turbat0s Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Τί μου θύμησες τώρα... Το πρώτο μου (2ο χέρι) αμαξάκι (1,4 ΧΝ '96-χωρίς a/c ) όταν ήμουν πιτσιρικάς. Πολύ διασκεδαστικό, ελαφρύ, μπαίνεις στις στροφές όπως έρχεσαι, χωρίς να κόβεις. Υπερστρέφει εύκολα (δεν είναι καλό αυτό για άπειρο οδηγό). Πανεύκολο παρκάρισμα, εκεί που τελειώνει το πίσω τζάμι τελειώνει και το αυτοκίνητο. Είχε και immo με 4ψήφιο κωδικό! Πολύ προχώ μου φαινόταν τότε! Το "φίλτρο" καμπίνας ήταν απλά ένα λεπτό κομμάτι σφουγγάρι δίπλα στο μοτέρ των υαλοκαθαριστήρων! Βλάβες (από 6-14 ετών όπου το "χάρισα") -Αντλία υδραυλικού τιμονιού (καινούρια-έτσουξε) -Τσιμουχάκια βαλβίδων -Αντλία πιτσιλιστηρίων -Καμένα λαμπάκια πίνακα οργάνων. - Δεν θυμάμαι κάτι άλλο βαρύ. Συμπέρασμα Μην το πάρεις. Ακόμη και αν βρείς "καθαρό" (που το θεωρώ απίθανο) είναι εκτός εποχής. 1
emperor4her Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Μου αρέσει που δικαιολογήστε σε εμάς σε στυλ "Ναι μεν θέλω καγκούρικο αμάξι αλλά μην ανησυχείτε, με το μισό απο το όριο θα πηγαίνω" λες και είμαστε οι γονείς σας και θα σας κόψουμε το χαρτζιλίκι. δεν σκεφτονται ολοι ετσι! εγω ειχα παρει Astra G, και ποτε δεν ετρεχα ουτε τρεχω, νορμαλ ταχυτητες, εθνικο 150-170 και πολη αναλογως την κινηση! 🤣 13 ώρες πριν, Newbie12 είπε Καλησπέρα στο forum, είμαι 19 ετών και σύντομα (ή και όχι λόγω καραντίνας) θα πάρω το δίπλωμα μου. Από μικρός έχω στο μάτι το κλασσικο καγκουρικο αγαπημένο σε όλους και κανέναν Peugeot 106. Είναι ένα αμάξι που με αρέσει πολύ εξωτερικά, είναι μικρό και θεωρώ ότι θα με βολέψει. Δεν το θέλω για να το κωλοφτιαξω και να τρέχω σαν τρελός, το θέλω για να κάνω τις βόλτες μου, να είναι βολικό στην οδήγηση, να μην ξοδεύω πολλα στις βενζίνες, service κτλ. Το θέμα είναι ότι έχω ακούσει πολλούς να το κράζουν και να το λένε προβληματικό. Επίσης, έχω ακούσει ότι έχει θέματα με την ασφάλεια του. Θα ήθελα να με κατευθύνετε και να με πείτε αν αξίζει να το αγοράσω σαν πρώτο δικό μου αμάξι. Σκοπεύω να πάρω ένα το οποίο είναι stock ,του 2000 και μετά και δεν έχει περάσει από πολλά χέρια και με 200.000 km max. Το budget μου είναι μέχρι 2000 ευρώ, μην μου πείτε μάζεψε για κάτι καλύτερο, φοιτητής είμαι! Ευχαριστώ! παντως με 2000 περιπου περνεις opel astra G, πιο σκυλι κατα τη γνωμη μου Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από emperor4her 1
Black Demis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 πχ κατι τεοτιο ειναι ανώτερο απο αυτα που ψαχνεις (ενα παράδειγμα) https://www.car.gr/24007007-mitsubishi-colt-full-extra-16
aspirini Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 μπορει να μην εχει το στυλ που ζητας αλλα ψαξε για huyndai accent του 1998 ..Εαν εχει καλο σαλονι (δηλαδη το προσεχε αυτος που το ειχε και δεν το ειχε σαν αποθηκη ) παρτο με κλειστα ματια κ θα βρεις την υγεια σου ....Το αμαξι εχει και air condition. Προσοχη μονο του 1998 . 1
Dantε Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, aspirini είπε μπορει να μην εχει το στυλ που ζητας αλλα ψαξε για huyndai accent του 1998 ..Εαν εχει καλο σαλονι (δηλαδη το προσεχε αυτος που το ειχε και δεν το ειχε σαν αποθηκη ) παρτο με κλειστα ματια κ θα βρεις την υγεια σου ....Το αμαξι εχει και air condition. Προσοχη μονο του 1998 . Accent στανταρ μονο απο οικοδομους-υδραυλικους η μεταναστες θα βρει 2
arisopc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Θα πηγαινα προς την Ανατολική μεριά πρωτο αμάξι έχω mx5 nc και πήρα τώρα δεύτερο ένα ευκαιρία. colt cz3 κοντά στα χρήματα που διαθέτεις ομορφο αμαξάκι γκαζακι αρκετό για 1300 και ωραίο εσωτερικά και άνετο + χώρους ( επίσης τα πίσω καθίσματα έχουν Ράγα και πάνε μπρος πίσω . μην πάρεις αμάξι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα καλυτερα ένα accent κοιτατε και το αλμερα 1
davarisx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επιτέλους προτάθηκε στάρλετ. Τι καλύτερο για νέο οδηγό απο ένα ασταθές αυτοκίνητο 20ετίας χωρίς υδραυλικό τιμόνι. Ο,τι πρέπει για σκοτώστρα... Είχες οδηγήσει ποτέ στην ζωή σου σταρλετ η είπες απλά να γράψεις? Το αμάξια αυτά έχουν γράψει χρυσή ιστορία με αστερια κινητήρες,και πολύ καλό στήσιμο. Τώρα τι λες εσύ τα ακούω βερεσε. 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατι να μην παρει μια κορόλα του 85?Μπορεί να μην είναι glanza ,αλήθεια είναι νόμιμα αυτά; ,αλλά μόνο βενζίνη θελει. Kαι στα σοβαρά ,ένα yaris του όποτε και να είναι μια χαρά ξύλο αντέχει απο τον νέο οδηγό .Και είναι και αξιοπρεπέστατο. To yaris είναι ενα πολύ καλό αμαξάκι. Το αν είναι νόμιμα αυτά τι εννοείς ακριβώς για να καταλάβω? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, davarisx είπε To yaris είναι ενα πολύ καλό αμαξάκι. Το αν είναι νόμιμα αυτά τι εννοείς ακριβώς για να καταλάβω? Μετατροπή δεν εννοείς;Γιατί εκτός Ιαπωνίας δεν κυκλοφόρησε το μοντέλο αυτό.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από πότε είναι καγκούρικο ρε παιδιά το 106? Κάποιοι το «μετατρέπουν», ναι, αλλά δεν είναι από κατασκευής έτσι. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από _BASSstarlet_ 1 1
davarisx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μετατροπή δεν εννοείς;Γιατί εκτός Ιαπωνίας δεν κυκλοφόρησε το μοντέλο αυτό. Νομιμοτατο είναι. Δεν αλλάζεις κυβισμό μοτέρ τούρμπο βάζεις. Το 4Ε παραμένει το FE γίνεται FTE
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, davarisx είπε Νομιμοτατο είναι. Δεν αλλάζεις κυβισμό μοτέρ τούρμπο βάζεις. Το 4Ε παραμένει το FE γίνεται FTE Δηλαδή βγάζεις νέα άδεια με τα νέα νούμερα κλπ;
davarisx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή βγάζεις νέα άδεια με τα νέα νούμερα κλπ; Την ίδια άδεια κρατάς Δεν δηλώνεις κάτι εφόσον δεν αλλάζεις κυβισμό.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, davarisx είπε Την ίδια άδεια κρατάς Δεν δηλώνεις κάτι εφόσον δεν αλλάζεις κυβισμό. Είμαι σίγουρος ότι κάνεις λάθος.Αλλάζει ο αριθμός σειράς του κινητήρα οπότε σε έλεγχο έχεις πρόβλημα.Επίσης έχεις άλλο τύπο κινητήρα.Κτέο περνας κανονικά;
davarisx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είμαι σίγουρος ότι κάνεις λάθος.Αλλάζει ο αριθμός σειράς του κινητήρα οπότε σε έλεγχο έχεις πρόβλημα.Επίσης έχεις άλλο τύπο κινητήρα.Κτέο περνας κανονικά; Αφού είσαι τόσο σίγουρος δεν χρειάζεται να γράφω ολόκληρο άρθρο για το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ μετατροπή.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, davarisx είπε Αφού είσαι τόσο σίγουρος δεν χρειάζεται να γράφω ολόκληρο άρθρο για το αντίθετο. Μάλλον δεν έχεις κάνει ποτέ μετατροπή. Οχι ,μην σε απασχολώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα