Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο λαπτοπ;

yzma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, αγορασα πρόσφατα το asus m509da-ej876t και παρατηρώ, τώρα που αρχίζω να να το χρησιμοποιω, οτι οταν μπαινει στα chrome opera κλπ οτι στην αρχη οταν μπαινει σ εναν ιστοτοπο αργεί να τον φορτώσει. Δεν ξέρω αγχωνομαι μηπως ειναι ελαττωματικό προϊόν γιατι εφοσον ειναι νέος ειχα στο μυαλο μου ότι πρεπει να πηγαινει παρα πολυ γρήγορα. Τι πιστεύετε; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλώς ορίσατε στη κοινότητα!

Αργεί να φορτώσει όταν μπαίνετε στον browser ή και κατά τη χρήση; Αν είναι το δεύτερο κάντε ένα τεστ με το Speedtest.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

@Τέρης Α. Νομιζω μονο στον browser και μονο στην αρχη δηλαδη την πρωτη φορα που μπαινει σε καθε ιστοτοπο. Αλλα επειδη τα κανω σχεδον ολα απο κινητο και τωρα αρχισα να το χρησιμοποιω δεν ειμαι και σίγουρη. Επισης καποιες φορες αργει να συνδεθει αυτόματα στο ίντερνετ οταν το ανοίγω. Θα δοκιμασω να κατεβασω καποιο παιχνιδι να δω πως θα το παει. 😕 Το speedtest μου βγαζει αυτό. 

IMG_20201108_180308_922.jpg

16 ώρες πριν, yzma είπε

Γεια σας, αγορασα πρόσφατα το asus m509da-ej876t και παρατηρώ, τώρα που αρχίζω να να το χρησιμοποιω, οτι οταν μπαινει στα chrome opera κλπ οτι στην αρχη οταν μπαινει σ εναν ιστοτοπο αργεί να τον φορτώσει. Δεν ξέρω αγχωνομαι μηπως ειναι ελαττωματικό προϊόν γιατι εφοσον ειναι νέος ειχα στο μυαλο μου ότι πρεπει να πηγαινει παρα πολυ γρήγορα. Τι πιστεύετε; 

ελαττωματικό δέν πιστεύω οτι είναι.

Στο ίντερνετ με ποιά μέθοδο κάνετε σύνδεση ( Ασύρματα - Wifi ή με καλώδιο ) ;

2 ώρες πριν, yzma είπε

@meletis_m ασύρματα αλλα ειμαι πολυ κοντα στο μοντεμ(αν αυτο εχει σχεση) 

Έχει μια απώλεια αλλα δέν είναι τόσο σημαντική.

Ανοίξτε το chrome και δείτε τι επεκτάσεις - πρόσθετα έχουν ενεργοπιοηθεί απο το κατασκευαστή. 

Διαβάστε εδω για το πώς γίνεται :

https://support.google.com/chrome_webstore/answer/2664769?hl=el

Στις 9/11/2020 στις 2:56 ΜΜ, meletis_m είπε

Έχει μια απώλεια αλλα δέν είναι τόσο σημαντική.

Ανοίξτε το chrome και δείτε τι επεκτάσεις - πρόσθετα έχουν ενεργοπιοηθεί απο το κατασκευαστή. 

Διαβάστε εδω για το πώς γίνεται :

https://support.google.com/chrome_webstore/answer/2664769?hl=el

Το βρηκα αλλα τι σχεση εχουν οι επεκτάσεις; 

1 λεπτό πριν, yzma είπε

Το βρηκα αλλα τι σχεση εχουν οι επεκτάσεις; 

Πολλές φορές οι κατασκευαστές βάζουν διάφορες επκτάσεις και κάνουν πιο αργό το πρόγραμμα περιήγησης .

Εγω πάντα το παραμετροποιώ και κρατάω ενεργοποιημένες μόνο επεκτάσεις που χρησιμοποιώ .

14 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πολλές φορές οι κατασκευαστές βάζουν διάφορες επκτάσεις και κάνουν πιο αργό το πρόγραμμα περιήγησης .

Εγω πάντα το παραμετροποιώ και κρατάω ενεργοποιημένες μόνο επεκτάσεις που χρησιμοποιώ .

Ναι αλλα το θεμα ειναι πως δεν ειναι μονο στο chrome το θέμα αλλα και στα αλλα προγράμματα περιήγησης :(

Πολλά laptop έρχονται φορτωμένα με bloatware (όπως το λένε): άσχετες εφαρμογές, επεκτάσεις στους browsers, antivirus, κλπ που τρώνε μνήμη, χώρο και CPU.

Μπορείς να τσεκάρεις αν π.χ. έχεις κάποιο antivirus που τρέχει συνέχεια (κάτω δεξιά στο βελάκι σου δείχνει τα running apps); Μπορεί π.χ. να σκανάρει κάθε σελίδα που θες να μπεις, τα cookies, κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...