Προς το περιεχόμενο

Peugeot 106 στο 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Newbie12 είπε

Προφανώς παιδιά αν αποφασίσω να το αγορασω ,θα αγορασω ένα το οποίο ξέρω ότι δεν έχει περάσει από πολλά χέρια που το πήραν μόνο για να τρέχουν. Πάντως, στο ίδιο budget, τι εναλλακτικές θα μου προτείνατε;

Ψάξε για ένα  μέχρι 1300cc απλά να το δει κάποιος που ξέρει από αυτοκίνητα μην είναι σάπιο και χωρίς σέρβις αυτό είναι το πάν.... μην κοιτάς χλμ και εμφάνιση  

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ziaba είπε

Ψάξε για ένα  μέχρι 1300cc απλά να το δει κάποιος που ξέρει από αυτοκίνητα μην είναι σάπιο και χωρίς σέρβις αυτό είναι το πάν.... μην κοιτάς χλμ και εμφάνιση  

Εν μέρει σύμφωνο, αλλά η εμφάνιση για εμένα προσωπικά, και δεν μιλάω για το σχεδιασμό του αυτοκινήτου από το εργοστάσιο που εμπίπτει στα γούστα του καθενός, είναι ένα σημάδι αν ο κάτοχος είναι μερακλής και πόσο προσέχει το αυτοκίνητο τού. Αν βρεις ένα αυτοκίνητο με περιμετρικά χτυπήματα, σκουριές, σκασμενο χρώμα και γενικά να φαίνεται ταλαιπωρημένο εξωτερικά, οι πιθανότητες να είναι κακοσυντηρημενο είναι πολύ πιο μεγάλες από ένα που θα φαίνεται πιο προσεγμένο.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αλλά με αυτά δε θα πηγαίνεις Λιμανάκια :P

Χαχαχ, ειπαμε δεν το θέλω ούτε για Λιμανάκια ούτε για τίποτα τέτοιο. Από μικρός το έχω στο μάτι που επαιζα need for speed underground 2 μόνο αυτό έπαιρνα. Αλλά επειδή το κωλοεφτιαχνα εκεί δεν σημαίνει ότι θα το κωλοφτιαξω και στην πραγματικότητα 😂

31 λεπτά πριν, jimzak είπε

206, opel corsa, fiat Punto, Renault clio, πιο σύγχρονα από το 106 που κοιτάς. Ψάξε και βρες ένα σε όσο γίνεται καλύτερη κατάσταση.

Κοιτούσα και το 206 όπως και το 306 γιατί και αυτά είναι αμάξια που με αρέσουν πολύ

Δημοσ.

άμα βρεις 306  3 πορτο σε καλή κατάσταση , μην πεις που το βρήκες , γιατί θα τρέξω πρώτος.

Ότι και να πάρεις , να το κοιτάξεις σε πολλά θέματα γιατί 15-20-25 χρόνια είναι αρκετά για να συμβούν από ολα τα προβλήματα και κυρίως ένα τρακάρισμα.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, SchinasN είπε

άμα βρεις 306  3 πορτο σε καλή κατάσταση , μην πεις που το βρήκες , γιατί θα τρέξω πρώτος.

Ότι και να πάρεις , να το κοιτάξεις σε πολλά θέματα γιατί 15-20-25 χρόνια είναι αρκετά για να συμβούν από ολα τα προβλήματα και κυρίως ένα τρακάρισμα.

25 ετών αμάξι είναι για να το στείλεις σε κάνα Jay Leno για να το βγάλει βίντεο ως ενδιαφέρουσα αντίκα, όχι για να το αγοράσεις ως καθημερινό. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LongTom είπε

25 ετών αμάξι είναι για να το στείλεις σε κάνα Jay Leno για να το βγάλει βίντεο ως ενδιαφέρουσα αντίκα, όχι για να το αγοράσεις ως καθημερινό. 

είπε για το 306, δηλώνω αθώος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άμα θες ένα καλό αμαξάκι που δεν θα σε πουλήσει ποτέ χτυπά το τελευταίο starlet που έβγαινε μέχρι το 99 και αν βρεις και έτοιμο glanza ακόμα καλύτερα.

Ξεχνάς τι θα πει συνεργείο,είναι σβέλτο,και ότι πρέπει για πρώτο αμάξι.

Μην μπλέξεις με σαξοραλα.εχουν φάει πολύ ξύλο τα μοτέρ και δεν είναι για πολλά πολλά.θα εχεις μόνιμη σύμβαση με μηχανικούς.

Γνώμη μου πάντα.

Επεξ/σία από davarisx
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, davarisx είπε

Άμα θες ένα καλό αμαξάκι που δεν θα σε πουλήσει ποτέ χτυπά το τελευταίο starlet που έβγαινε μέχρι το 99 και αν βρεις και έτοιμο glanza ακόμα καλύτερα.

Μην μπλέξεις με σαξοραλα.εχουν φάει πολύ ξύλο τα μοτέρ και δεν είναι για πολλά πολλά.θα εχεις μόνιμη σύμβαση με μηχανικούς.

Γνώμη μου πάντα.

Γιατι να μην παρει μια κορόλα του 85?Μπορεί να μην είναι glanza ,αλήθεια είναι νόμιμα αυτά; ,αλλά μόνο βενζίνη θελει. 

Kαι στα σοβαρά ,ένα yaris του όποτε και να είναι μια χαρά ξύλο αντέχει απο τον νέο οδηγό .Και είναι και αξιοπρεπέστατο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τόσο παλιό αμάξι και με 2k θα πρέπει να εχεις άλλα τόσα για να το κάνεις ανθρώπινο ένα αυτό όσο για ασφάλεια μοναδική ασφάλεια που παρέχει ειναι σταυρός που κάνεις πριν ξεκινήσεις (με λίγα λόγια ειναι να μην τρακάρεις αν τρακάρεις να εύχεσαι να ειναι σε ταχύτητες κάτω από 50 60  χιλομετρα ώρα μπας και ζήσεις)
γενικος σε αυτα τα λεφτα μην ζητας καποια ασφαλεια

Επεξ/σία από Black Demis
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, davarisx είπε

Γνώμη μου πάντα.

Επιτέλους προτάθηκε στάρλετ. Τι καλύτερο για νέο οδηγό απο ένα ασταθές αυτοκίνητο 20ετίας χωρίς υδραυλικό τιμόνι. Ο,τι πρέπει για σκοτώστρα...

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα θα σου ελεγα και suzuki baleno.

Ποσο μετανιωσα που ειχα πουλησει το δικο μου το 12.

Νομιζω στο μπατζετ σου παιζουν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Newbie12 είπε

Το budget μου είναι μέχρι 2000 ευρώ,

μόνο σαπάκι βρίσκεις να αγοράσεις.

Βρες κανέναν να έχει συνεργείο αυτοκινήτων στην περιοχή και κάνε τον κολλητό φίλο. Θα τον χρειαστείς.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το 106 έχει παρεξηγηθεί από πολλούς ως μικρό αμάξι άρα εύκολο. Αν αποφασίσεις να πας όχι γρήγορα, απλά σβέλτα, πρέπει να ξέρεις τι κάνεις 100%. Δεν χαρίζει σε λάθος κινήσεις, ξεκολλάει ο κώλος για πλάκα το οποίο είναι χρήσιμο και διασκεδαστικό όταν ξέρεις τι κάνεις αλλά όταν είσαι 19 που το μεγαλύτερο άγχος σου είναι μη σου σβήσει στο φανάρι, μπορεί να γίνει καταστροφικό. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα αμάξι που θα τσαλακώσει σαν "χαρτοπετσέτα" στο μπαμ. 

Αν δεν είσαι καγκουράκος που το θέλει για γενικό βασανιστήριο φανάρι-φανάρι, Group N, ήχο με το κιλό και σπασιμό διωναρχι στους υπόλοιπους μην το πάρεις, βρες κάτι άλλο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...