Προς το περιεχόμενο

Peugeot 106 στο 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το ζητάει η καρδούλα σου παρτο.... κατι αλλο δεν θα σε κάνει χαρούμενο στα χρήματα αυτά... με την διαφορά οτι ΟΛΑ τα αλλα ειναι πιο ασφαλη για την σωματική σου ακεραιότητα!!!

αν σε νοιάζει βεβαια στην ηλικια που εισαι :)

• Thanks 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2020 στις 12:09 ΜΜ, Newbie12 είπε

Προφανώς παιδιά αν αποφασίσω να το αγορασω ,θα αγορασω ένα το οποίο ξέρω ότι δεν έχει περάσει από πολλά χέρια που το πήραν μόνο για να τρέχουν. Πάντως, στο ίδιο budget, τι εναλλακτικές θα μου προτείνατε;

Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί στην τελική θα πάρεις αυτό που γουστάρεις. Αλλά θα σχολιάσω το να γνωρίζεις από που πέρασε και τι είδους μεταχείριση είχε ένα αυτοκίνητο. Προ πολλών ετών πήρα το πρώτο ξεκάθαρα δικό μου αυτοκίνητο ένα Renault Clio. μεταχειρισμένο. Όχι και το πιο καγκούρικο αυτοκίνητο αλλά νέος γαρ εγώ του φέρθηκα παντελώς καγκούρικα.

Μετά από λιώσιμο το έδωσα στην αντιπροσωπεία για καινούργιο να αγοράσω καινούργιο, το είχα πάρει από την ίδια αντιπροσωπεία. Χρόνια μετά πηγαίνω προς συμπρωτεύουσα με τη μηχανή και προσπερνώντας ένα clio μου έκανε η πινακίδα εντύπωση και συνειδητοποιώ ότι είναι το παλιό μου. Το ακολουθώ για λίγο και μπαίνει σε ΣΕΟ και το ακολουθώ για να το δω από κοντά. Το είχε μια κοπέλα (δεν ακολούθησα για αυτό, ούτε σταμάτησα για αυτό) και για να μην την τρομάξω της εξήγησα ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό μου παλαιότερα και όντως μου είπε το αγόρασε από εκεί που το έδωσα.

Στο συμπέρασμα, η κοπέλα το αγόρασε ως ελαφρώς μεταχειρισμένο, ατρακάριστο με 85.000χλμ που το είχε μια "κοπέλα" και δεν το πολυ-κυκλοφορούσε. Τα κλασικά δηλαδή. Η αλήθεια είναι ότι το αυτοκίνητο το αγόρασα εγώ με 65.000χλμ (αν ήταν και αυτό αλήθεια δλδ), το παρέδωσα με λίγο κάτω από 200.000 και είχε τουλάχιστον ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό από εμένα. Επίσης η αλήθεια είναι ότι το αυτοκινητάκι το πήγαινα κόκκινα (όσο πήγαινε δηλαδή το συγκεκριμένο). Και μάλιστα όπως μου είπε η κοπέλα η οικογένειά της έχει συνεργείο αυτοκινήτων και υποτίθεται ξέρουν να ελέγχουν κάποια πράγματα περισσότερα από εμάς του σωρού. Σκέψου δηλαδή τι δούλεμα πέφτει σε εμάς τους άσχετους.

Επεξ/σία από panostza
  • Like 2
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/11/2020 στις 4:16 ΠΜ, _BASSstarlet_ είπε

Τι σημαίνει το «πιο αποστειρωμένο»;

Υπάρχει διαβάθμιση στην αποστείρωση;

Προφανώς και υπάρχει διαβάθμιση στην αποστείρωση, όπως και στο χιούμορ βέβαια...😉

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστείρωση μπορείς να ανατρέξεις στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Βασικές αρχές αποστείρωσης (4ype.gr)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...