλαξω την 960 σε μια εκ των 1660ti η' RX 5600 XT . οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποια και να διαλέξετε θα έχει γερό bottleneck από τον επεξεργαστή.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Όποια και να διαλέξετε θα έχει γερό bottleneck από τον επεξεργαστή.

ωχ , δηλαδη μου λες να παω σε ολικη αναβαθμιση ?

Δημοσ.

φραγκα δεν υπαρχουν....μηπως λοιπον να κατσω στ'αυγα μου ? η' να παω σε μια λιγο κατωτερη καρτα ? πχ RX 580?

1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Δυστυχώς...

τοσο κακος ειναι ο 4460 δηλαδη?

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε

Για να αναφέρεις αυτές τις 2 κάρτες φαντάζομαι έχεις budget γύρω στα 270-300€ για την αναβάθμιση. Αν υπάρχει δυνατότητα να πουλήσεις και το υπάρχον σετάκι cpu-mobo-ram-κάρτα για να ανέβεις σε budget, φτιάχνεις ολοκαίνουργιο σύστημα δυνατό.

Με 200€ βάζεις νέα cpu-mobo-ram, και μετά πάμε σε κάρτα που θέλει 150€-230€.

Αλλιώς μία 1660 super μόνη της στα 200-230€ θα δώσει πράγματα αλλά θα την κρατάει κάπως πίσω ο επεξεργαστής σου όπως λέει και ο Τέρης.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SOAD1981 είπε

φραγκα δεν υπαρχουν....μηπως λοιπον να κατσω στ'αυγα μου ? η' να παω σε μια λιγο κατωτερη καρτα ? πχ RX 580?

τοσο κακος ειναι ο 4460 δηλαδη?

Δες το ενδεχομενο να δοκιμασεις - παρεις την 1650 Super (μια φθηνη στα 146 ευρα)! Απο κει και πανω,
θα παρατηρεις bottleneck... Βεβαιως μπορεις και να μην το λαμβανεις σοβαρα υποψιν σου αυτο, χοχο! 😀

H 1650 super ειναι αυτο που χρειαζομαστε ολοι για αναβαθμιση
και στη σωστη τιμη οταν βρισκεται / ειναι < 150 ευρα. Scores 😃
relative-performance_1920-1080.png

Δημοσ.

devil , το bottleneck ισως μπορω να μην το πολυλαβω υποψη απο την αποψη να παρω μια καλη καρτα τωρα και να την εχω και με την αναβαθμιση , οποτε αυτη γινει

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...