Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Επειδή νοικιάζω σπίτι και ο ιδιοκτήτης έχει τη δεη στο όνομα του, και φεύγουμε σε τον Δεκέμβρη, επειδή βάζω μικροποσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όταν φύγω, πως μπορώ να ξέρω την μέρα εκείνη πόσα ακόμα χρωστάω για να τον ξοφλησω; Θα πρέπει να πάμε μαζί με τον σπιτονοικοκυρη στη ΔΕΗ; Ή με τηλ στη ΔΕΗ; Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Μπορεί μόνο ο ιδιοκτήτης να μεταβεί στην ΔΕΗ, έχοντας πάρει την μέτρηση από το ρολόι και να ζητήσει να του υπολογίσουν τον λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου λες για μικροποσα δεν το κουβεντιαζεις με τον ιδιοκτητη για να τα βρειτε και να ξεμπερδευετε;

Επεξ/σία από sakura22
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dimitra39 είπε

Καλησπέρα σας. Επειδή νοικιάζω σπίτι και ο ιδιοκτήτης έχει τη δεη στο όνομα του, και φεύγουμε σε τον Δεκέμβρη, επειδή βάζω μικροποσα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όταν φύγω, πως μπορώ να ξέρω την μέρα εκείνη πόσα ακόμα χρωστάω για να τον ξοφλησω; Θα πρέπει να πάμε μαζί με τον σπιτονοικοκυρη στη ΔΕΗ; Ή με τηλ στη ΔΕΗ; Σας ευχαριστώ πολύ 

Δλδ βάζεις μικροποσά (πχ 20€ κάθε φορά) χωρίς να κρατάς λογαριασμό?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitra39 είπε

Καλησπερα... Θα πρεπει να δεις ποτε εχει  λειξει ο λογαριασμος... Ποιες οφειλες εχεις... Ποτε θα γινει η επομενη καταμετρηση;;  Ενειξεις δεν περναει η Δεη αλλα ο Δεδδηε. .Και μετα οταν θα φυγεις απο την οικια να ζητησει ο ιδιοκτητης την διακοπη του ρευματος.. Και θα βγει  τοτε ο εκκαθαριστικος λογαρασμος και θα τον πληρωσεις εσυ ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...