Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, raul7 είπε

Η κάρτα δεν έχει θέμα ασυμβατότητας με την μητρική, θα παίξει κανονικά. Όλες οι σύγχρονες κάρτες μπαίνουν σε όλες τις σύγχρονες μητρικές, μην ανησυχείς.

Οι υψηλότερες ταχύτητες ραμ που βλέπεις στη μητρική υποστηρίζονται μόνο με επεξεργαστές i7 & i9. Με i5 το μέγιστο είναι 2666. Μπες στο σάιτ της gigabyte για την μητρική, πάτα εκεί που λέει specification και θα δεις τα ψιλά γράμματα.

Δεν έχω κάτι κατά της Asrock, αν σου αρέσει περισσότερο και διαβάσεις και κανα δυο καλά πράγματα στο ίντερνετ πάρε αυτήν. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις στις μητρικές ιντελ για να πω την αλήθεια, απλά πήγα με κάτι οικονομικό με chipset b460.

Σε αυτές τις τιμές και χωρίς extreme χρήση, συνήθως δεν καταλαβαίνεις μεγάλες διαφορές μεταξύ των μητρικών. Μπορείς να δεις πόσες θύρες usb/sata κλπ δίνουν γιατί μπορεί αυτό να σε βοηθήσει να διαλέξεις.

Onboard γραφικά δεν πρέπει να έχουν, και δεν σε ενδιαφέρει κιόλας εφόσον θα βάλεις κάρτα.

Ναι σωστά, και η ATX της asrock έχει με i5 μέχρι 2666. Εν το μεταξύ στο skrourz έχουν λάθος στοιχεία καθώς για Micro ATX λέει μέχρι 2666, ενώ στο site του κατασκευαστή λέει 2933 (με i7, i9 φυσικά) οπότε για αυτό κοιτούσα για ATX λανθασμένα. Λογικά θα πάω σε αυτή που μου πρότεινες εξ αρχής λόγω του ότι η arsrock έχει μόνο 2 slots για rams. 

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά (πιστεύω και η τελευταία φορά που σε ζαλίζω 😅 )

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Οποιαδήποτε H410/Β460/H470 μητρική και αν βάλεις, θα τρέχει τις μνήμες μέχρι 2666MHz αν μπει επεξεργαστής i5 ή κατώτερος και μέχρι 2933MHz αν μπει i7 ή i9.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...