Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε

Θυμάμαι πριν χρόνια, το αφεντικό της UBI είχε πει ότι "το 90% των pc gamers είναι πειρατές" σε ερώτηση για το κακό optimization (λόγο unity nmz). Σε στυλ, το παιχνίδι θα το παίζει μόνο όποιος έχει λεφτά για καλό hardware άρα δεν θα το κατεβάσει από μπάρμπα

Παπάρια, και στις κονσόλες σκατά έπαιζε το συγκεκριμένο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Herald είπε

Παπάρια, και στις κονσόλες σκατά έπαιζε το συγκεκριμένο

Εν το μεταξύ αυτό ήταν το 15. 6 χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Εν το μεταξύ αυτό ήταν το 15. 6 χρόνια μετά δεν άλλαξε τίποτα

Τελειωσα το unity χωρις κανενα θεμα προπερσι με μονο σημειο το cafe theatre που ειχε drops στα fps. 10 φορες καλυτερο performance απο το αρχικο χαλι.

Δημοσ.
Στις 7/11/2020 στις 10:30 ΜΜ, Manos995 είπε

Καλησπερα εγω ενδιαφερομαι να παρω κατι που να μου κρατησει μια 5ετια και νομιζω ειναι τζαμπα λεφτα να δωσω 660 + ευρω για την 3070 που εχει 8 gb ram προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παρω την 6800xt που εχει 16gb ram εσυ τι λες: να κανω μια ερωτηση ποτε κυκλοφορει  η 6800xt στην ελλαδα ξερουμε;

Κοίτα σε επεξεργαστή είναι εφικτό να τον κρατήσεις και πάνω από 5ετια , σε κάρτα γραφικών όμως και ιδιαίτερα στην ανάλυση που είσαι είναι απίθανο. 

Τέλος πάντων θα περιμένεις να έρθουν οι κάρτες πρώτα , παρόλα αυτά το deal το κερδίζει ή 6800 ακόμα και η απλή για εμένα.  Η 3070 είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για τα σημερινά δεδομένα σε μια προτεινόμενη τιμή που δεν θα την βρεις ποτέ , ούτε την ίδια την κάρτα είναι εύκολο να βρεις και τέλος το μεγάλο φάουλ της είναι το μέγεθος της μνήμης όπου διαθέτει. Δεν κάνει για 4k μόνιτορ που έχεις οπότε προσπερνάς .

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αν εχετε καμια ενημερωση πειτε μου και εμενα  κοιτα και καθε μερα αν βρειτε κατι ποιο γρηγορα θα το εκτιμουσα 

48 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κοίτα σε επεξεργαστή είναι εφικτό να τον κρατήσεις και πάνω από 5ετια , σε κάρτα γραφικών όμως και ιδιαίτερα στην ανάλυση που είσαι είναι απίθανο. 

Τέλος πάντων θα περιμένεις να έρθουν οι κάρτες πρώτα , παρόλα αυτά το deal το κερδίζει ή 6800 ακόμα και η απλή για εμένα.  Η 3070 είναι μια πολύ καλή κάρτα γραφικών για τα σημερινά δεδομένα σε μια προτεινόμενη τιμή που δεν θα την βρεις ποτέ , ούτε την ίδια την κάρτα είναι εύκολο να βρεις και τέλος το μεγάλο φάουλ της είναι το μέγεθος της μνήμης όπου διαθέτει. Δεν κάνει για 4k μόνιτορ που έχεις οπότε προσπερνάς .

ποσο πιsτευεις θα κανουν πανω κατω; 6800 & 6800xt;

Δημοσ.

Κανεις δεν ξερει φιλε μου. Ετσι οπως ειναι η κατασταση δεν μπορει κανεις να προβλεψει. Ποσες θα ερθουν, ποτε θα ερθουν, που θα ερθουν.... Με τη σειρα 3 της nvidia να μην εχει διαθεσιμοτητα και launch των amd.... Δεν τα βλεπω ροδινα. Και πιστεψε με και να κανεις πισω εσυ και να πεις δεν πληρωνω καπελο, πισω σου στην ουρα ειναι πολλοι που θα το πληρωσουν. Αρα οσο και να εχει, μολις τη δεις διαθεσιμη πυροβολας. Αν δεν βιαζεσαι περιμενεις. Αρκετα ομως.... 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Manos995 είπε

ποσο πιsτευεις θα κανουν πανω κατω; 6800 & 6800xt;

Ότι και να σου πω δεν θα έχει καμία βάση. Το καλό είναι ότι έρχονται γιορτές,  Χριστούγεννα,  πρωτοχρονιά . Εκείνη την περίοδο όλοι κοιτάνε να έχουν απόθεμα να πουλήσουν,  το άλλο καλό είναι ότι βγαίνουν και οι κονσόλες,  η Sony τα χαλάει λίγο αλλά προσπερνάμε. Οι κονσόλες θα παίξουν πολύ καθοριστικό ρόλο στην όποια υστερία επικρατεί αυτή την στιγμή. Αν δεν βρίσκεις ούτε στα 1000€ το έκτρωμα της Asus 3080 strix που είναι μεγαλύτερη και από τούβλο ε με τα μισά λεφτά παίρνεις ολόκληρη κονσόλα! Ούτε η AMD μπαίνει στο παιχνίδι με σούπερ τιμές. 

Τεσπα η περίοδο που ζούμε είναι η χειρότερη των τελευταίων 40 χρόνων,  αν δεν βρούμε κάρτα γραφικών θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μας στεναχωρεί. 

• Like 1
Δημοσ.

γιατί να πας σε 3080 με την τσιγκουνιά πυο δέρνει την NVidia στη vram. για 4κ δαγκωτό 6800ΧΤ . 

ακόμα και στα 2.7κ και γω για κει πάω λόγο VRAM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...