Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καταληξει να προχωρησω σε νεο πισι και εχω φαει κολλημα με το nuk της intel.

Μαλλον θα ειναι κατι σε i5 αν αυτο εχει σημασια.

Σημειωτέων οτι αλλαζω υπολογιστη καθε δεκα χρονια περιπου και αυτο θα ειναι αν θυμαμαι καλα το τριτο πακετο.

Ειμαι σε μια 22 lg (πριν χρονια ηταν τεραστια) η οποια καλα τα παει με μια μικρη γραμμουλα σαν προβλημα.

Υπαρχουν τα εξης δεδομενα:

1. Δεν παιζω παιχνιδια

2. Η χρηση που κανω ειναι κατα πρωτο σερφαρισμα και κατα δευτερο office (ολα) και ισως κατσει καμια επεξργασια φωτο η βιντεο.

Το θεμα μου ειναι οτι καταρχην αποφασισα να παω σε μια μεγαλη και εντυπωσιακη οθονη για πιο ξεκουραστο σερφαρισμα - γραψιμο εργασιων κλπ

αλλα δεν ξερω αν θα εχω θεμα με το nuk και τις συνδεσεις που εχει η δεν εχει.

Η πιο βελτιστη προταση που εχω βρει ειναι αυτη

https://www.skroutz.gr/s/20006280/LG-29WL500-B-29.html?from=sku_color_variations

Ειναι στο οριο που θελω  να κινηθω 180-250 ευρω.

Βεβαια τα 200 ευρω θα τα ξεπερνουσα για μια επιλογη που θα αξιζε το κοπο να το κανεις - μια φορα στα τοσα χρονια παιρνεις οθονη οχι καθε μερα.

Απο οτι καταλαβα τα HDR - Freesync δεν μου προσφερουν κατι.

Το παω καλα η κατι χανω? 

Ενα μπερδεμα να πω η αληθεια με τοσες οθονες το εχω φαει!

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις ηδη αγορασει το nuk μην το πολυψηνεις. Αγορασα πριν λιγα χρονια με i3 και με οσα μου βγηκε συνολο για να βαλω μνημες,ssd κλπ επαιρνα αλλο ετοιμο. Εχε το νου σου για το lenovo thinkcentre tiny ή nano. Μπορει να εχει λιγο παραπανω σαν αγορα αλλα αξιζει με τα χιλια συν οτι ερχεται ετοιμο να τρεξει με μνημες,δισκο κλπ.

Δημοσ.

δεν το εχω αγορασει γιατι θελω οταν εχω ολα τα λεφτα να εχω καταληξει σε συνδιασμο σχετικα με το θεμα που ανοιξα.

Σχετικα με τα αλλα που γραφεις, εχω υπολογισει να παρω ενα i5 και με ολα μου βγαινει περιπου 400 ευρω ισως λιγοτερα η καπου εκει.

Αν υπολογισει οτι περνας σε αλλο επιπεδο - απελευθερωνεις χωρο κλπ, το nuk  ειναι μονοδρομος και δεν βλεπω ανταγωνιστη στα ιδια κυβικα.

Εχεις δηλαδη αποψη οτι το nuk που εχεις, εχει προβληματακια μετα απο την χρηση που του κανεις?

Οσο για το lenovo αν το nuk ερχεται στα 400 ευρω,  το lenovo ξεπρναει τα 600 ευρω. Οχι λιγο παραπανω αλλα αρκετα παραπανω.

Εχει νοημα δηλαδη να δωσεις +200 για να παρεις lenovo?

Δημοσ.

Το nuk περαν απο την αγορα θα χρειαστει μνημες(δεν εχει ηδη επανω του,εκτος αν βρηκες καποια προσφορα που εχει) οι οποιες ειναι so-dimm οι οποιες ειναι ψιλοακριβες,δεν εχει δισκο(παιρνει m2 και παλι εαν το βρηκες προσφορα που εχει δισκο τυχερος εισαι) αρα εξτρα κοστολογιο.Ειναι καλο μηχανακι,δεν εχει θεματα αλλα τα 200 που ειναι η διαφορα με το lenovo ειναι τα εξτρα που θες για να γινει λειτουργικο μηχανημα,εκτος και αν εχεις ηδη μνημες και δισκο οποτε αλλαζει το πραγμα.Το lenovo το i5 το tiny οχι το nano το εχω στην δουλεια μου με 2 οθονες συνδεδεμενες 34 viewsonic με displayport σε 2κ αναλύση και δεν νιωθει,στα συν του παιρνει και m2 και sata δισκο,ερχεται με μνημες και δισκο προεγκατεστημενο και σε καποιες περιπτωσεις και λειτουργικο και σαν κατασκευη ειναι πιο ποιοτικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...