udroxoos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, nickolas είπε Θα πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις μαζί φακό ~22mm ή ~32mm prime. Γιατί για ολόσωμα μοντέλα σε εσωτερικό χώρο δεν παίζει ρόλο τόσο το σώμα όσο ο φακός. Ο 30άρης θα σου δώσει "φυσική" εικόνα αλλά θα πρέπει να έχεις ελευθερία χώρου για να τον δουλέψεις. Ο 20άρης θα είναι ευρυγώνιος και θα μπορείς να δουλέψεις σε πιο κλειστούς χώρους αλλά ίσως να είναι λίγο λιγότερο κολακευτικός ("φώτο από κοντά"). Από εκεί και πέρα για σώμα μη δώσεις πολλά. Απλά αν είναι Canon δες να έχει το dual pixel autofocus. Και γιατί όχι ένα καλό κινητό που μπαίνει και στην τσέπη. Είναι ισοδύναμα καλό με μια 250d. Και θα κάνει και κλήσεις μετά τη φωτογράφιση... Μια ιδέα ρίχνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nasia4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Παιδια κινητο υπαρχει και μαλιστα καλο ..αλλα οταν μιλαμε για μια dslr εκει αλλαζουν ολα ..παρακαλω οποιος θελει ας βοηθησει η να μου προτεινει καποιο αλλο μοντελο ..ευχαριστω πολυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_colt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Nasia4 είπε Παιδια κινητο υπαρχει και μαλιστα καλο ..αλλα οταν μιλαμε για μια dslr εκει αλλαζουν ολα ..παρακαλω οποιος θελει ας βοηθησει η να μου προτεινει καποιο αλλο μοντελο ..ευχαριστω πολυ Παρε αυτην https://www.skroutz.gr/s/16254048/Nikon-D3500-Kit-AF-P-DX-18-55mm-VR-Black.html Την εχω δουλεψει, πολυ καλο μεγεθος, ευχρηστη, πολυ καλη ποιοτητα εικονας και γενικα ειναι οτι χρειαζεται καποιος για πρωτη του DSLR. Την διαφορα των χρηματων που διαθετεις ,καποια στιγμη θα επενδυσεις σε φακους η ενα φλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα