hfaistos37 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια προσωπική ιστοσελίδα για εκπαιδευτικούς σκοπούς και είμαι εντελως άσχετος. τα Βηματα που έχω κανει μεχρι τωρα είναι 1.αγορα domain για 2 χρόνια 2. αγορα web host για ένα μηνα με cpanel 3.συνδεση ip domain me web host 4. Στο whois με βγάζει σαν. WHOIS vsimosis.eu Domain: vsimosis.eu Script: LATIN Ιδιοκτήτης domain name: (Μη διαθέσιμο) Visit www.eurid.eu for webbased WHOIS. Τεχνικά θέματα: Οργανισμός: Enartia S.A. Γλώσσα: el Email: [email protected] Εταιρία μέσω της οποίας έγινε η κατοχύρωση: Όνομα: Papaki.com Website: https://www.papaki.com/ Name servers: dns1.papaki.gr Keys: flags:KSK protocol:3 algorithm:RSA_SHA256 pubKey:AwEAAbSJyx7GSQ39qov8zuFAOupQ6wKD1WPln8OoL/k3wawOgnbu4DXzPW2/MZfM4F+ePD3TSda6W1vPtMxkhAD4aLGPvOYEhqgpE1+rv4LjYJXujnszpMez46/Y01neNiOuGogvK+lA577t3oYLjfQTbRL23zXaHxcDZ67fxjJdlMUbGdgqJC6EGmyNCPzYqB4jKK9X8vhFDbEm4QfaU7aHpakQVZfxmtjPIfDz14MtqRdreQuT4XzRDjkN0F3SYioGB90eeC61EIFHv38VDab3zYpAAfulNc5TetlgyrbLzex0GN/e8GY29+0g+JoX6CEQ+l5fc4+0b7mg9QqFDIMCBRs= Please visit www.eurid.eu for more info. Ο ιδιοκτήτης του domain name έχει επιλέξει να μην εμφανίζονται τα στοιχεία του στα αποτελέσματα αναζήτησης whois. 5 . προσπαθώ να συνδεθώ στο control panel του cpanel αλλα κάτι έχω κάνει λάθος πριν. όποιος μπορει να με ξεμπλοκάρει τον ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από hfaistos37
filip123go Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Γιατί web host μόνο για 1 μήνα; Το cPanel αρκετά αξιόπιστο πάντως.! Που αγόρασες web host?
hfaistos37 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 δεν διαθέτω παραπάνω λεφτά τώρα . εαν παίξει η ιστοσελίδα θα την κρατίσω εγω βασικά κατωχιρωσα το domain vsimosis.eu sto papaki.gr 4 ευρώ βρηκα web host cpanel me 15 euro νομίζω οτι συνδεσα σωστα το web host με το domain μου και δεν ξέρω εαν ακομα ενημερωνονται οι dns και δεν με αφινει να κανω log in στο cpanel control panel
kormos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, hfaistos37 είπε Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια προσωπική ιστοσελίδα για εκπαιδευτικούς σκοπούς και είμαι εντελως άσχετος. τα Βηματα που έχω κανει μεχρι τωρα είναι 1.αγορα domain για 2 χρόνια 2. αγορα web host για ένα μηνα με cpanel 3.συνδεση ip domain me web host 4. Στο whois με βγάζει σαν. WHOIS vsimosis.eu Domain: vsimosis.eu Script: LATIN Ιδιοκτήτης domain name: (Μη διαθέσιμο) Visit www.eurid.eu for webbased WHOIS. Τεχνικά θέματα: Οργανισμός: Enartia S.A. Γλώσσα: el Email: [email protected] Εταιρία μέσω της οποίας έγινε η κατοχύρωση: Όνομα: Papaki.com Website: https://www.papaki.com/ Name servers: dns1.papaki.gr Keys: flags:KSK protocol:3 algorithm:RSA_SHA256 pubKey:AwEAAbSJyx7GSQ39qov8zuFAOupQ6wKD1WPln8OoL/k3wawOgnbu4DXzPW2/MZfM4F+ePD3TSda6W1vPtMxkhAD4aLGPvOYEhqgpE1+rv4LjYJXujnszpMez46/Y01neNiOuGogvK+lA577t3oYLjfQTbRL23zXaHxcDZ67fxjJdlMUbGdgqJC6EGmyNCPzYqB4jKK9X8vhFDbEm4QfaU7aHpakQVZfxmtjPIfDz14MtqRdreQuT4XzRDjkN0F3SYioGB90eeC61EIFHv38VDab3zYpAAfulNc5TetlgyrbLzex0GN/e8GY29+0g+JoX6CEQ+l5fc4+0b7mg9QqFDIMCBRs= Please visit www.eurid.eu for more info. Ο ιδιοκτήτης του domain name έχει επιλέξει να μην εμφανίζονται τα στοιχεία του στα αποτελέσματα αναζήτησης whois. 5 . προσπαθώ να συνδεθώ στο control panel του cpanel αλλα κάτι έχω κάνει λάθος πριν. όποιος μπορει να με ξεμπλοκάρει τον ευχαριστώ Γιατί δεν στέλνεις στο support να σε εξυπηρετήσουν?
kormos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, elpenor είπε Στα .gr site δεν γυρίζουν οι DNS το ΣΚ. Είναι σίγουρο? Εφόσον τις πήρε και τις δύο υπηρεσίες από τον ίδιο μεταπωλητή δεν θα έπρεπε να είναι εντάξει?
elpenor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, kormos είπε Είναι σίγουρο? Εφόσον τις πήρε και τις δύο υπηρεσίες από τον ίδιο μεταπωλητή δεν θα έπρεπε να είναι εντάξει? Ναι είναι σίγουρο. Μέσα στην όλη διαδικασία μπαίνει Ελληνική υπηρεσία που βρίσκεται στην Κρήτη και το ΣΚ δεν.
kormos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, elpenor είπε Ναι είναι σίγουρο. Μέσα στην όλη διαδικασία μπαίνει Ελληνική υπηρεσία που βρίσκεται στην Κρήτη και το ΣΚ δεν. Εντάξει, ευχαριστώ για την πληροφορία 1
hfaistos37 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2020 στις 9:59 ΠΜ, filip123go είπε Γιατί web host μόνο για 1 μήνα; Το cPanel αρκετά αξιόπιστο πάντως.! Που αγόρασες web host? μια ερώτηση γίνετε να φτιάξω απλή ιστοσελίδα με joomla και xammp και να βγαίνει online ? μέχρι να πληρωθώ και να φτιάξω σε web host μετα! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2020 από hfaistos37
Predatorkill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, hfaistos37 είπε μια ερώτηση γίνετε να φτιάξω απλή ιστοσελίδα με joomla και xammp και να βγαίνει online ? μέχρι να πληρωθώ και να φτιάξω σε web host μετα! Ngrok
hfaistos37 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) thanks . μια ερώτηση σε 24mbps adsl και εαν πληρώσω dynamic ip me raspberry pi 4 b 4gb με centos 7, θα μπορώ να φιλοξενίσω ιστοσελίδα η θα σέρνετε τελειως ? Γιατι θέλω μεν να πειραματιστώ με raspberry pi 4 b αλλα δεν θέλω να πληρώσω πολλά λεφτά για συνδεση 50mbps και στατική αρχικά. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από hfaistos37
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα