jimakos234 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Πιστευω καλυτερα να ψαξεις κατι πιο νεο σε αυτα τα λεφτα, οπως προτειναν πριν, και μιλαω ως κατοχος 206 1,4 8ν 5θυρο του 2004, το οποιο αγορασα στα 1.800 ευρω απο γνωστο μου, που δεν το ειχε παιδεψει (το πηρα το 8/2019 με 140.000χλμ ), σε καλη κατασταση (και με τους 2 αεροσακους αχρησιμοποιητους). Περιττο να πω οτι εχω σκασει μεχρι σημερα 2 φορες σε service(1 με το που το πηρα, αλλο 1 το καλοκαιρι φετος) αλλου ενα 700 χοντρικα συνολο(λαδια, φιλτρα, μπεκ, ψαλιδια). Η αληθεια ειναι οτι το περιμενα σαν αμαξι λογο ηλικιας, απλα να πω δεν ειναι τοσο οικονομικο οσο πιστευεις, μεσα στην πολη (μιλαμε για περιπου 8/100 χλμ στην καλυτερη). Αν μπορεις κοιτα για μοντελα απο το 2010 και μετα, ολο και κατι θα βρεθει. ΕΙδικα αν ρωτησεις και γνωστους σου. 1
Newbie12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, aspirini είπε μπορει να μην εχει το στυλ που ζητας αλλα ψαξε για huyndai accent του 1998 ..Εαν εχει καλο σαλονι (δηλαδη το προσεχε αυτος που το ειχε και δεν το ειχε σαν αποθηκη ) παρτο με κλειστα ματια κ θα βρεις την υγεια σου ....Το αμαξι εχει και air condition. Προσοχη μονο του 1998 . Αυτό είναι το δεύτερο του πατέρα μου,το οποίο θα πάει σε εμένα. Απλώς δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση γιαυτο σκέφτομαι να αγορασω άλλο δικό μου. 8 ώρες πριν, Black Demis είπε πχ κατι τεοτιο ειναι ανώτερο απο αυτα που ψαχνεις (ενα παράδειγμα) https://www.car.gr/24007007-mitsubishi-colt-full-extra-16 Το έψαξα λίγο το συγκεκριμένο, πολύ δυνατό αμάξι μου φαίνεται και μου αρέσει, αν και μου φαίνεται λίγο μεγάλο για πρώτο αμάξι αλλά θα το έχω σίγουρα υπόψην μου!
Black Demis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Newbie12 είπε Αυτό είναι το δεύτερο του πατέρα μου,το οποίο θα πάει σε εμένα. Απλώς δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση γιαυτο σκέφτομαι να αγορασω άλλο δικό μου. Το έψαξα λίγο το συγκεκριμένο, πολύ δυνατό αμάξι μου φαίνεται και μου αρέσει, αν και μου φαίνεται λίγο μεγάλο για πρώτο αμάξι αλλά θα το έχω σίγουρα υπόψην μου! δεν ειναι και πολυ μεγαλο 3.9 μετρα και το 106 που θελεις ειναι 3,7 μετρα (20 εκατοστα διαφορα) 1
Newbie12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Black Demis είπε δεν ειναι και πολυ μεγαλο 3.9 μετρα και το 106 που θελεις ειναι 3,7 μετρα (20 εκατοστα διαφορα) Πολύ δυνατό μου φαίνεται. Με βλέπω να καταλήγω εκεί χαχαχαχ
Aurumnus Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Newbie12 είπε Χαχαχ, ειπαμε δεν το θέλω ούτε για Λιμανάκια ούτε για τίποτα τέτοιο. Από μικρός το έχω στο μάτι που επαιζα need for speed underground 2 μόνο αυτό έπαιρνα. Αλλά επειδή το κωλοεφτιαχνα εκεί δεν σημαίνει ότι θα το κωλοφτιαξω και στην πραγματικότητα 😂 Η οδήγηση στην πραγματική ζωή δεν είναι Need for Speed. Ξεκόλλα από το 106 και με τα 2000€ μπορείς να βρεις κάτι πολύ καλύτερο και πιο ασφαλές. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2020 από Aurumnus 1
Black Demis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Newbie12 είπε Πολύ δυνατό μου φαίνεται. Με βλέπω να καταλήγω εκεί χαχαχαχ Καλυτερα από αυτό που θες να πάρει (btw είχα το 106 ξέρω τι χάρος είναι) στην χειρότερη θα πας 2.5 κ μόνο μην πάρεις το 106/saxo 6 ώρες πριν, Newbie12 είπε 1
lary7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Το 106 είναι εξαιρετικό αμαξάκι το είχα πρίν 15... χρόνια πολύ άνετο στην οδήγηση και αμα το μάθαινες καλά μπορούσες να πάς και σβέλτα. Το 1.1 ήταν αρκετά δυνατό για τα κυβικά του και σχετικά οικονομικό σε βενζίνη αν δεν το πίεζες. Τα ανταλλακτικά του πάμφθηνα αλλά αυτό που είχα δεν είχε υδραυλικό τιμόνι και A/C, μεγάλο μείον και αναγκαστικά έκανες μπράτσα μέσα στην πόλη. Αν μπορείς να ανέβεις λιγο πάνε σε 107, λιγότερο άνετο αλλά σύγχρονο και πολύ βολικό μεσα στην πόλη. Αλλιώς βρές κάτι σε εξαιρετική κατάσταση να έχει και κάποιο βασικό εξοπλισμό και όχι μονο ηλεκτρικά παράθυρα όπως το δικό μου. 1
imr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εχω λιωσει στα γελια με τις προτασεις (στα σοβαρα κιολας) για accent και starlet. Στα σοβαρα τωρα, σε αυτα τα λεφτα κοιτας Α) Υδραυλικο Τιμονι Β) Αιρ κοντιντιον Γ) Οσο καλυτερη κατασταση γινεται και πιο καινουργιο Εχε ενα backup και οτι αγορασεις +500 ευρω τουλαχιστον για πρωτες βλαβες/σερβις . Μονο λαστιχα να αλλαξεις θα σου παει ενα 200ρι.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, imr είπε Εχω λιωσει στα γελια με τις προτασεις (στα σοβαρα κιολας) για accent και starlet. Στα σοβαρα τωρα, σε αυτα τα λεφτα κοιτας Α) Υδραυλικο Τιμονι Β) Αιρ κοντιντιον Γ) Οσο καλυτερη κατασταση γινεται και πιο καινουργιο Εχε ενα backup και οτι αγορασεις +500 ευρω τουλαχιστον για πρωτες βλαβες/σερβις . Μονο λαστιχα να αλλαξεις θα σου παει ενα 200ρι. Επίσης πολύ γέλιο με το Mitsubishi colt με foul😆 extra και φυσικά Jappan.
phanispal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αχ και να είχαν ιδέα από αυτοκίνητα μερικοί ντεμέκ γνώστες εδώ μέσα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2020 στις 9:29 ΜΜ, davarisx είπε Την ίδια άδεια κρατάς Δεν δηλώνεις κάτι εφόσον δεν αλλάζεις κυβισμό. Αλλάζει όμως ο κωδικός της μηχανής, και μπορεί σε έλεγχο να έχεις πρόβλημα. Στην Ελλάδα μπορείς να αλλάξεις φύλο, ακόμα και ανήλικος, αλλά μηχανή στο αυτοκίνητο, μόνο υπό προυποθέσεις! Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Στις 8/11/2020 στις 5:32 ΜΜ, davarisx είπε Είχες οδηγήσει ποτέ στην ζωή σου σταρλετ η είπες απλά να γράψεις? Το αμάξια αυτά έχουν γράψει χρυσή ιστορία με αστερια κινητήρες,και πολύ καλό στήσιμο. Τώρα τι λες εσύ τα ακούω βερεσε. To yaris είναι ενα πολύ καλό αμαξάκι. Το αν είναι νόμιμα αυτά τι εννοείς ακριβώς για να καταλάβω? Ναι έχω οδηγήσει. Και φίλος μου παραλίγο να σκοτωθεί με τον κουβά μέρα μεσημέρι και με φταίξιμο αλλουνού, το αμάξι βγήκε ολική. Μπορεί για το 98 να ήταν και γαμώ τα αμάξια, σε αυτό δε διαφωνώ, για το 2020 όχι. Κι εντάξει εσύ είσαι μάγκας, οδηγείς σα τον Χάκινεν, δε μασάς. Ο νέος οδηγός είναι το ίδιο; Για τα σημερινά δεδομένα το Στάρλετ είναι σκοτώστρα και η θέση του είναι στην πρέσσα. Εκεί που έχουν πάει και σε κάθε πολιτισμένη χώρα. 2
Μάκαρος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2020 Peuget 106, αυτοκινητο 20+ χρονων, με μηδεν παθητικη ασφαλεια σε συνδυασμο με απειρο οδηγο. Η απαντηση ειναι μια. ΟΧΙ. Υπολογισε εξτρα 1 χιλιαρικο στην καλυτερη περιπτωση για ολα τα μαζεματα που θα χρειαστει, αν τελικα το παρεις. 1
nick#18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Διαβαζοντας ολο το thread στα γρηγορα οι 9/10 σου λενε δες κατι αλλο απο το 106 και θα συμφωνησω. Δες για 206, πολυ πιο "αμαξι" απο το 106.. σχετικα δυσκολακι να βρεις καλο οπως αντιστοιχα και με το 106 αλλα στο ψαξε ολα βρισκονται. Μια αλλη λυση στα 2000 ειναι ενα fiat punto.. αν βρεις και το 1.2 sporting που ειναι εξαταχυτο ακομα καλυτερα.. πολυ σβελτο αυτοκινητακι. Και σε αυτα θελει λιγο ψαξιμο να βρεις καλο αλλα υπαρχουν... π.χ. με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα αυτο https://www.car.gr/31856090-fiat-punto-punto-sporting αν πας και το δεις και ειναι καλο στα υπολοιπα του το σενιαρεις και πας κατω απο 2000 κατα αρκετα πιστευω... ενα αλλο που βρηκα και δειχνει καλο με μια πρωτη γρηγορη ματια ειναι αυτο https://www.car.gr/29633443-fiat-punto-sporting Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2020 από nick#18 1
kostas106gti Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2020 Λόγω του νεαρού της ηλικίας και επειδή πιθανότατα τo 106 που θα βρείς θα είναι λιωμένο θα σου πρότεινα να βρείς κάτι νεότερο και πιο αποστειρωμένο γι' αρχή . Petrolhead mode ON : Βέβαια αυτά που διαβάζω περί ''χάρου'' κλπ νομίζω πως μάλλον απλά δεν γνώριζαν πως να το οδηγήσουν κάποιοι και την είχαν δει Ragnotti στα λιμανάκια,το αμάξι δεν έφταιγε κάπου ,ίσα ίσα, ήταν ίσως το πιο συμμετοχικό με το καλύτερο τιμόνι αυτοκίνητο στην κατηγορία του (και όχι μόνο) ,με καλή θέση οδήγησης, καλά φρένα την στιγμή που ακόμα και τώρα βλέπω το 2020 ταμπούρα! πίσω σε 1.200kg ++ B-segment αυτοκίνητα . Τέλος δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα πρωταγωνιστεί σε διάφορες αναβάσεις, πίστες κλπ . στην Ελλάδα και όχι μόνο. Petrolhead mode OFF : Βέβαια επειδή θέλεις δεν θέλεις ΘΑ ΜΠΕΙΣ στην πρίζα με το που κάτσεις στο συγκεκριμένο αμάξι και με το που βρεθείς σε κάποια ορεινή διαδρομή θα ανοίξεις λίγο τον ρυθμό σου αλλά και θα πάρεις την τρομάρα (το λιγότερο) στο πρώτο ''ασε'' του γκαζιού σε καμία περίεργη στροφή ,θα σου πρότεινα να πας σε κάτι πιο σύγχρονο και ασφαλές και να έχεις όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια να σε προστατεύουν. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα