Προς το περιεχόμενο

[Smartwatch] Fossil Carlyle HR @ Amazon DE 176.15€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

175€ προσφατα απο τον Κωτσοβολο 2 φορες και σε ευρωπαικα μαγαζια απο 159 παλι μεσα στον Οκτωβρη. Εκει παιζει πλεον συχνα επομενως.

Οι τιμες στο σκρουτζ ειναι "εκτος πραγματικοτητας" μπορω να πω. Δεν υπαρχει σε αλυσιδα, παρα μονο σε λιγα μαγαζια ρολογιων.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έχω, παρότι είναι ένα από τα καλύτερα Android smartwatches, σας προτείνω να το έχετε τέταρτη επιλογή. Ανάλογα με τις ανάγκες σας διαλέξτε μεταξύ Apple, Garmin ή Samsung.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή και εγώ το πήρα αν και την έπαθα με το gen 4 και δεν έβαλα μυαλό, δεν αξίζει ούτε σε αυτά τα χρήματα πλέον. Υπόψη επίσης ότι δεν αναγνωρίζει Ελληνικά, η αυτονομία του είναι αστεία και για να έχετε θερμοκρασία σε Κελσίου πρέπει να επιλέξετε Αγγλικά UK. Αν και είναι πολύ όμορφο, ειδικά το stainless steel που έχω, μακρυά και αγαπημένοι υπάρχουν πάρα πολλές "οικονομικές" επιλογές (samsung, huawei, honor, amazfit κλπ) ή apple watch αν διαθέτετε τα χρήματα.  

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Υπόψη επίσης ότι δεν αναγνωρίζει Ελληνικά

Τι εννοείς δεν αναγνωρίζει ελληνικά. Ελληνικά σε γραπτά μηνύματα και σε όλες τις εφαρμογές τα δείχνει κανονικά.

Όσον αφορά την αυτονομία, παρότι η φόρτιση είναι πολύ εύκολη διαδικασία, όταν πρέπει να το κάνεις κάθε ημέρα γίνεται γρήγορα πολύ κουραστικό.

Εμένα με είχε ενοχλήσει πολύ το ότι δεν είχε αυτόματη καταγραφή ύπνου. Αλλά τους έστειλα ένα email πολύ έντονης διαμαρτυρίας και το φτιάξανε.

Τώρα εταιρία Fossil όσον αφορά το software δεν υπάρχει. είναι γυμνό android wear με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του και η μόνη προσθήκη της Fossil είναι η πιο απλή εφαρμογή του κόσμου για να χωρίζεις τις εφαρμογές σου σε κατηγορίες.

Το ρολόι ναι, είναι όμορφο αλλά το Android Wear υστερεί πολύ για να δικαιολογεί το κόστος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Τι εννοείς δεν αναγνωρίζει ελληνικά. Ελληνικά σε γραπτά μηνύματα και σε όλες τις εφαρμογές τα δείχνει κανονικά.

Όσον αφορά την αυτονομία, παρότι η φόρτιση είναι πολύ εύκολη διαδικασία, όταν πρέπει να το κάνεις κάθε ημέρα γίνεται γρήγορα πολύ κουραστικό.

Εμένα με είχε ενοχλήσει πολύ το ότι δεν είχε αυτόματη καταγραφή ύπνου. Αλλά τους έστειλα ένα email πολύ έντονης διαμαρτυρίας και το φτιάξανε.

Τώρα εταιρία Fossil όσον αφορά το software δεν υπάρχει. είναι γυμνό android wear με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του και η μόνη προσθήκη της Fossil είναι η πιο απλή εφαρμογή του κόσμου για να χωρίζεις τις εφαρμογές σου σε κατηγορίες.

Το ρολόι ναι, είναι όμορφο αλλά το Android Wear υστερεί πολύ για να δικαιολογεί το κόστος.

Εννοώ δεν έχει ελληνικά στο λειτουργικό / περιήγηση, στα υπόλοιπα όπως λες ok.

Εγώ έχω και το gen 4 και το gen 5 με stainless steel μπρασελέ.

Και τα δύο τα πήρα σε προσφορά από το Γερμανικό amazon διαφορετικά στην κανονική τους τιμή δεν υπήρχε περίπτωση.

Περίμενα το gen 5 να έχει μεγάλη διαφορά με τον ταχύτερο cpu αλλά δεν είδα μεγάλες διαφορές στην πράξη.

Το θέμα της αυτονομίας είναι μεγάλο αγκάθι. . 

Δημοσ.

Όσοι θέτε αυτονομία σε wearOS θα πάτε στο Ticwatch Pro (λογικά το 3 που βγήκε πρόσφατα και έχει τον τελευταίο snapdragon για ρολογια).

Η σύγκριση με Huawei / Xiaomi (Amzfit) είναι αστεία καθώς αυτά δεν είναι smartwatch, sportwatch ή fitnesswatch μπορείς να τα πεις.

Μόνο με apple watch ή τα Samsung Watch (watch, watch 3, active) μπορεί να γίνει η σύγκριση μιας και εκείνα είναι κανονικά smartwatches.

Η μπαταρία ναι είναι χάλια σε σχέση με τους άλλους που μπορεί να βγάλουν πάνω από δύο μέρες.

Είχα πάρει το Carlyle (leather) από την προσφορά του Κωτσόβολου αν και δεν το λες προσφορά αλλά ξεστοκάρισμα.

Γενικά ευχαριστημένος είμαι γι'αυτά που το θέλω, το ελληνικό keyboard ναι είναι ένα θέμα είναι η αλήθεια αλλά δεν με πειράζει και τόσο.

Όσο για το sleep tracking υπάρχει μέσω του Wellness app (στο ρολόι), στο κινητό θα το δείτε κανονικά στο google fit.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ούτε ένα έστω λίγο αξιόλογο smartwatch που να τρέχει  WearOS. Είναι πρόβλημα λειτουργικού κυρίως και όχι κατασκευής 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Τόσο έχει εδώ και πολύ καιρό, ξεστοκάρισμα είναι μιας και (λογικά) δεν πούλαγαν όσο ήθελαν και επίσης δεν πρόκειται να ξαναφέρουν.

Αυτά υπήρχαν μόνο σε μαγαζιά την προηγούμενη φορά, το δικό μου μάλιστα το πήρα από μαγαζί που δεν τον είχαν καν στην λίστα διαθεσιμότητας. Το μόνο που είχε ήταν ανοιγμένο το κουτί (σε σχέση με την έκδοση του μπρασελε που ήταν από επιστροφή), το πήρα στα 134,50€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...